Д-р Стоян Алексов: Патолозите в Европа са категорични – НЯМА НИТО ЕДИН ПОЧИНАЛ ОТ КОРОНАВИРУС! (ВИДЕО)

Разтърсващо интервю за грандиозната световна измама с т. нар. коронавирусна „пандемия“ даде топ специалистът по патология д-р Стоян Алексов, който е и председател на българската асоциация по патология. Преди броени дни българският лекар е участвал във виртуална Конференция на патоанатомите от цял Европа (Италия, Испания, Холандия, Германия, Франция и др.). Основният разискван въпрос на събитието е бил: Коронавирусна пандемия – какво се случва в отделенията по патоанатомия и дали вирусът Ковид-19 изобщо е в състояние да предизвика пандемия. Организатор на онлайн симпозиумът е Европейската асоциация по патология.

Най- важният извод, до който достигат европейските патоаматоми е, че В ЕВРОПА НЯМА НИТО ЕДИН ПОЧИНАЛ ОТ КОРОНАВИРУС!  Аутопсиите на починалите от Ковид-19, направени в Германия, Италия и Испания НЕ потвърждават тезата, че този вирус е смъртоносен.

В България са направени само 3 аутопсии на пациенти, за които лекарите са записали, че причината за смъртта им е „коронавирус“. Но нито една от аутопсиите не потвърди тази диагноза.

За първи път в 30- годишната си кариера виждам толкова неадекватно поведение на СЗО, категоричен е доктор Алексов. Как можаха да обявят пандемия за такова нещо?! Виждам как СЗО предоставя изключително манипулирани информации. Вярно е, че известно количество хора умират С коронавирусна инфекция, но те до един са с много тежки хронични заболявания и много възрастни. Това споделиха колегите от Италия, Испания, Германия.

Не знам хората дали са наясно, но всяка година при сезонните грипни епидемии  умират много млади хора. При коронавируса такова нещо няма – няма млади починали. Казвам ви го в прав текст: Коронавирусната инфекция не води до смърт. А сезонният Грип води. Изводите си направете сами.

Д-р Стоян Алексов

Колегите ми от Европа масово споделиха, че са притискани от властите да пишат неверни заключения. А именно: Да пишат Ковид-19 като причина за смъртта на всеки пациент, на който приживе са му открили вируса, въпреки че човекът си е отишъл от друго заболяване. Но тази масова измама няма как да остане неразкрита за вечни времена. При аутопсия ние взимаме материал от всички органи и ги слагаме в парафин. Така диагнозата на починалия може да бъде проверена и след 100 години. Така че няма как истината да не излезе наяве.

СЗО НЕ ИСКА ДА ПРАВИМ АУТОПСИИ. СЗО ПРЕКРАСНО ЗНАЕ, ЧЕ КОВИД-19 НЕ УБИВАЗАТОВА И НЕ ИСКА ВЕЩЕСТВЕНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА СМЪРТНОСТТА – ТЕЗИ, КОИТО СЕ ПОДАВАТ ОТ ПАТОЛОЗИТЕ. Поведението на СЗО е престъпно. Недопустимо е Здравната организация да създава хаос, без да има данни за такова нещо. Такава мощна кампания населението да бъде плашено с някакъв си безобиден вирус никога не съм виждал!

В България властите и Щаба просто следват сляпо препоръките на СЗО, без изобщо да ги подлагат на каквато и да е критичност, казва още доктор Алексов. При  предишната вирусна инфекция от януари и февруари т. г. от грип починаха много млади хора, и деца.

70 000 са починали от коронавирус над 70- годишна възраст – трябваше да се направи аутопсии на всички, за да се види какво е довело до това състояние. Колегите от Италия например разкриха, че  коронавирусът при тях  е довел до смъртност заради антигрипна ваксина, която понижава имунитета.

Коронавирусни инфекции има много отдавна. Колегите от Китай подадоха данни от 2002, 2003, 20017, 2018, 2007, 2008, 2013.

Тази епиемия не е епидемия от вирус, а епидемия от насаден страх. А резултатът е потресаващ: Здравните системи зарязаха хората с хронични заболявания. Ежедневната работа на болниците в Европа и САЩ беше редуцирана до 50%, а в някои дори до 90%. В резултат на което очакваме бум на онкологичните заболявания. В момента в САЩ диагностицирането за коронавирус е на следния принцип– на блъснат от автобус с тежка черепно- мозъчна травма му се прави корона-тест, който показва положителен писиар… и същия бива записан като умрял от коронавирус.

Заради тази простотия аз очаквам отлив на доверие от страна на пациентите към лекарите. Ако след година- две се появи опасна инфекция, хората няма да повярват на Здравните власти, които в момента нагло ги лъжат. Ето това е най-притеснителното. А опасни вируси със сигурност ще ни връхлетят. Очаква се глобалното затопляне да отключи замръзнали в ледниците праисторически вируси. Е тогава ще стане страшно.

Разследващите органи в САЩ би трябвало да се поинтересуват какво прави Бил Гейст в неговите лаборатории и дали въобще прави ваксини. Защото ваксина срещу инфекция от коронавирус всъщност няма как да бъде направена. Всеки вирусолог ще ви го каже. Цялото интервю с д-р Стоян Алексов можете да видите в клипа под тази статия. Skandalno.net

Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖ ВИДЕОТО:

Надя Колева

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

3 коментара

  1. Ген. Мутавчийски днес пак ке е извъпанил в, уж изпрана, генералска униформа, вместо в бяла престилка. Абе, генерале, хората са те избрли на този пост не защото си генерал, а и преди всичко защото си лекар, специалист в тази област. Лично познава проф Викторов и Коста Стоянов, предишните гл. лекари във ВМА. Те винаги ходеха с бяла престилка.

  2. КАСАПИТЕ ОТ БОЛНИЧНИТЕ ТЪРГОВСКИ ДРУЖЕСТВА ПРИ БЪРЗА ПОМОЩ В ЦЯЛАТА СТРАНА ИЗНУДВАТ ЗА ПАРИ ЧРЕЗ НАСИЛСТВЕНО ТЕСТВАНЕ СПЕШНО БОЛНИ ОТ ДРУГИ БОЛЕСТИ ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ УБИВАТ РОДИТЕЛИТЕ НИ

  3. КАСАПИТЕ ОТ БОЛНИЧНИТЕ ТЪРГОВСКИ ДРУЖЕСТВА ПРИ БЪРЗА ПОМОЩ В ЦЯЛАТА СТРАНА ИЗНУДВАТ ЗА ПАРИ ЧРЕЗ НАСИЛСТВЕНО ТЕСТВАНЕ СПЕШНО БОЛНИ ОТ ДРУГИ БОЛЕСТИ ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ УБИВАТ РОДИТЕЛИТЕ НИ ЕВСТАНИЗИРАТ ГИ ДА НЕ СА В ТЕЖЕСТ НА ПЕНСИОННАТА СИСТЕМА ТОВА Е ГЕНОЦИД ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ ДА БЪДЕМ ЕДИННИ СРЕЩУ УБИЙЦИТЕ МАФИЯ ГЕРБ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *