Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

ЕВРОПА УМИРА! До 20 г. ще сме Континент на Старци и Стерилни Жени, пометени от демографското Цунами на Близкия изток и Африка! Виж Тук:

Най-новите данни от Националният статистически институт на Италия звучат като смъртна присъда! Отрицателният приръст на населението на Апенините удари нов негативен рекорд! Какво показват цифрите: През 2016-та г. в Италия са се родили едва 474,000 бебета, като година по-рано през 2015-та новородените са били почти 490 хиляди. А в същото време смъртните случаи през 2016 г. са били 608,000.

Това ще рече, че за една година Италия е загубила над 130,000 души, което се равнява на голям град като Ферара или Салерно. Отрицателната тенденция в Италия е от години, но тази и миналата година удари абсолютните рекорди. Подобна е статистиката в почти всички западноевропейски държави, а в Източна Европа положението е още по-страшно.

В европейското общество обаче продължава да битува илюзията, че демографските процеси не са толкова плашещи. Тази илюзия се подхранва от изнасянето на тенденциозни данни, които отчитат стотиците хиляди мигранти от Близкия изток и Африка, като демографски прираст за европейските страни. Истината е, че ако погледнем какво е положението в някой европейски регион, ще видим, че до едно-две десетилетия положението ще е изключително страшно.

Така например през 2035-та италиянският регион Емилия-Романя ще е намалял с цели 20 % от населението си. Това е особено показателно, защото както статистиците обичат да казват- накъдето тръгне Италия, натам повлича крак и цяла Южна Европа.

През 1995-та генералният директор на Плазмон- най-големият производител на бебешка храна в Италия, се свързва с проф. Антонио Голини от университета в Ла Сапиенца, който е и бивш директор на Националния статистически институт. От „Плазмон“ запитали проф. Голини какво трябва да направят, предвид все по-малкото продажби, които бележи компанията им заради намаляващият брой новородени. Можем само да си представим какво им е казал професорът, тъй като малко след разговорите с него, компанията прави рязък завой като се преориентира към производството на диетични продукти за възрастни и намалява 5 пъти производството на бебешки храни.

Италия, разбира се, не е изолиран случай. На всеки здравомислещ и информиран българин му е ясно, че най-тежкият демографски колапс в Европа всъщност се случва в България. За последните 27 години населението на страната спадна от 9 на 6,5 милиона души, без да са водени войни или да е имало масови катаклизми. Раждаемостта спадна дотолкова, че вече е по-малка, отколкото в първите години след Освобождението ни от турско робство, когато новосъздаденото Княжество България обхваща само Северна България и Софийско, и има едва 2,5 милиона население. Т.е. тогава 2,5 милиона българи са правели повече деца, отколкото днес 6,5 милиона правят.

Нещо повече: Ако отчитаме реалната обстановка, ще видим, че от тези 6,5 милиона български граждани, които живеят в страната, приблизително 2 милиона не са етнически българи. Според данни на ЦРУ, до две-три десетилетия българите ще са по-малко от представителите на ромския и турския етноси, както и новопристигащите в Европа мигранти от Близкия изток и Африка.

Друг пример за скоростно и сигурно умираща страна е слънчева Испания, където много българи ходят да търсят по-добро препитание, но изглежда местните също нямат стимул да се „плодят и множат“. Преди година група европейски географи решиха да локализират най-изоставеното и депопулирано място в цяла Европа. Изненадващо това място се оказа не тундрата в Лапландия, а Молина де Арагон- област, която се намира на 2 часа път от Мадрид. Депопулацията не е била в резултат на климатични промени, както в руските тундри например, а заради демографската криза. Доклад на Испанския статистически институт показва, че слънчевото кралство губи по 72-ма души на ден!

Въпреки различните си икономически проблеми, днес Испания се смята за една от богатите страни в света, където стандарта на живот е завиден за по-голямата част от човечеството. Но напук и въпреки този положителен факт, новородените в Испания са с 20 % по-малко, отколкото преди 20 години. Според редица сериозни независими учени, които не премълчават и не преиначават истината, за разлика от повечето неолиберални грантови слуги, Испания няма бъдеще! Много скоро населението над 65 годишна възраст, ще съставлява над 30 % от нацията. В някои региони на иберийската държава, промила на раждаемостта е едва 0,9 деца на една жена. А смъртността надвишава раждаемостта многократно. Вестник „Ел Паис“ дори излезе със статия: „Ще изчезнат ли испанците?“.
Изглежда отговорът на този въпрос е „да“, защото до 2050-та г. Испания ще е намаляла с повече от 5 милиона души, пенсионерите ще са мнозинство, а децата ще бъдат с 1,7 милиона по-малко от сега.

По-малко деца значи по-слаба икономика, по-натоварена пенсионна система, по-ниски доходи и за работещи, и за пенсионери, по-ограничени отбранителни способности и израждане на политическата система в геронтокрация. Накратко казано – смъртна присъда.

Освен Италия, България и Испания, в подобно положение са Германия, Гърция, Румъния, Франция…, както и редица други европейски страни.

Същевременно, в ислямският свят отдавна се заражда демографска бомба. Демографската експлозия на Африка и Близкия изток, които два региона за половин век увеличиха почти пет пъти населението си, е заплаха за една стерилна Европа.

Неслучайно в едно от обръщенията си към турската нация, Ердоган призова мюсюлманите да правят по пет деца, казвайки им: „…защото вие сте бъдещето на Европа.“

Тези думи на турския султан много напомнят и на изказването на алжирският президент през 1974-та г., когато той казва: „Утробите на нашите жени, ще извоюват победата ни над Европа!“
Няма защо да си затваряме очите за очевидното: Мечтата на всеки правоверен мюсюлманин на планетата е да покори Европа повече чрез голямата си челяд, отколкото с войни и терор. И засега на арабите изглежда им се получава.

Неотдавна в медиите се появи и друго интересно заглавие – „Ислямът ще задмине християнството“. В общи линии се смята, че до 2070-та г. водещата световна религия ще е ислямът, докато християнството все повече губи позиции и отстъпва. Християнството обаче отстъпва не само пред агресивното мюсюлманство, но и пред атеизма, който се насажда и култивира от медиите, науката и политиците вече близо 70 години.

Всъщност, когато говорим за демографията на Европа, трябва да имаме предвид, че става въпрос за уникален феномен. Нито едно общество в миналото, не е изчезнало, защото е спряло да прави деца. Напливът на мюсюлмани е симптом, а не причина за упадакът на Европа. Ако европейците представляваха здрави, силни и консервативни общества, които изпълняват най-основната човешка функция – репродукцията, никога чуждестранни мигранти не биха превърнали континента в мултикултурно гето, където на редица места властва шериата.

Британският автор Дъглас Мърей наскоро попита защо силните икономики в ЕС- тези на Великобритания, Франция и Германия не запълват липсата на работна ръка със сезонни или целогодишни работници от европейските страни с голям брой безработни, каквито са Испания, Италия, Гърция и Украйна. Отговорът на този въпрос на Мърей всъщност е много неприятен: Стерилна Европа реши, че гражданските свободи могат да бъдат изтъргувани срещу временен мир.

За пръв път в историята цял един континент е запълнен със застаряващи обитатели, у които битуват някакви инфантилни интернационалистически илюзии за мир, свобода, братство, равенство и мултикултурно общество. Европейската култура е загърбила традициите си и ги е заменила, както с инфантилен пацифизъм и осъждане не просто на войните, но дори и на самозащитата, така и с краен хедонизъм и консумеризъм, които поставят егоистичните лични интереси на отделния човек над нуждите на обществото.

Демографското самоубийство на Европа има и сериозни последствия за обществената й сигурност. По време на прехода към общество, доминирано от застаряващи хора, демокрацията ще се окаже под сериозна заплаха. Социалната държава, която малко или много съществува в цяла Европа (дори в най-бедната страна от ЕС България, я има малко или много), зависи от това да има млади хора, които да работят, за да издържат с данъците си пенсионерите, социалната система и хората в затруднение. Това ще дивертира все по-големи средства към социалната държава, вместо към отбрана и сигурност.
Както американският конгресмен Стивън Кинг (съвпадението на имената с автора на хорър трилъри е случайно) каза преди време:
„Не можеш да възстановиш цивилизацията си с чужди бебета!“
Упадакът е избор, а не съдба. Европейците все още имаме време да изберем дали да изчезнем от историята или не. Това време обаче намалява с всеки изминал ден. Стрелката на часовника вече сочи 12 без 5. А в 12.00 вече ще е твърде късно. Skandalno.net

Автор: Симеон Миланов, Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *