Ернестина бясна от победата на Джино, спряла да му говори

0

Джино победаГолямото приятелство и майчински чувства, които Ернестина Шинова  демонстрира  към Джино Бианкалана на финала  на „ВИП Брадър”, се оказа пълен театър и лицемерие.

Въпреки че младият мъж призова зрителите да гласуват за Ерна, защото тя е по-заслужила от него, а тя пък се кълнеше пред камерите, че той е най-достойният, добра изиграната сцена веднага приключила, когато спрели да снимат. Ернестина се фръцнала и веднага обърнала гръб на доскорошното си „детенце“ и син, който никога не е имала, както сама го наричаше. И даже му каза „Обичам те!“ преди да обявят резултатите.

По лицето й били изписани злоба и презрение и дори не подала ръка на победителя, когато всички се събрали зад кулисите, твърдят участници.

От любвеобилната любезност на актрисата не останала и следа. Докато всички финалисти чакали Биг Брадър да им даде  куфарите с багаж, Ерна внезапно се направила, че не познава Бианкалана. Джино се опитал да я поздрави за достойното представяне, но тя му обърнала гръб. Той помислил, че още е развълнувана и повторил опита си, но тя гледала буквално през него и не реагирала изобщо, все едно че той не съществува.

Аз трябваше да спечеля, беснеела по-късно Ерна пред съпруга си Андрей Слабаков. Как така дадоха наградата на един никому неизвестен младеж, който в Къщата само се нагаждаше и обикаляше като цветарка от един в друг лагер и нямаше собствено мнение и позиция, ядосвала се тя и твърдяла, че резултатите са нагласени.

От финалистите ръка му стиснали само „Ритон“. Дори Гъмов се направил, че не познава доскорошния си приятел.

Бианкалана останал втрещен от лицемерието на виповете, които  до един  му се кълняха какъв добър човек е и колко е достоен, а след това веднага го изхвърлиха от живота си, казват  близки на Джино..

https://youtu.be/iDT_z5hGlwM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *