Жана Бергендорф: Друсам не по-малко от всеки друг младеж в България!

Жана БергендорфГласовитата сензация от миналогодишния „Х Фактор“ Жана Бергендорф стана една от най-скандалните ни звезди. От миналогодишното си уникално участие изпълнителката успя да се замеси в скандал с наркотици, побой и катастрофа, в която се говори че пияна до козирката е блъснала малко дете. Самата Жана опроверга слуховете за катастрофата, тъй като по същото време, в което излиза информацията, че тя удря с автомобила си малко хлапе в черноморския ни курорт Равда, всъщност се пекла край басейна на хотела си със своя син, майка й и бившият й съпруг.

От останалите две каши Бергендорф обаче не може да се спаси. Червенокосата фурия не отрича, че употребява леки наркотици – най-вече марихуана. Самата тя заявява, че пуши толкова, колкото всеки друг младеж в родината ни, който има увлечение към забранените субстанции. Певицата обаче би следвало да е пример за подражание и да отрича точно този си порок публично, а не да се бие в гърдите, че си позволява да се разтушава със забранени цигари.

Преди да е известна личност, Жана е майка, а детето й явно не расте в нормална атмосфера. Освен, че изпълнителката релаксира, вземайки леки наркотични вещества, пред него тя разиграва побоища, които по всяка вероятност рефлектират зле върху психиката му. Последното сбиване се случило именно когато Бергендорф беше изловена, че притежава наркотици, от полицаите, които съседите повикали, защото от дома й се чували истерични крясъци и хвърляне на предмети. Всъщност Жана тогава разигравала екшън с вече бившето си гадже Лео, който бил балетист.
Нежната му професия обаче само прикривала суровия му характер. Той често посягал на изпълнителката, а най-лошото било, че тези сцени на агресия се разигравали и пред детето.

Откакто Жана Бергендорф развали репутацията си, тя се жалва, че постоянно става обект на порицание и от най-обикновени граждани. Навсякъде, където я разпознавали, се намирали хора, които да я псуват, заклеймяват и обиждат. Дори в магазините за хранителни стоки клиентите я бутали пренебрежително и мрънкали, че е обикновена наркоманка.

Певицата била изключително притеснена за кариерата си, но се опитвала да вярва, че лоша реклама няма и черният пи-ар все някога ще проработи в нейна полза.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *