Жената на Китаеца шокиращо: Евгени Минчев разби и семейството на Юксел

2

Виолета ПървановаСъпругата на  Китаеца Виолета, отново твърдо заяви, че живее със 100-процентов мъж.

Не разибрам какво толкова има в него, че непрекъснато го дъвчат. Ники си е мъж и аз гарантирам за това. Кой друг би могал да гарантира по-убедително от неговата съпруга? А ние живеем заедно от години!

Относно твърдянията на Евгени Минчев, че тя миела чинии и  е била чистачка в дома му,  докато е имал тримесечна интимна връзка с половинката й, Виолета буквално излезе от кожата си и каза, че ще търси съдебна отговорност от лорда за клевета. Никога не съм била чистачка в къщата му, никога не съм била слугиня. Гледах си детето. Минчев и съпругът ми имаха договорка да си правят пиар взаимно, за да можем да лансираме наши певци на негови меропрятия. И той изпълни своята част – нашите певци пяха. Ние също изпълнихме нашата. Както се казва пито-платено, останалото са измислици.

Евгени Минчев ще си носи последствията за приказките  си и ще отговаря в съда за тях, каза Виолета. Не може той постоянно да говори гнусотии за хората, а те да му прощават.

Навярно малцина знаят, но той разби едно семейство – това на Юксел Кадриев, който се раздели с жена си заради него и неговите приказки и слухове, които тънко пускаше, където трябва. Обаче няма да му се получи номера да разбие и второ семейство, категорична е  Виолета.

Тя обаче не изрече истанита докрай и така не се разбра дали лордът е казал за  Юксел, че са имали връзка и наистина е гей, или просто е пуснал слуха за него и ужасената Бонка се е оттеглила ужасено от него.

Делата към Евгени вече набъбнаха доста. След участието му във ВИП Брадър, първа го даде под съд Ваня Червенкова, веднага след нея го направи и Венета Райкова, а сега и Виолета ще търси обезщетение за клевета.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. Какъв лорд,какъв граф.Това е обикновен педерас с педераска душа.Не разбирам с какво плаши всички.Няма ли кой да му разбие сурата ами трябва да се губи време за съдене.Така от обикновен педерас ще се превърне в бит педерас.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *