Емилия пак бременна от Коко Динев

0

Емилия голамаСобственикът на Локо (Пд) и хазартен бос Коко Динев съвсем скоро може би  отново ще стане баща, носи упорито мълвата.  Шестгодишният му син Иван ще става  батко, тъй като майка му – фолкдивата Емилия е в очакване на второто си дете.

Певицата крие щастливата новина в дълбока тайна от типично женско  суеверие, твърдят запознати със страховете й.  Тя не престава да ходи по врачки и да се съветва с тях по всякакви въпроси и по най-важния – ще остане ли завинаги жена на Коко, ще продължи ли при тях да капе богатство и благополучие, ще живеят ли в палата си край Сандански и дали Динев няма да я остави заради някоя по-млада, както направи с колежката й Анелия. Затова Емилия не престава да  тръби наляво и надясно как обожава Коко Динев и техният син и те за нея са целият свят.

За певицата било най-важно тримата да успеят да съхранят чувствата си, да се обичат безрезервно  и да не позволят на никого да се набърква в семейството им. Под това многозначително „никого“ Емилия  визира без думи бившата жена на Динев – Анелия. Наскоро в интервю тя се оплака, че не може да има добри чувства към една жена, която непрекъснато се вре в живота им и си пъха носа, където не трябва.

До ден днешен Анелия продължава да прави сбирките на феновете си в заведението на Коко и да твърди, че има право на това. Не зная доколко има право, каза хапливо Емилия. Той й плаща добра издръжка за детето, подкрепя я материално, а нейните сбирки ни носят загуби. Всяко появавяне на Анелия провокирало куп скандали вкъщи.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *