Д-p Paйнъp Фюлмиx: Оpганизаторите на Глoбaлнaта Koвид-Измамa ще бъдат Съдени за Престъпление срещу Човечеството! (С ВИДЕО)

1

Световно известният адвокат д-р Райнър Фюлмих, който успя да осъди една дузина мултинационални компании за стотици милиони и милиарди долари, се е заел здраво с глобалната измама, наречена „Пандемия“.

Заедно с голям международен екип от юридически светила и с помощта на над хиляда високоуважавани медицински специалисти, лекари, учени от цял свят, адвокат Фюлмих вече е завел стотици съдебни дела срещу глобалните измамници. Във видеото по-долу топ юристът разкрива кой стои зад управляваната пЛандемия.

Вижте кои са част от световно известните личности, за които има събрани неоспорими доказателства и които ще бъдат подведени под отговорност в нов Нюрнберски процес за престъпления срещу човечеството.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Нов Нюрнбергски процес може да се проведе от новите победители във войната. Коя е тази държава която не въведе ваксинации и ограничения и е кандидат за победител във войната. Аз за такава не се сещам. А до тогава приказките за нов Нюрнбергски процес си остават само приказки.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *