Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

ЕС Счупи Тъпомера: „Татко носи рокля“ е новото задължително четиво за всички ученици и студенти! Европа Бори Икономическия Разпад и Мигрантската вълна с Транссексуално образование! Виж Тук:

Добре дошли в новият „прогресивен“ и либерален свят, където най-важният въпрос за европейските демокрации е този за кръвосмешението, хомосексуализма и „джендъризма“.

Неотдавна Националният учителски съюз на Великобритания поиска от правителството задължително да въведе „транссексуалните теории“ в образованието, които включително на бъдат преподавани на деца в предучилищна възраст.

Съвсем наскоро в Ню Йорк беше представена и първата „транс-кукла“. Американските университети се тресат от либерална и левичарска истерия относно въвеждането в употреба на „сексуално неутрални“ обръщения. Лудостта се е разпространила до такава степен, че дори географско-анималистичното списание Нешънъл Джиографик започна да пише за полови и транссексуални революции, вместо за лъвове и слонове. Да не забравяме и думите на Еманюел Макрон, който обеща, че една от първите му задачи като френски президент, ще е да назначи държавни служители от „списък на половото равенство“.

Как да тълкуваме факта, че джендърната (хомосексуална-б.р.) мания вече е проникнала във всяка една фибра на западната цивилизация? Според анти-феминистката Камил Паглия, това е поредната индикация, че Западната цивилизация е в упадък. В новата си книга „Свободни жени, свободни мъже“, тя пише следното:

„Цивилизациите преминават през повтарящи се цикли. И екстравагантните джендърни експерименти, които периодично се случват в историята, обикновено предшестват тоталният културен колапс на цивилизацията, както впрочем това се е случило във Ваймарска Германия. И тогава, както и сега, има сили, които битуват отвъд обществените граници – фанатични орди, които издигат в култ героичното мъжество. Как така толкова много от младите, смели и по-радикални хора се определят единствено по полов признак? Днес сме свидетели на колапс на традиционните възгледи, което ще има негативни последици върху възможностите на Западното общество да разбира и реагира на чужди култури, които вярват в други неща. Краткия исторически преглед сочи, че транссексуалните мании се мултиплицират и разпространяват в късните фази на една култура, когато религиозните, политическите и семейните традиции отслабват, а цивилизацията умира.“

Според главният редактор на „First Things”, джендърната идеология е символ на днешната епоха на тотална културна и цивилизационна слабост, която изпитваме, и говори за все по-глобализиращо се бъдеще, в което се налага култ към „богатствата, удоволствията и безотговорността“. Проблемът е, че либералните идеолози, които насаждат този култ не бяха предвидили надигането на радикалния ислям.

Преди терористичните атаки в Париж, Ница и Лион, социалистическото правителство на Франция имаше една основна културна политика, а именно половото равенство, в т.ч. и на „третия пол“. Тази политика дори си имашще и име –
беше наречена „Азбучникът на половото равенство“, чието име идва от една спорна програма, която министърката на женските права Наджет Валауд-Белкачем, наложи на над 500 училища.

След като легализира еднополовите бракове, френското правителство очевидно беше решило, че е време да насърчи и една нова културна революция. Според социалистът Беноа Хамон, който тогава беше министър на образованието, и който по-късно се провали брутално на президентските избори, училищата са „бойни полета, където децата трябва да бъдат освободени от всички ненужни предразсъдъци“. За съжаление на г-н Хамон, обаче половината френски ученици бойкотираха нелепите джендърни уроци и ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО изучаване на книги като „Татко носи рокля“.

Всичко това щеше да е комично, ако след тези нелепости не последва настъплението на кървавия ислямистки терор.
Ефектът на „прогресивната“ джендърна идеология върху Западните общества е, че тя унищожава критическото мислене, разума и морала, за сметка на един сантиментален кич, който противопоставя емоциите на нормалното и рационално мислене. Инфантилната либерална псевдо-култура, която яростно пропагандира за еднополови бракове, трети полове, джендърни изследвания и други глупости, отказа да види в буркините средство за ислямизизация на жените, а вместо това ги обяви за символ на човешките права. Последицата от всичко това е, че джихадистката заплаха не се разглежда сериозно, а само като временен проблем, който пречи съвсем малко на западният начин на живот.
Нито инфантилните френски власти, нито самодоволните парижани бяха готови за поредицата от атентати, които заляха страната. Франция, обезсилена и погълната от „Азбучника на половото равенство“ и останалия неолиберален менстрийм, беше хваната по бели гащи, и готова да бъде разоръжена от терористите.

Резултатът: Днес във Франция няма съпротива срещу джихадизма и шариата, освен може би в малките френски градчета и села. Властите не виждат ислямистите като врагове и вместо това непрекъснато насаждат идеята, че „патриархалният ред на белите мъже“ е техният основен проблем. За неолибералното политическо статукво, заразило цяла Европа, няма проблем, когато някой джихадист убие втората си жена или се ожени за 12-годишно момиче. Не, проблемът им е с белите европейци от мъжки пол.

Президентството на Макрон вече е възхвалявано от трансполовите и джендърни активисти. Травеститът-журналист Наташа Хенри от Ню Йорк Таймс пише за Макрон следното:
„Макрон е глътка въздух за Франция. Мисля, че той спечели, защото не се държеше като мачо. Нуждаем се от по-нежни и емоционални политици.“

Накратко казано: Когато Европа е в смъртна опасност и най-отчаяно се нуждае от силни, смели и решителни политически водачи, тя получава „нежни и емоционални“ джендър активисти. А истината е, че едно слабо общество на инфантили и развратници няма как да се противопостави на жизнена, силна и агресивна идеология като ислямофашизмът. Така че ако Западният колос не се реши да защити и опази западните си ценности, традиции и мироглед, той ще се срути върху и без това глинените си крака. Нелепото е, че падне ли нашата Западна цивилизация, с нея ще изчезнат и всички подобни либерални глупости като гей-права, джендърни борби, транссексуално обучение, феминизъм и прочее неосектантски глупости, чиято единствена роля е да рушат културния код на нациите и да унищожават националните им държави. Защото ние европейците в момента сме единствената цивилизация на планетата, боледуваща от тези ракови образования. Skandalno.net

Автор: Симеон Миланов, по материали от Института Гейтстоун, специално за Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *