Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Емир Кустурица: ЕС се разпада! Русия сплотява здравомислещите хора! (С ВИДЕО)

Разпад на ЕС, предрича гениалният сръбски режисьор Емир Кустурица в свое скорошно интервю пред телевизия RT.

ЕС се разпада и вече никой не е в състояние да го спаси. Тази прогноза на големия режисьор звучи доста логично и достоверно, ако погледнем трезво и обективно на онова, което се случва днес в Европа. Още повече, че хората на изкуството имат по-изострена чувствителност към света около себе си, и често първи нанюхват грандиозни събития, които неизбежно ще се случат.

Въпрос на време е, всяка от държавите-членки в ЕС да се събуди от европейската си летаргия и да започне да възстановява националния си суверенитет. Ако се забавят още известно време, ще е прекалено късно.

«Европейските елити с тяхната глобална политика водят Европа към трагичен финал. Процесите на стремителна разруха в ЕС са вече факт и тази тенденция тепърва ще набира скорост. Ние вече я наблюдаваме.».

„Именно глобалните финансови елити са онези, които разпалват войните и привличат мигрантските пълчища към Европа, планирайки културното й и социално унищожение. Това са хора – мултимилионери, чиято родина е Европа, но отдавна са се глобализирали и обезродили“, заяви в ексклузивното си интервю знаменитият режисьор.

Кустурица сподели наблюденията си върху сегашната политическа обстановка в света и направи прогноза за бъдещето на ЕврАзия.

В разгара на лятото, на 15 юли Емир Кустурица откри в Сърбия фестивал за руска музика «Большой», и в тази връзка значителна част от интервюто му бе посветена на взаимодействието между културите на Сърбия и Русия, и разбира се на бъдещите творчески планове на режисьора.

Цялото интервю можете да видите в прикаченото видео, а за ваше удобство ще представим някои от ключовите моменти в анонс тук:

«Връзките на Сърбия и Русия бяха и продължават да са изключително силни, защото са обословени исторически. Дори сега, те се коренят не само в религията и рода, но и в много повече неща. Може би това ни спасява да не влезем в блатото, в което здраво нагазиха и живеят другите европейски страни. Струва ми се, че днешна Европа живее в е един непрекъснат зловещ експеримент, в който глобалните наднационални елити умишлено палят войни и пращат потоци от мигранти. Като че ли някой просто е планирал унищожаването на европейските държави и техните народи…

Ако ние – сърби и руснаци, се поддадем на американизацията на съзнанието, ние ще се вторачваме в екрана, виждайки само американската пропаганда, съзнанието ни ще работи единствено на политкоректни честоти. Нещо, което лишава човека от индивидуалност, че даже и от смисъл. Отделно, елитите ни ще започнат да работят и мислят само за себе си. Защото така е прието в Америка.

Докато в момента каквито и да са елитите на Сърбия и Русия, те все още са принудени да работят и мислят в полза на народния интерес, поне в някои аспекти. Защото в противен случай няма да бъдат избрани. Но ако приложим предписанията на САЩ, елитите ни вече ще зависят не от народа, а единствено и само от наднационалните банкери.

Ще ни затрупат с чували с пари, с които ще купят пресата и телевизионните канали. И ще направят така, че да гласувате за тези, които те ви посочат.

Засега в нашите две страни няма такива процеси и силно се надявам никога да не ни връхлетят. Но в Европа са набрали страхотна скорост. Европа е вече в блатото и пред тотален разпад – национален, културен, ментален… Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

Цялото интервю с Емир Кустурица виж тук! ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Емир Кустурица: ЕС се разпада! Русия сплотява здравомислещите хора! (С ВИДЕО)

  1. Анонимен Отговор

    06.02.2019 в 23:10

    БЛАГОДАРИМ ВИ ГОСПОДИН КУСТУРИЦА ЗА ИСТИНАТА ГОСПОД ЗДРАВЕ ДА ВИ ДАВА БРАТСКА СЪРБИЯ

  2. 1160 Отговор

    07.02.2019 в 7:44

    Великобритания беше троянският кон на Сащ в ЕС, след излизането и нещата ще потръгнат

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *