Евгени Минчев цъфна в ефир облечен като Клоун! Виж Скандалното му Участие Тук:

0

Евгени къси гащиЕксцентричният Евгени Минчев задмина себе си.

Човекът, който критикува стайлинга на всички звезди, през последните седмици прилича на карикатура и ако някой го срещне на улицата, ще помисли, че е избягал от цирка.

На лайфа на ВИП Брадър вчера лордът беше избрал комбинация от червено и крещящо зелено, характерни за някои породи папагали.

Вместо риза, беше навлякъл горнище от трико, а отдолу се бе барнал с къси червени панталонки. Под тях стърчаха неепилираните му космясали крака, които той кръстосваше предизвикателно към камерата.

Какво си облякъл бе, попита Ники Кънчев, но като се сети за подлата страстна целувка, която лордът му лепна в понеделник, бързо се отказа от нудоумяващите си въпроси.

Бившият ватман искаше цялото внимание на публиката върху себе си и ръсеше мъдрост след мъдрост. Дори захапа съквартирантите, че се въртят около Софкин и правят всичко, което той поиска. „Ами ако им поиска свирка, ще му направят ли“, запита той и се наслади на бурните ръкопляскания на публиката.

След това толкова пъти повтори думата, че на публиката й писна и спря да ръкопляска! Затова лордът му я замени с „флейта“.

Евгени не скри и мераците си към съквартиранта Алек Сандър, като предизвикателно заяви, че би искал да се запознае с „нея“.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *