Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Евгени Минчев: Знаете ли на какво миришеше Венета, когато беше репортерка?

Венета маскаЕвгени Минчев отговори доста жестоко на нападките на Венета Райкова, че той я изгонил с ритници от свое парти. Това е вярно, обаче защо тя не обясни причините, поради които беше изритана?

Аз през цялото време си мълчах за случая, но явно тя е таила злоба в себе си и се е опитвала да ме унижи и смачка. И сега й се е паднал случай да ме изкара по-черен и от дявол. Да, но не е така.

Аз просто призовавам  Венета Райкова да спре да вади случки от нафталина и да се самоунизява в медиите. Тя наистина беше позорно  изгонена със собствения ми ритник от мое събитие. Тя беше дошла там абсолютно неканена и  с преднамереност, която никак не ми хареса. Това стана през  2005 година и тя се промъкна и насочи микрофон в лицето на един от гостите ми.

 От тогава насам Венета Райкова, вместо да ми се разсърди и на не иска повече да ме види, е присъствала на поне две мои събития. Което показва, че самата тя се поставя в ролята на една лесно забравяща унижението си жена,  или пък толкова фалшива и неискрена, че е готова на всичко, само  за да блесне с присъствието си на мое събитие.

Всъщност има и още неща.  Благодарение на мен Венета Райкова си спаси парите  за купен от нея апартамент. Тези пари  никога нямаше да й бъдат върнати, ако самият аз не бях  задействал някои лични връзки и така тя не беше ощетена. Може ли да молиш човек, който те е изгонил с шутове, за подобна услуга? Можеш, ако си достатъчно несебеуважителен.

А искате ли дави кажа  на какво миришеше съответната дама, докато беше сътрудник на в-к „Хайлайф“ още  в началото на 90-те години? Все още се имам за добър кавалер, за да споделя на какво точно. И подобни подробности за нея имам в изоблие. Иска ли тя да ги изкарам на бял свят всичките? – пише заплашително Минчев.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *