Есмер Роди Син на Благо гримирана като за бал, кръсти го Елай! Виж Тук:

1

Благо и ЕсмерБлаго Георгиев стана за трети път  баща.

Съпругата му  Есмер роди момченце в нечуван лукс  в Москва. То е кръстено  Елай и името е избрано от майката и родителите й.

След като преди две седмици танцьорката влезе в болницата, няколко медии съобщиха щастливата новина, че е родила, но това се оказа фалшива тревога. Още същата нощ тя излезе от болничното заведение, за да присъства на купон по случай рождения й ден. И остана там до сутринта.

Сега обаче Есмер наистина роди, и то в невероятна обстановка. Благой отдавна бе наел за нея един от най-скъпите апартаменти в най-известната московска клиника. Луксозния родилен будоар има спалня, детска стая, хол, баня с джакузи и всякакви екстри, които напомнят на истински дом.

Когато получила болките, танцьорката първо грижливо се гримирала и чак тогава се запътила да ражда. През цялото време била с безупречен външен вид и даже от време на време си правила селфита за ужас на лекарите и акушерките.

есмер болницаДжизъса  през това време тренирал в Казан с втория отбор на „Рубин“, но когато научил, че вече ще става баща, веднага литнал за Москва, за да бъде до любимата си.
34-годишният Благо има още 2 деца – Йоана и Давид, от бившата му приятелка Христина Витанова. Той обаче се зарадвал страшно на малкия Елай и обещал да му бъде образцов татко.

Дали ще е така, предвид нрава на ритнитопковеца, предстои да разберем!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Njakoj trjanwa da sloji kraj na rajdaneto na tziganite,
    I Esmer, i mangalata BLAGO tryanwa da badat kastrirani,
    Za akkwo sa ni oshte i wnosnhi MANGALI??

    Krastawa, grozna jaba, jalko, che ne umrya pri rajdaneto, mangalka mirizliwa!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *