Жана Бергендорф: Отраснах в Интернат! Мъжете на Майка ми ме Пребиваха! Виж Тук:

0

Жана лебедЖана Бергендорф призна, че е живяла в интернат от 12 до 16-годишната си възраст.

„Това е факт, който малко хора знаят за мен и не обичам да тръбя за него. Защото хората са лоши и винаги гледат да те уязвят, обясни певицата. В интерната отидох по мое желание. У нас беше ад! Мъжете на майка ми и особено един от тях се отнасяше много зле с мен. Пречех му и ме биеше.

А майка ти как реагираше? – запита изумена Рени. И тя правеше същото, каза лаконично Жана. Ходех от време на време при баба ми, на практика тя ме е отгледала, но жената ходеше на работа. Майка ми също ходеше да работи. Понякога взимаше по две смени. Мъжете в живота й се сменяха. Нямам право да я критикувам, тя търсеше щастието, искаше да бъде обичана, а аз й пречех. Каква любов можеш да имаш, когато едно малко дете ти се вре в краката?“, попита риторично Жана, с което допълнително шокира своите съквартиранти в Къщата на „Вип Брадър“.

„Двете се съгласихме, че в интернат ще е по-добре за мен. А аз там наистина се чувствах по-свободна и по-спокойна. Мама се опитваше да компенсира липсата на внимание към мен по всякакъв начин. Даваше ми пари, но с пари не се купува обич. Не я коря, разбирам я. Човек не си избира родителите“, завърши тъжното си излияние Жана.

Жана пансион„Дали пък не лъже? Дали не си е съчинила цялата тази история?“ – запита на сутрешната седянка в двора на Къщата кака Лара. Нали е пяла във „Врабчетата“? „Как хем е била в интернат, хем е ходила да пее?“, пък се усъмни другата кака – Лили.

Не, не лъже, категорично отсече душеведката Миглена Ангелова. Това обяснява характера й. Личи си, че е дете, преживяло травма. Бързо се пали, бързо й минава, сърди се, цупи се, опитва се да се наложи, преминава бързо от едно настроение в друго, даже псува- държи се точно както са се държали другите към нея. Това винаги се получава вследствие на емоционална рана, получена в детството.

Освен това на 18 години е избягала чак в Южна Корея и е живяла 6 години сама там.  За да покаже, че може и да е сама. Вид бунт! Под грубата й бунтарска същност се крие едно уплашено дете, което тя още не може да изкорени от себе си, каза мадам „Искрено и лично“.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *