ЕТО КАКВИ ГЛУПОСТИ НАПИСА БОРИСОВ В ТЕЛЕГРАМАТА СИ ДО ПУТИН! Това ще ви Шокира:

9

Два дни Боко Банкянски се почесва и се чуди дали да се радва или да плаче за изборната победа на Путин. По банкянски хитро, пресметливо, коленопреклонно и благоразумно изчака Радев, Юнкер, че и Тръмп да поднесат официално своите поздравления до главата на руската държава… и чак тогава се реши и той да покаже елементарно възпитание. Не е лесно да си колониален васал на Запада!

Днес Борисов гризал молива час и половина и накрая сколасал да измъдри поздравителна телеграма за главоломния изборен успех на Путин. Явно е сметнал, че и в Русия като у нас изборите се печелят от този, за когото никой не гласува. Та искрено се възхитил на 76-те % гласували за руския лидер. Спомняте си всички колко реални бюлетини имаше за ГЕРБ на последните избори, нали?

В телеграмата си банкянският болярин обещал на Владимир: „да продължим да развиваме отношенията и връзките между нашите две страни и народи на прагматична и взаимоизгодна основа“. Да се чудиш и маеш, какво ли ще са тези взаимноизгодни отношения, при които мишката обвинява мечока за враг и се съюзява с ловците му? Какво ли ще да е полезно хем за мишлето-предател, хем за мечока-владетел на половината свят?

Какво ли прагматично може да извлече за себе си Русия в отношенията си с русофобски западно-колониални мижитурки като Борисов, Цветанов и цялата останала гербаджийска кохорта? Сигурно ще е прагматично да не им обръща внимание и само от време на време… да им плесва по един зад врата? И ако в един момент комшиите с ятаганите и чалмите ни налазят откъм югоизток, да ни остави да се оправяме сами? Нали ние зорлем се уврехме в НАТО? Сега, след като обърнахме гръб на Големия брат и се наведохме пред задокеанския Биг Брадър, кой мислите ще ни предпази да не се превърнем в предградие на Анадола??? Дали пък този път братушките няма да си го преместят в другия крачол, ако турците решат да ни отнемат Кърджали… и с него още половин България???

А може би просто нашият Бай Х*й усеща колко хладно се отнасят с него господарите му от Вашингтон. И сега се надява някой друг да му пусне кокалче, та затуй подскача и върти опашле, със закъснение.

Ех, Бойко, ех, Баце, защо не поздрави Путин навреме. Ами изчака да видиш кой ще го похвали, та тогава и ти да отдадеш заслуженото на този, който възкреси като феникс от пепелта най-голямата държава в света? Защо все си последен в умните работи? И раболепен до глупост! Да не би защото си страхлив глупак?!? Нещо, което ние от Skandalno.net не смеем и да си помислим. Skandalno.net

Автор: Огняна Червенова, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

9 КОМЕНТАРИ

 1. Огняна вие сте велика. Много точно публикация и право в целта. Благодаря ви! Време е банканския геополитик- мафиота българоубиец, надминал и Василий – българоубиеца, да разбере че е на земята между двата стола. Да живее великата братска Русия, да живее миротвореца на света- владимир путин. Обичаме ви братушки, вие сте единствената надежда на българския народ. Господ да ви пази!

 2. Номерата му на хитър малодушен човек сред големите не минават.Тия му номера минават само сред тъпунгерите българи които все още го харесват.

 3. Не само братушките целия свят харесват обичат и се надяват за спасение от спасителя на света миротворец владимир путин обичаме ви братушки не се е родил този който иска да ни раздели вие сте в душите сърцата мечтите и надеждата за спасение на българския народ

  • Лошото е, че на ГРОБ им плащат, за да ни загробят!
   Всеки фалирал честен български бизнесмен, всеки провален проект, всяко разбито от безработица и безпаричие българско семейство означават – радост велика и потоци от пари в джобовете на управляващите!!!

   • Бернард М.Барух – август 1918 г. НАУМ ГОЛДМЪН – президент World Jewish Congres

    .“Евреите можеха да имат Уганда,Мадагаскар и други места за установяване на еврейско Отечество,но те не иска нищо друго освен Палестина.

    Не защото водата на Мъртво море ,като се изпари ,ще произведе пет трилиона долара от металоиди и метали на прах ,не защото под земята на Палестина има петрол 20 пъти повече отколкото резервите на двете Америки заедно , а защото Палестина е кръстопътя между

    Европа,Азия и Африка.

    Защото Палестина е истинският център на изградената световна политическа система и стратегически център за СВЕТОВЕН КОНТРОЛ.“

    ХИТРИЧКО,ТАЙНИЧКО,ПОДЛИЧКО ….СА НАВСЯКЪДЕ!

 4. Ма вие наистина ли мислите, че тоя е гризал молива и се е чесал по тиквата час и половина, докато измисли какво да изпрати на г-н Путин? Или просто се шегувате? Че тоз, откак е на някакъв отговорен пост, едва ли е написал и един ред! Та дори и постовете в сураттефтеря му ги пишат други, а вие очаквате тоя да сътвори поздравителна телеграма! Това и да го видя няма да го повярвам, щото сигурно пише както говори, а говори…мале мила…

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *