Д-р Тодоров: Няма Ковид! НОЩ са Слуги на Глобални Манипулатори!

3

Не слушайте Кунчев и Кантарджиев, не слушайте НОЩ! Тези хора ви говорят лъжи, гарнирани с откровени глупости. Кой каза, че вирусът не е познат? Ако те твърдят, че коронавирусите не са се разпространявали в човешката популация досега, това означава, че трябва да си хвърлят дипломите и да се махат. Разликата между Ковид-19 и останалите коронавируси е минимална. Той не е по-различен от тях. Това коментира днес д-р Георги Тодоров, лабораторен лекар и член на Контролната комисия на Български лекарски съюз /БЛС/.

„Няма Ковид. Истинското име на вируса е SARS-cov2. Тези манипулатори омешаха всякакви понятия с цел да манипулират обществото. Съобщават медицински факти с терминология, по-приличаща на жълт вестник, превърнаха математиците без дипломи в лабораторни лекари, превърнаха детски учителки в инфекционисти, като в същото време не желаят да говорят с нито един инфекционист. Когато доц. Божидарова се обади, доц. Мангъров се обади, проф. Чорбанов се обади, аз се обадя, нас ни игнорират. Защо? Защото в момента чрез фалшивата пандемия искат да ни набутат ваксината. Независимо коя е тя. Целта на тия мерки изобщо не е да ни пазят от пандемията. Такава просто няма. Последната известна пандемия в света е тази на полиомиелита, който е преборен през 54 г.“, заяви д-р Тодоров.

„Защо нито един журналист не пита българското правителство, защо бе пичове, защо не купувате ваксини за всички? Има достатъчно количества на свободния пазар и от руските, и от китайските, а също и от „Пфайзер“. Отговорът е: Защото ако ги вкарат и всички желаещи се ваксинират, после няма да имат повод да ни налагат локдауни. Защото всеки ще каже: Който се страхува от заразяване, да се е ваксинирал, за останалите – маските падат.

По думите му не е вярно и, че сме на първо място на Балканите и на четвърто по смъртност в ЕС.

„Тези хора лъжат! Ние стигнахме висока смъртност през ноември месец, 2020 г.. Но не от Ковид. В България  винаги месечно са умирали между 280 и 340 човека. Има периоди през три, четири години, когато точно по това време се случва по-висока смъртност, която е продиктувана от най-различни фактори. Но днешната висока смъртност в края на миналата година се дължи на факта, че пропагандата уплаши и лекарите, и тези от МЗ, които в един момент не знаят какво правят – спряха плановите операции и грижите за пациентите си. Колегите оставят пациентите на произвол. На първо място сме били на Балканите? От какво? Кунчев може да си плюнчи молива колкото си иска и да пише каквото си иска, където си иска и както си иска. Въпросът е кой му вярва. Заповедта към хората от НОЩ и правителството идва отвисоко и гласи: уплашете хората и можете да правите с тях каквото си искате“, добави д-р Тодоров.

Според него затварянето на страната ни няма да промени нищо.

„Напротив, агонията ще продължи. Това ще е агония на човешкото съзнание и на психиката ни. Нито една държава нищо не е преборила досега със затваряне. Няма такава“, заяви той

Според д-р Тодоров пропагандаторите в момента се опитват да убедят хората, че всички са потенциални мишени на коронавируса, че 100% от населението е възприемчиво към коронавируса.

„Абсурд! Ние не сме 100% възприемчиви за антивирусна ваксина за морбили, та камо ли за това нещо. В момента в популацията ни минимум 80 % от хората са невъзприемчиви към вируса. Те и да се ваксинират, и да не се ваксинират, никога няма да се разболеят. Ако приемем, че тази ваксина е подействала, направила го е невъзприемчив, или по-леко възприемчив и той ще боледува по-леко, това вече е друго. Но аз продължавам да твърдя, че при тази инфекция няма безсимптомни, които да заразяват други хора. И мога да го докажа с цифри. До днес в страната няма и 300 000 души/това е населението на град Варна/, спрямо цялото население на страната, които доказано да са се срещнали с Ковид-19 чрез т.н. PCR реакция, или по друг начин/защото има и други начини/. Какво са 300 000 човека към седем милиона и двеста хиляди? По-малко от 5%. И вижте колко ниска е смъртността. От сезонен грип умират повече хора. Това не е нито епидемия, нито пандемия, нищо не е. Плашат ни просто“, смята д-р Тодоров.

По думите му краят на тази истерия ще дойде тогава, когато правителството бъде сменено с такова, което откаже да робува на наднационалните структури. Защото от тези среди идват безумните заповеди за локдауни и пр.

„Съд за тези, които докараха толкова хора до истерия, а може би скоро и до психиатриите и незабавно прекратяване на тази откровена „злоупотреба с медицината“, както каза психиатърът д-р Владимир Сотиров“, добави д-р Тодоров. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

3 КОМЕНТАРИ

  1. БЛАГОДАРИМ ВИ Д-Р ТОДОРОВ ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ АТАКАААААААААААААААААААА! А Т А К А ЩЕ СВАЛИ МАСКИТЕ ЗАВИНАГИ

  2. САМО ПАРТИЯ А Т А К А ЩЕ ВЪРНЕ СВОБАДАТА НА БЪЛГАРИЯ АТАКА ЩЕ ИЗХВЪРЛИ МАСКИТЕ АТАКА ЩЕ ВЪРНЕ ДЪРЖАВАТА НА НАРОДА НАПРЕД А Т А К А АНЕЛИЯ ДУЛЕВА ЩЕ СПАСИ БЪЛГАРИЯ ЩЕ Я ВЪРНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД

  3. Колега ананимен. Само Атака едва ли ще се пребори за връщането на свободата. Трябва целия народ да се вдигне срещу тази измама.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *