Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Ексклузивно! Нова порция Снимки от Спалнята на Бойко Борисов! Нови пачки, пистолети и… презервативи

На пощата на Скандално.нет се получиха нови снимки от спалнята на бившия премиер Бойко Борисов. Фотосите са придружени с текст:

„Голата истина за един български политически лидер!

Един ден преди годишнината от 10-и ноември 1989 г. и по-малко от седмица преди изборите е добре да си припомним, как и защо изгубихме 12 от последните 32 години.

Една от причините е, че в леговището на Правешкия се настани Банкянския му гавазин – арогантен, безскрупулен и готов на всичко, за да запази властта си!

Чакахме повече от година, за да видим дали някой в прокуратурата ще провери, как и защо български министър-председател организира грабежи във всички икономически сектори, оргии в правителствена резиденция, крие в спалнята си пачки и злато (заграбени И от строежа на магистралите) и спи с пистолет до главата – нулевият резултат е известен на всички.

Затова днес организираме „Ден за размисъл преди Деня за размисъл“ – защото ако не му покажем в неделя, че мястото му е вън от властта и в затвора, може и да няма следващ шанс!

Човекът, който нарече народа си „лош материал“ е оставил достатъчно материал (редно е дори да го назовем с истинското му име – улики), за да отиде зад решетките за дълго“.

Така че – помислете си!“

На петте нови фотоса от спалнята на Борисов в резиденция „Бояна“ се вижда спящия полугол бивш премиер. Само преди няколко дни той разказа, че вече спи по анцуг в Банкя, защото се страхувал „някой да не го нащрака“.

Другите снимки са на нощното шкафче, на Борисов. На две от тях шкафчето е с отворено чекмедже, в което се виждат пачки евро с различни номера на банкнотите от онези, заснети в спалнята му през 2020 г. Другата новост е, че върху шкафчето се мъдри използван презерватив.

Прави впечатление, че чаршафите на спалнята му са различни на всички снимки. От което може да се направи извода, че кадрите са направени в различни дни. Чаршафите са различни и с тези от изтеклата през лятото на 2020 г. първа порция снимки с подобно съдържание.

Тогава Бойко Борисов заяви, че снимките са аранжирани и той е „сготвен“ от хората на Румен Радев, които му пратили „една прекрасна госпожа“ да го нащрака. В друг свой коментар, както и в интервю за немска медия той призна, че знае коя е жената, която го е снимала гол и я нарече „Мата Хари“.

Ето и снимките:

КОМЕНТАРЪТ:

Борисов твърди, че на снимките в спалнята му е той и действително са автентични, но чекмеджетата в спалнята му били „аранжирани“ с пачки евро и кюлчета от въпросната близка до постелите му Мата Хари. Но колко може да са аранжирани тия чекмеджета? Един път да сложиш кюлчета – добре. Втори път да сложиш евро – отлично. Но презерватив да сложиш и то в друг кадър от друга дата – това вече не е аранжимент. А чаршафите? Всеки път да снимаш шкафче е лесно. Но да хванеш с телефона всеки път пълно с различно съдържание шкафче… на фона на всеки път различни чаршафи – Айде моля ви се, това вече не е аранжимент. Това си е чисто риалити из живота и особените навици на Мутропремиера Борисов – чаршафите се менят, шкафчето се пълни, изпразва се, пак се пълни, различни номера на банкнототе, различни пачки…

Остана ли някой още да твърди, че това може да се аранжира? Не може. Това е фунията на банката на Банкянския Архикрадец и подлец, който твърди, че няма банка. Ясно е и че Мата Хари е една. Защото ако предположим обратното: Много Мати Хари-та и всичките снимат гол Боко по чекмедже? Едва ли. Това е една и съща мома, но на различни чаршафи. Мома, която са я привиквали често в бърлогата. И там шкафчето не е пълно с лекарства, като при повечето 60 годишни мъже. Там е фунията, там е бушувал ураган от пари и се е вихрело разгулно торнадо от пачки и кюлчета – скромни свидетелства какви кражби от миналото, настоящето и бъдещето на българския народ са се вихрели през цялото 12-годишно управление на ГЕРБ.

А за неизменния на повечето фотоси пистолета, с който Борисов не се разделя дори докато спи в строго охраняваната си отвътре и отвън премиерска резиденция, какво да кажем. Тежка параноя и може би страх, че ще бъде убит от охраната си. Така, както и Пабло Ескобар не се е страхувал… от същото! Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

3 кометара за Ексклузивно! Нова порция Снимки от Спалнята на Бойко Борисов! Нови пачки, пистолети и… презервативи

 1. Авертас Отговор

  10.11.2021 в 7:37

  Я, сменили са чаршафите! На това вече няма кой да се хване. ПР-ката е изчерпала въображението си.

 2. Анонимен Отговор

  11.11.2021 в 0:42

  БОРИСОВ БЪЛГАРОУБИЕЦА ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА Е УБИТ ТОЙ ВСЕКИ ДЕН УБИВА БЪЛГАРИЯ

 3. antipiroman Отговор

  11.11.2021 в 7:58

  …КАМЪК В БЛАТОТО…така са и „новите снимки“ на Борисов в спалнята му…Жабите пак се разкрякаха. Голяма работа ли е най вече презерватива дори и снимките да са истински ???..Милиони хора го употребяват…нормално е .Млъкнете злобари!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *