Елена Гунчева: Не Сваляйте Маските и Мълчете, Овце такива!

4

Двата най-четени вестника в Австрия са подложени на унищожителни критики за това, че си позволили да публикуват отворено писмо на противници на мерките срещу COVID-19. Писмото е подписано от уважавани лекари, юристи, икономисти и прочие, като се посочват изследвания, че маските са вредни, а ваксините – недостатъчно проучени. Но се оказа, че на всяко мнение, което пречи на плана на кукловодите да подчинят човечеството, за да спечелят още власт и пари, му е забранено да получи публичност. И е напълно забранено да мислиш нещо различно от официалната версия, колкото и налудна да е тя.

АДВ. ЕЛЕНА ГУНЧЕВА

Човечеството е преживяло много зарази. Включително чума, испански грип, ебола, птичи грип, туберкулоза, тиф и т.н. Но винаги мерките срещу заразите са били широко и свободно обсъждани. Досега никога не беше се случвало да се забранят различното мнение и обществените дебати какво трябва да се прави. Бих приела мерките, ако лекарите бяха единодушни и в тях имаше някакъв здрав разум. Но няма. Просто ни е забранено да коментираме, да разсъждаваме и дори да питаме.

И аз се питам: КОМУ Е ИЗГОДНО?!? Защото никога в историята правителствата не са били особено загрижени за здравето и живота на народите си. Инак за много по-смъртоносни болести като рак и сърдечно-съдови заболявания, на които се падат 90 % от всички смъртни случаи в света, биха взели много по-сериозни мерки, включително и превенция. Вместо това те решиха да налеят стотици пъти повече пари в някакъв COVID. Или ТЕ знаят нещо, което ние не знаем, или изпълняват някакъв пъклен план. ПлаНдемия, която да им позволи контрол над нас.

Сложете маските и мълчете! Съгласете се да се ваксинирате с нашите експерименти. Не протестирайте. Свободата е илюзия, войната е мир, а вие сте овце!

Елена Гунчева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

4 КОМЕНТАРИ

  1. Шапка свалям на мислещите хора и японски поклон за готовите да го кажат публично! Елена Гунчева, отдавна съм Ви фен, защото Вие съчетавате тези две привилегии на свободен човек.

  2. Вечен живот НЯМА!Особено за човешкия вид и ако някой си е наумил че той и ще векува с камъните и децата му ще владеят планетата мисля че жестоко се лъже! Като четем чии са тези теории виждаме че НИТО ЕДИН ОТ ТЯХ НЯМА ПОКОЛЕНИЕ–сорос сталинка оная в ес и т.н. и т.н.! Вички са дъртаци егоисти и злобни същества( не ги наричам човеци).защото не са почувствали любовта на рожбата ,топлината на семейния дом-според мен това е най-прекасното нещо заради което си струва да живееш ,другото е прах,пепел и суета.
    Поздравления за смелите и виждащи хора като г-жа Гунчева и г-жа Томова,бъдете нашите будители и винаги вървете във вярната посока!

  3. Браво, Гунчева, ти си мислещ и смел човек, за разлика от болшинството българи, причислявани от мнозина към т. нар. „елит“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *