Европа ще възпира Путин с непрани гащи и мухлясала храна в хладилниците!

1

„Слушам немския канцлер Шолц какви глупости говори и се чудя да се смея ли, да плача ли?…Съветва германците да си понижат температурите в хладилниците и да се перат на еко режим с хладка вода. Може би следващата стъпка на „гениалните“ европейски правителства ще е да въведат лимит на водата в тоалетните!?… Великата германска нация ще бори непобедимата Русия с мухлясала храна в хладилника и с непрани гащи!?

Не може да бъде!

Какво постигнаха с тези безсмислени санкции? Русия продължава да побеждава, а икономиката й цъфти. Върна си Крим. Върна си Донецка и Луганска област. На път е с референдуми да си върне Херсонска и Запорожка области…. Видяхте ли знамето в центъра на Лисичанск? Червено, сърп и чук. Знамето на СССР. Руснаците ще си върнат цяла Украйна.

Какво от това, че слугите на Запада в България гонят 70 руски дипломати и служители?! 700 да изгонят няма да сломят руската федерация. Тя нямало да оказва влияние тук. Ха-ха… Влиянието на Русия не идва от руското посолство. Влиянието идва от победите на руския народ. От несломимостта на руския дух. От 1054 г. от Схизмата, Анатемата на папата над източното православие и контра-анатемата на цариградския патриарх, Западът не може да победи Изтока. Кръстоносни походи, османци-12 войни, шведи-12 войни, поляци, Наполеон, Хитлер, кой ли не опита… Защо си мислите, че днес с непрани гащи и отзоваване на дипломати ще накривите шапката на Путин?!

Това е признание за провал, защото и военният план, и дипломацията на Запада се провалиха. Милиарди се изляха в Украйна. Целият Запад воюва там от 8 години с наемници, военна техника, логистика от Космоса, шпионски служби, невиждана пропаганда, надминала и гьобелсовите мечти… Руският свят става по-мощен от всякога- побеждава на бойното поле, побеждава икономически, и най-важното – побеждава идеологически в сърцата, умовете, в душите на хората по света.

В падението си Западът стигна до там да използва незначителни държави като Литва и България, за да разтяга фронта срещу Русия по фланговете. И това е поредно признание на същия Запад, че губи в Центъра-Украйна. И какво като провокират руснаците, блокирайки сухоземния им коридор към Калининград и морския край Варна?! НАТО ше влезе във война. Че НАТО воюва с Русия от 2014 г. – Майдана. Ама Швеция и Финландия влизали в НАТО. Че те си бяха неформално в НАТО и преди. Сега просто го формализираха – пак с пропагандна цел.

Политизираха до крайност и нобеловите награди. Обезцениха ги. Правят те лауреат за русофобия. Като оная украинка, дето пише книги срещу Путин и… хоп награда. Хоп, награда за някакви певци-евровизионери, понеже са украинци и русофоби. Много селска пропаганда. Няма влияние. И най-простият разбира, че се раздават награди по политическа целесъобразност. Тоест без стойност. Факт. Аз дори не помня имената на тия дето ви цитирам… Но Салман Ружди, например, помня.

Случайно ли Лавров нарече Запада „империя на лъжата“?

Макрон излъга ли с плана си за Македония? Излъга, промени условията след падането на българското вето. На лъжата краката са къси.

С втория мандат ПП лъже ли? Лъже. Кандидат-премиерът е другото лице на Кирил Петков-Асен Василев . Не по врат, а по шия.. Западът и слугите му тук мислят, че българският народ е малоумен.

Лъжат ви с азерски газ. Не казват, че мажоритарният му собственик е „Газпром“. Европейците ги устройва, че идва по заобиколен път. Нищо, че това го прави по-неизгоден.

На лъжата краката са къси. Точно затова младите са политици от миналото. Не е ирония. Те просто са останали ментално някъде в 1989 г., когато Горбачов си свали гащите, Елцин се надупи, а Рейгън получи старческа ерекция… По ирония на съдбата днес млади са стари политици. Те не виждат бъдещето – многополюсния свят. Путин го конструира 2007 г. в… Мюнхен. Присмяха му се, а днес стигнаха до там да не си перат гащите, за да го възпрат!?

Милен Милушев

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Ами кога на човек акъла му е назаем взет от друг ,така става! Други да ти кроят капата и гащите,а резултатът е или си с гол гъз или слънчасваш без капа!
    България за 30 г си изпъди народа, унищожи природата ,ликвидира икономиката и стопанството и сега остава на гол герен нова къща да строи,ама дали ще стане ?-Съмнявам се! Нашето мина -мислите му вие младите ! Ще сте без територия и народност!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *