Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

ЕС е Импотентен! Няма идея как да се оправи с бежанците! Виж Тук:

бежанци паспортиКризата с бежанците ще се реши тогава, когато абсолютно  импотентното  ръководство на ЕС си подаде оставката и бъде заменено от хора, които знаят какво искат и могат да пазят интересите на Европа.

В това бе категоричен социологът Андрей Райчев, който е изумен от числеността на преселниците и продължаващия поток към Стария континент.

Крайно  време е да спрем да си играем на толерантност, да не ги приемаме с хляб и сол и да им обясним, че не са добре дошли. Даже напротив, някои европейски лидери направо ги поканиха у дома си, а сега се чудят какво да ги правят. Но не си признават, че са сбъркали и продължават да си играят на гостоприемни.

Някой трябва да стане и да каже, че бежанците не са добре дошли в Европа. Да го каже твърдо и ясно. Защото това не са хора, бягащи от войната – само 20 процента са такива, а останалите са тръгнали да търсят по-лесен живот. И го намират!

Осигуряват им се жилища, осигурява им се безплатна храна, осигуряват им се помощи и от тях нищо не се иска. Те лягат на гърба на бюджета на европейските страни, някой им казва – там има много безплатна храна и голи жени по улиците и всички хукват.

И на всичкото отгоре го намират. Страхливите лидери на ЕС са прегърнали някакви псевдоценности и хранят милиони гърла. В името на какво? На кошмара на собствените си жители, които не се хранят безплатно, не получават помощи колкото мигрантите, безработицата расте, страхът расте. Мургавите мъже налитат на жени и момиченца, насилват ги, опипват ги, щипят ги жестоко, хилят се насреща им, дори ги убиват, а никой нищо не им прави.

Даже поговорката „Ти го пускаш под миндера, то се качва отгоре му“ е слаба да опише безсилието на цял един континент и неговите „милозливи“ управници.

Хуманизъм – да, но първо към собствения ти народ. Да пускаш при него насилвачи и убийци,  готованци и хора, които не знаят даже какво е тоалетна и клечат да си вършат нуждите по паркове и градинки, това не е хуманизъм.

Това е мазохизъм, граничещ с идиотизъм!  

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *