Ексклузивно: ПУТИН ШОКИРА САЩ: ЯНКИ, ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ и Прибалтика! Истината за Стряскащия Обрат Виж Тук!

12

putin12Новина от последните минути: Путин шокира света, като скъса със замах споразумението между Русия и  САЩ от 2000-та година за унищожаване на оръжията с обогатен плутоний.

И постави ултиматум на самозабравилия се хегемон:  САЩ да напуснат България, Румъния и балтийските републики!  Да спрат финансирането на украинските фашизирани радикали, които унищожават страната! Да изтеглят военните си бази извън Източна Европа! Да прекратят неприятелските действия спрямо Русия и призова за незабавно премахване на санкциите за руски физически и юридически лица!

Българските псевдо-медии на хранилката на Сорос, както и западните такива, веднага започнаха да вият в един глас, че исканията на руския президент са невъзможни за изпълнение. Че на руснаците и Путин им било пределно ясно, че всичко това няма как да се случи…

Само че воят на ястребите и соросоидите от Запад е, както казва Ботев „смешен плач“. Путин не се моли и не отправя искания, а поставя ултиматум. Ултиматум с точки от мирен план, който трябва да се осъществи. За да я има планетата Земя.

Путин предлага на САЩ и света мир! А САЩ, със своите действия, предлагат на Русия и на света неизбежна  война!

Западните пропагандни медии гракнаха, че Путин поставя ултиматуми на янките и действа спрямо САЩ от позицията на силата! Нищо подобно! За да има мир на Земята, трябва да има паритет, стратегическо равновесие на силите между двете най-големи ядрени държави – Русия и САЩ.

rusia1

В последните 26 години това стратегическо равновесие бе грубо нарушено заради разпада на втория полюс – СССР. И почувствали се като пълновластен и едноличен господар на Планетата, САЩ нахлуха грубо и брутално в Арабските страни и Източна Европа. С войни бяха унищожени Афганистан, Ирак, Либия, Сирия… Военно-въздушните сили на щатите бомбардираха дори нашата съседка Сърбия, използвайки бомби с обеднен уран. Разположиха военни бази в страните от Източна Европа, в които стовариха дори ядрено оръжие. И всичко това само с една цел – да обхванат в огнен обръч Руската федерация.

русия2

Какво трябваше да направи Русия в тази ситуация? Да чака, докато атомните бомби започнат да се сипят над Москва и Санкт Петербург? Не, разбира се.

И затова сега идва категоричния ултиматум на Путин. За сетен път, той предлага на САЩ мир и възстановяване на стратегическото равновесие. Да се ликвидират щатските военни бази и САЩ да се изтеглят напълно – най-напред от близкото обкръжение на Русия – балтийските републики, България и Румъния… а след това и от цяла Източна Европа. Щатите да спрат финансирането на украинските терористи и ислямските джихадисти. И Русия и САЩ да започнат да си сътрудничат по световните дела на равноправна основа.

rusia_bulgaria

Това не само е изпълнимо, но  и жизнено важно за цялото човечество. Защото алтернативата е неизбежна война, включително и ядрена.

За България ултиматумът на Путин означава освобождаване от Евроатлантическото колониално робство, изхвърляне на нашенската и западна олигархия, която държи страната в нечувана мизерия, и възможност за възстановяване на суверенитета и свободното и демократично развитие на родината ни. Не на последно място – ще се спасим от потоците джихадистки бежанци, натрапени ни от Борисов, танте Меркел и Вашингтонската партия на войната.

Не е зле периодично да си припомняме, че Освобождаването на тези земи от османлиите и създаването на Третото българско царство е дело на Русия… и без Русия – няма България!

rusia_usa1

Днешна България не е свободна и суверенна държава – затова населението й непрекъснато се топи и намалява, а територията се обезбългарява!!! Нужен е радикален и кардинален план за ново Освобождение!!! Иначе изчезваме!!!

Затова ние от Skandalno.net Ви призоваваме: Да излезем всички заедно на изборите за президент и да гласуваме или за патриотите, или за ген. Радев. Защото България не може да съществува без българите. Това е! Просто и ясно! Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

12 КОМЕНТАРИ

 1. Много,верно и точно на място трябва да изчезнат от европа тея боклуци заштото кадето и да са отишли там вече и трева не расте ,Либия,Ирак,Авганистан България–––-сидат на едно място и не се отлепват от там ,Българино отвориси тези заспали очи заштото един ден ше ти отворят гъзъ

 2. Америка е една фашизирана мегадържава а ЕС бе създаден по идея на фашисткия унтерофицер Хелмут Кол с цел заграбване на суровини, пазари и работна ръка без война от Германия и нейните сателити – Италия, Испания и Англия която съзря възможност награбила се вече да се оттегли на завет… Е те това е драги комунисто-фашисто-турковисти. Ще ядете скоро пишока и лобута от руската меца!

 3. Ако Господ иска да накаже американците им изпраща урагани, торнада, пожари…
  А ако иска да накаже други народи и държави, изпраща им американци…

  Русия не започва войните, тя ги завършва победно! Тръгнеш ли срещу Русия ще завършиш като Наполеон и Хитлер!

 4. savremennite voinolubci ste se podredia v redicata na napoleon i hitler borisov predatelia na naroda i balgaria da gori v adas priblijenite si mafia gerb na 9 septemvri ste dokajem che general radev ne e sam

 5. Статията е писана 2016 година, но промени няма. Как да си вървят по пътя американците и ни освободят от присуствието си? Това явно зависи от нас, българите.

 6. САМО ЧЕ ПАТРИОТИТЕ СЕ ОСРАХА ОСТАНА НИ САМО ПРЕЗИДЕНТА РУМЕН РАДЕВ И ВЕЛИКА И СВЯТА БРАТСКА НАВЕКИ РУСИЯ ЗАЕДНО СЪС ГОСПОД ПЪРВА СТЪПКА ЗА ДА СЕ СПАСИМ ОТ БЪЛГАРОУБИЙЦИТЕ ХУНТАТА ГЕРБ Е НУЖНО ВСИЧКИ ЦЕЛИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА БСП ЗА ДА ОЦЕЛЕЕ БЪЛГАРИЯ

 7. НАВЕКИ С ВЕЛИКА И СВЯТА БРАТСКА РУСИЯ И НАРОДНИЯ ОБИЧАН ГЕНЕРАЛ ПРЕЗИДЕНТ РУМЕН РАДЕВ

 8. Нито съм във възторг от Радев, нито от Путин. Радев е непоколебим првърженик на НАТО, може би повече отколкото онова пигмейче с Трабанта, а Пути е агресор, нападна една приятелска и братска страна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *