Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Ето го доказателството, че Кичка е пяла в Сизърс Палас! Ще се извини ли Здравко?

Кичка САЩ1Кълна се в най-скъпото си на света – в детето си, че не лъжа, че съм пяла на сцената на Сизърс Палас, каза през сълзи Кичка Бодурова.

Тя избухна, след като в продължение на седмица и повече Здравко и Катя от дует „Ритон“  непрекъснато подхвърлят на ухо на другите съквартиранти, че Кичка никога не е била в която и да било от залите в Сизърс Палас, а просто лъже, за да си вдига цената. В началото шушукаха зад гърба й, а след това направо в лицето й казаха, че не й вярват и искат доказателства от нея, че е била на сцена, на която са пели Селин Дион и Елтън Джон. Кажи де! Покажи ни нещо. Снимка покажи, дай някакво доказателство, притисна я Здравко, но тя обясни, че няма как да носи в себе си снимки и е взела фотос само на детето си.

Здравко продължи с ехиден тон да се подиграва с нея. Аз например мога да кажа, че съм бил космонавт . Че съм летял до Луната. Ама като нямам нито една снимка да го докажа, кой ще ми повярва, притисна я той. Щом не можеш да докажеш нещо, не го приказвай! Аман от измислици да си вдигаш цената – тук съм пяла, там съм пяла. И заблуждаваш хората.

Кичка се разплака и се закле в детето си, но никой не й повярва и тя се усамоти в спалнята, обидена жестоко.

Вчера обаче от нейни фенове бе разпространено доказателство, че тя наистина е пяла в световно известното казино  в Лас Вегас. Участието й е било на 19 септември 1999 година и това ясно се вижда  от сетлиста от същата дата.

Снимана  е листата й с песните, които е изпълнила там: „Среща“, „А трябва ли“, „Живот без сбогуване“ и неизвестна на българските зрители композиция, хвърли бомбата сайтът Хотарена и призова Здравко да се извини и да спре да манипулира  зрителите, че Кичка е лъжкиня.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Ето го доказателството, че Кичка е пяла в Сизърс Палас! Ще се извини ли Здравко?

  1. Just_me Отговор

    11.10.2015 в 11:53

    Здравко е пълен смешник! Песните им може да са популярни, но то е защото са с по – лековати мелодии! Иначе двамата с жена си Катя не се отличават нито с кой знае каква визия, нито с гласове! И понеже са завистливи и злобни нападат хора, които са се доказали през годините като Кичка Бодурова и Георги Христов!

  2. Джуджи Отговор

    12.10.2015 в 9:23

    Самите продуценти се гаврят с Кичка, откакто е влязла. Те противопоставиха естрадните певци с една игра в началото и сега гледат сеир.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *