ЕТО ЗАЩО БОЙКО БОРИСОВ ТРЯБВА ДА ЛЕЖИ В ЗАТВОРА! Истината Лъсна! Виж Тук:

Борисовата партийка ГЕРБ, дори в периодите си на възход, не е печелела избори с толкова, че да може да управлява сама. Защото българският народ е мъдър, обратно на това, което соросовото протеже Борисов каза. А именно, че народът в България бил „лош човешки мат*риял“.

От самото си появяване на политическия небосклон, Борисов винаги се е ползвал с нечии протекции. Все някой го подбутваше напред. Той все се криеше зад нечий гръб.

Ако си спомняте в началото Борисов се появи, надничайки зад гърба на Симеон ІІ. Тогава той беше единствено с биографията на бодигард. Хем на Тодор Живков. Хем на царя. Беше редник. Но Симеон ІІ го спусна с парашут на длъжността Главен секретар на МВР. И  за отрицателно време пожарникарят Борисов стана… генерал!!!

И тръгна „генерал“ Борисов да овладява властта в България. Разбира се, не без решаващата помощ на неговите соросоидни ментори от американското посолство.

И понеже устата му голяма, но главата му не можеше да роди никаква що годе свястна програма за управление на страната, Борисов прие политиката като футболно мачле с „Бистришките тигри“. И с тази футболна терминология цели два мандата разясняваше на „простия народ“ от сложнотиите на българската и световна политика до икономиката, както и взаимоотношенията с политическите си опоненти.

„Ние сме ги били, и пак ще ги биеме, на колкото и избори да се явиме.“ Той изобщо не скриваше, или не можеше да скрие шопските диалектизми в своята реч. Даже май умишлено ги подчертаваше, за да се прави на „народен човек“.

Само че истината лъсна! Маската му на народняк много бързо се изкриви в глуповата, ухилена мутра на човек, който не разбира добре къде се намира и по каква работа е там. И затова банкянския сатрап побърза да смъкне народа до своето ниво: „Аз съм прост, и вие сте прости. Затова се разбираме.“

Заветната му цел бе да изкара българите „лош мат*риял“ и „прости хора“. Не за друго, а за да заприличат поне малко на него.

Защото на „простите хора“ много лесно можеш да кажеш, че АЕЦ „Белене“ е един „гьол“, от който държавата само ще загуби. Че „Южен поток“ трябвало да се спре, защото така наредили неговите началници от Брюксел. Че прахосването на милиарди за магистрали, които замръзват и стават непроходими дори при една педя сняг, е хубаво нещо. А да вкараш тези същите милиарди в българската промишленост и селско стопанство е лошо, понеже икономиката се правела не от държавата, а от частниците.

Ето такъв „държавник“ ни управлява в продължение на повече от 10 години. А най-смешното и гротескното е, че има мерак и още да ни управлява. И ако има нишан да стане Вечен премиер и Пожизнен диктатор – ще е най-добре!

Такъв беше плана и така му бяха наредили неговите неолиберални западни ментори, които искаха да досъсипят държавата с ръцете на послушната си кукла Борисов.

Само че всяко нещо си има край. Настъпи краят и на неолибералната западна върхушка, която бе намразена, не само от чуждите, но и от своите народи. Вятърът на промяната издуха глобалистите, както бе предрекъл Маркс: „Най-напред това ще се случи в най-голямата капиталистическа държава“. И се случи: В символа на неолибералния глобализъм. В Съединените щати. След което неолибералните марионетни елити в Западна Европа вече не можеха да командват никого. Защото след избора на Тръмп те загубиха щатската си имперска метрополия.

Все още могат обаче да командват Борисов. Защото слугата си остава слуга. По време на първия си мандат, пожарникарят от Банкя се кълнеше, че неговите началници от Вашингтон и Брюксел така му нареждали и той не можел да не изпълнява.

Твърдението Борисово, че е длъжен да изпълнява заповедите от Брюксел, понеже сме били в ЕС и сме имали ангажименти към ЕС, обаче е огромна лъжа. Да, заповеди от Брюксел имаше. И те бяха категорични! Да се доограби държавата и да се доунищожи народа.

Но в задачата се пита, защо след като и Унгария, и Чехия, и Словакия също са в Евросъюза, защо техните премиери и президенти  не изпълняваха заповеди, които противоречат на националния интерес на техните държави?  Защо Виктор Орбан не изпълни заповедта на брюкселските чиновници да ограби и съсипе страната си? Защо не го направиха и другите премиери от Източна Европа? Защо само Борисов бе длъжен?

Отговорът е ясен и прост като молитва: Защото нашият досегашен премиер от Банкя е слабохарактерен, мекушав и зависим човек, който се страхува да се противопостави на атлантическите западни елити. Още повече, ако те, за благодарност, че съсипва България, са решили да понапълнят дисагите му.

Но най-важният извод за „дейността“ на банкянския бодигард предстои. А този извод е категоричен. И със силата на присъда:

Ако Борисов не бе изпълнявал тези антибългарски „заповеди“, сега нямаше да сме държава и народ със затихващи функции. Защото, ДА,  Вашингтон и Брюксел  са виновни за съсипването на страната ни. Но това са чужди политици и чужди централи. Те, естествено, работят за своя, а не за българския интерес. За историческата им омразата към България пък най-добре изобщо да не споменаваме.

Но най-голямата, колосалната вина, се носи от този, когото българските граждани два пъти избираха, за да защитава техния интерес. И техния живот. Онзи, който се е клел в това. Вината носи Бойко Борисов.

Ето затова винаги сме казвали, че Борисов и неговата соросоидна криминална банда трябва да бъдат изправени пред Народен съд. За вреди, причинени на Народа и Държавата в особено големи размери. За колосални лъжи и манипулации на гражданите и обществото.

Само тогава България може да бъде спасена. Иначе Борисов и сие ще продължат да се възпроизвеждат и участват в избори. И да лъжат хората. И да унищожават страната ни. Да, дългото сбогуване с Борисов трябва да завърши в затвора. Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

6 коментара

  1. Prekrasna statiq za vinata na Boiko ?frisov kam balgarskiq narod s koqto toi – Boiko Borisov se gavri prez tezi 10 godini upravlenie !!!

  2. Отново безупречно и точно написано , за тъпи тролове не ми се спори- Продължавай Иво по същият начин !!! Истинските Българи Те разбираме!!!!

  3. В зтатията всичко е вярно.Но вярно е и друго:Този човек е болен от нарцицизъм.Което го прави лесно да бъде манипулиран.И видяхме резултата от неговото управление.Но за това сме си виновни ние!!

  4. Prekrasno i vyarno pishe avtora! Kakto vinagi v 10-kata. No ima li nyakoi, da go chue i posledva? Edna ptichka prolet ne pravi! Narod unizen, zatupen, opustyal, galko za slavnata ni natcionalna istoriya, koyato e pogrebana otdavna.

  5. Спомням си веднъж, когато олигофрена Борисов беше главен секретар, той се оплака по телевизията че виждате ли той е все още генерал майор, а повечето началници на регионалните управления на МВР са също генерал майори, така уж се нарушавала субординацията. Тогава президента Първанов му лепнал още една звездичка на пагона. Така той си е изпросил повишение. А какво ще кажете за научната му титла „доктор хонорис кауза“?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *