Елена Гунчева: За няколко дена Робите Български пораснаха за Революция! Да живее България!

2

… И народът за няколко дена порасте с няколко века… Дали забелязахме кога престанахме да призоваваме Лаура Кьовеши да ни спаси от Борисов? Дали видяхме кога спряха призивите към САЩ да разкарат мекерето си генерал-губернатора Борисов от US-колонията България? Дали осъзнахме кога престанахме да разчитаме на други да ни спасят?

Това е осъзнаването, че свободата ни изисква САМИ да се справим с мутрите, ченгетата и мафиотите – колониалната администрация на западните господари на България. Това е свободата, която си си извоювал сам, без да ти се налага да си благодарен на някой, който после ще се разпорежда с бъдещето ти. Защото само когато един народ се научи сам да се справя с грешките и проблемите си, само тогава същият придобива политическа зрялост и може да се нарече свободен.

Днес, с масовите отчаяни протести на честта, стотици хиляди демонстранти връщат идеята за Българската ни нация, достойна за хилядолетната си история, в която бъдещето е било защитавано с меч, чест и смърт.

Нека светът ни види. Ние вече не чакаме той да ни спасява. Искаме да е свидетел как ние, българите, ще превъзмогнем различията си и ще се въздигнем като народ, да види как ние, народът български ще определяме бъдещето си, в което няма да има място за престъпници. Бъдеще, в което ще кажем „стига“ и на външните експлоататори, които използват България като колония и зона за евтини ресурси и работна ръка.

Българи, ние сме! Сега целият свят нази гледа! Наш ред е да изпълним дълга си пред Родината. За да могат нашите потомци да учат история, в която ще пише: „През лятото на 2020 г. Народът на България се надигна и извоюва бъдещето си, като се обедини срещу престъпниците, превзели властта. През лятото на 2020 г. българите най-сетне осъзнаха силата си и от стадо, станаха народ!“

Да живее България!

Facebook, Елена Гунчева

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

 1. Все още сме далеч от Европа, към която уж така се стремим. С плакати и свирки не се сваля един самозабравил се идиот и неговото обкръжение. Вижте как се прави в Европа: с камъни, коктейли Молотов, чупене на витрини, палене на коли…

 2. Майко моя, Аз видях светеща България …

  На Бузлуджа бушуват бесни хали
  И блъскат моята снага в нощта
  Сам съм пред паметника вечен
  Блести в душата загаснала звезда !

  Много бомби, взривове коварни трябват
  За да разрушите вековна памет на върха
  Бузлуджа със кърви е полята
  Четата на Стефан Караджа във бой за Свобода!

  Поругаха паметника 13-ет века на България
  и, Всички символи по него там
  Кой, защо посегна на България
  История закриват да ни правят Роби…

  Стоя на билото на „Стара планина”
  Бузлуджа стой до мен на почит и на чест
  Аз гледам и на север и на юг
  Под мене свети тоз Народ !

  Той, няма да угасне
  Като петолъчната звезда над мен
  Народа няма да угасне
  Майко моя, Аз видях светеща България …

  Стефанъ Д-ръ Димитровъ Чолаковъ
  28-29 юли 2017-07-30 Бузлуджа

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *