Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Жан Виденов: Специализираната прокуратура, която Репресира Малинов, ще бъде Разтурена, а прокурорите й – Съдени!

Изявление на организационния секретар на „Ляв съюз за чиста и свята република“ Жан Виденов по повод днешното обвинение на Специализираната прокуратура срещу Николай Малинов – лидер на политическа партия „Възраждане на Отечеството“, че „се е поставил в услуга на чужда организация, за да й служи като шпионин с цел да издаде информация, представляваща държавна тайна. Казано с други думи- обвинение в шпионаж.

Ето изявлението на коалиционния партньор на Малинов Жан Виденов:

Специализираната прокуратура на бившата власт днес официално обяви, че е внесен обвинителен акт за шпионаж в полза на чужда държава (в случая Русия) срещу Николай Малинов – председател на ПП „Възраждане на отечеството“ – една от партиите в нашата коалиция „Ляв съюз за чиста и свята република“ и кандидат за народен представител.

Оценяваме действията на специализираната прокуратура по средата на предизборната кампания като целящи целенасочено злепоставяне на политическите партии и граждански организации, които участват в и подкрепят коалицията „Ляв съюз за чиста и свята република“.

Ние, КП „Ляв съюз за чиста и свята република“ възприемаме акта на специализираната прокуратура като пряка и груба намеса в предстоящите избори за народни представители и опит за сплашване на симпатизантите и избирателите на нашата коалиция; като действие, насочено срещу правата и свободите на българския народ, срещу българската Конституция, срещу българската политическа система и срещу България.

КП „Ляв съюз за чиста и свята република“ няма да се поддаде на тази манипулативна репресия и опит за сплашване!

Заставаме редом до Николай Малинов в отстояването на неговите граждански права и очакваме компетентен, обективен и справедлив съдебен процес.

КП „Ляв съюз за чиста и свята република“ заявява, че за пореден път специализираната, и по същество „извънредна“ прокуратура показва, че е орган за специални и политически мотивирани поръчки, че обслужва мерзко и продажнически чужди на България интереси, което граничи с национална измяна, и че продава Родината ни, като я превръща в слуга и посмешище – без чест, без гордост, без достойнство!

Искаме да знаем имената на специализираните прокурори по това политически поръчково дело и да видим лицата им, за да ги познаем и отминем с презрение!

Народното Събрание, което ще изберем на предстоящия вот е призвано да свърши една наистина полезна за правата и свободите на българските граждани работа, а именно: да закрие специализираните прокуратура и съд, за което ние ще внесем законопроект!

Долу ръцете от Конституцията!

Долу ръцете от нашата Свобода!

Само извоюването на нашия суверенитет ще ни освободи, за да можем сами да вземаме суверенни решения, без диктат и надзор от външни сили.

Долу ръцете от България!

ЗА ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА!

За КП „ЛЯВ СЪЮЗ ЗА ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА“

Организационен секретар на коалицията: Жан Виденов

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Жан Виденов: Специализираната прокуратура, която Репресира Малинов, ще бъде Разтурена, а прокурорите й – Съдени!

  1. Анонимен Отговор

    25.06.2021 в 5:17

    ДА БЪДЕ АМИН ИМАШ НАРОДНАТА НИ ОБИЧ ЖАН ВИДЕНОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *