Ексклузивно: САЩ Свалиха доверието си от Бойко Борисов! Херо Мустафа със забрана да се среща с премиера заради гигантската корупция в управлението му!

9

Поредната лоша новина за Бойко Борисов, която го придвижва с голяма крачка към политическото небитие – САЩ са оттеглили подкрепата си за българския премиер след серията грандиозни корупционни скандали от последните месеци.

Дипломат от кариерата потвърди пред Skandalno.net, че първата индикация за това, че официален Вашингтон е свалил доверието и подкрепата си за правителството на ГЕРБ и лично за Бойко Борисов е фактът, че US-посланикът в България Херо Мустафа е получила грама, в която Овалният кабинет й забранява „всички инициативи, при които може да има допирателна между нея и премиера“. (цитатът е от грамата-б.р.)

На американския дипломат №1 е наредено още, че може „да влиза в един кадър“ с крадливия ни и ярко корумпиран министър-председател само при събития, които се организират от ЕС и изрично й се забранява да кани Борисов на събития, организирани от американското посолство.

„От няколко дни в дипломатическите среди се говори, че Нейно превъзходителство Херо Мустафа има забрана да се явява на каквито и да е официални срещи с кабинета на ГЕРБ. Това вето не е прецедент в американската дипломация и може да се разтълкува така: US-правителството категорично се разграничава от личността и политиките на българския премиер Бойко Борисов. На Херо са й позволени само срещи на четири очи, които обаче не трябва да стават достояние на обществото”, разкри източникът ни.

Посланик Херо Мустафа със забрана да общува с Борисов и хунтата му!

Според анализатори това рязко дистанциране на официален Вашингтон от властта у нас е категоричен знак за политическият край на Бойко Борисов и Хунтата му. Още повече, че той и партията му са тъкмо техни отрочета. Самият Борисов е наясно, че след последните скандални разкрития за него и най-приближените му в кабинета, оставането му на кормилото на държавата е немислимо. Самата поява и раздухване на серията тежко уличаващи го в корупция компромати няма как да се случи без благословията на американските служби. Очевидно е, че същите са свалили чадъра си и вече не пазят престъпната му персона.

Затова и оставката на Борисов вече е написана и в джоба му. Но засега не я подава от страх. Защото след като сдаде властта, ще дойде служебно правителство, назначено от Румен Радев, което със сигурност ще направи пълна ревизия на управлението му. Ревизия, която ще разкрие злоупотреби и кражби за милиарди… и Борисов, а с него и половината фашистка хунта ще се озове в затвора. Затова сега голямата битка на Бойко Борисов е да остане още няколко месеца на власт, за да заличи следите от 11-годишното си унищожително и крадливо управление. И докато заличава следи, пуска медийни димки чрез разбеснялата се по негова поръчка прокуратура и чрез затягане на коронавирусните мерки. Skandalno.net.

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

9 КОМЕНТАРИ

  1. Глупости на таркалета !!! А и на кой трябва да му дреме САЩ ли управляват в България или Българските политици ?Тези Тролове сън ги не лови да мислят щуротий .

  2. Щам Международният съд в Хага подгони Хешим Тачи, премиер на несъществуваща и непризната от никого република Косово, и сътрапезник по чащка и престъпни дела на нашата Тиква (пардон, доктор хонорис кауза) вече се вижда края и на нашия. Едно от обвиненията срещу Тачи е че той се е занимавал с продажба на човешки органи извзети от пленените сръбски войници, пазени в лагери на територия на Албания.
    Що се отнася до нейното превъзходителство, посланичка на САЩ с типично американско име МУСТАФА, тя вече започна да се изявява като чалгаджийка. Е, какво й остава да прави след като й забранено да се среща с Тиквата.

  3. Твърде обнадеждаващо, за да е вероятно. Подобни сензации вървят от години и в крайна сметка – още много пъти от същото. Все пак ще го настигне онзи миг на истината, който изживя и бай Тошо на 10.11.89. Сгънат и отритнат като квартален помияр. Тогава „вятърът на промяната“ духна от Изток, сега може би ще натисне от Запад. Или ще е Източно-Западно направление…

  4. Глупости, глупости и пак глупости! Този сайт е разпространител на фалшиви новини. Няма до този момент по-успешен премиер, страната ни върви с ускорени темпове напред. Всичко това се дължи на управлението на ГЕРБ, на доверието и авторитета, което Бойко има сред всички европейски лидери. Точно Радев ли ще прави ревизия? Радев вече е бита карта. Престанете с тези смешни внушения.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *