Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Д-р Георги Тодоров: 76% от хората не могат да хванат COVID-19, Резистентни са! Вирусът е напълно безобиден, а властите мамят!

76 % от хората са невъзприемчиви, резистентни към COVID-19. Нещата относно мерките отиват на пълна измама. Единственото, което трябва да направят политиците е да ни се извинят. Говорих с Мутафчийски и със зам. здравния министър Жени Начева. Шикалкавеха и ми говореха пълни глупости. Това каза лабораторният лекар и топ епидемиолог Георги Тодоров днес. Д-р Тодоров е със завидна професионална биография. Той е единственият български вирусолог, поканен да работи в най-засегнатите от ебола райони в Нигерия като специалист-консултант. По време на карантината в България пък бе в челните редици на епидемиолозите- експерти, които публично разкритикуваха мерките на властта за борба с коронавируса. Ето интервюто с него:

– Г-н Тодоров, като лабораторен лекар – епидемиолог вие тествате хората за коронавирус. Какво показват резултатите в момента, какви са тенденциите на това заболяване?

– Спрях да предоставям на здравното министерство данните от изследванията в моята лаборатория за коронавирус, защото отказвам да участвам в тази измама. Но количеството на изследваните хора вече е много сериозно. Някои са изследвани и по два пъти, но броят им е пренебрежимо малък. Резултатите сочат, че около 6,3% от населението вече се е срещнало с този вируса и е развило антитела. Но има нещо по важно- невъзприемчивостта към Ковид-19, т. е на хора, които са резистентни към него и не могат да го хванат, е около 76%.

– Какво означава това?

Това означава, че около 76% от хората ще се срещнат с COVID-19, няма да развият нищо. Даже и антитела няма да изградят. Организмът им въобще няма да го приеме.

– Как си го обяснявате?

– С имунната система и невъзприемчивостта на организма конкретно към този вирус и конкретно този щам. Ковид-19 е безопасен. А властите ни третират така, все едно 100% от хората могат да се заразят от този вирус. Това не е вярно-76% не могат. Сравнявам Ковид-19 с полиомиелитът, който е не особено опасна инфекция. Него 96% от хората го прекарват без да усетят нищо. Други 3% по някакъв начин се разболяват от него и имат грипоподобни симптоми. И само 0,9% развиват различните му форми на болест. От тези 96% безсимптомни, 77% са напълно невъзприемчиви към вируса. Полиомиелитът, по начин на разпространение, е подобен на коронавируса. Всъщност полиомиелитът е по-опасен от Ковид-19, защото макар и в пренебрежимо малък процент, води до тежки неврологични усложнения. Той има три форми на проява, при едната от които загиват 99 на сто от хората. Срещу полиомиелитът има ваксина заради този малък процент тежки усложнения. А при коронавируса даже няма и тежки усложнения.

– В интервю пред Слави Трифонов казахте, че сте разговаряли с зам. министър Жени Начева в здравното министерство. Какво обсъдихте относно пандемията?

– След като й обясних нещата, тя каза: „Ти ме гръмна“. А аз я попитах: „Какво ви гръмнах?! И аз, и повечето мои колеги-епидемиолози предвидихме, че няма да има нито чували с трупове, нито масово болни хора. Има ли масово болни хора?“. Тя вика: „Ами няма“. Питам я: „Тези дето са в болница, за болница ли са?“. А тя: „Ми не са“. Пък аз: „Колко са за болница – 40 човека на 7 милиона души. Искам да ви питам защо ги правите тези работи?“. А тя ми обяснява: „Не зная, ние не сме лекари, ние слушаме Щаба“. Значи тя не иска да се вслуша в здравия разум и в науката епидемиология. Тя слуша какво и разправят Ангел Кунчев и коремният хирург Мутафчийски.

– Опитахте ли ли да разговаряте с представител на НОЩ – щаба?

– Говорих с ген. Венцислав Мутафчийски. Като чух какви ми ги говори, директно му казах, че не разбира за какво става дума. Изслуша ме и каза: „Доктор Кунчев казва различно“. Викам: „Ами, ако вместо него, аз или някой като доктор Мангъров бяхме на мястото на Кунчев, какво щяхте да правите?“. А той: „Може би щях да подам оставка и да оставя нещата на вас“. Тестовете са фалшивото им оръжие. Но те изкупиха тестовете и нямаше тестове в страната. Казаха после, че тестовете не били точни. Това не е вярно.

– Хората, обаче се ошашавиха не само от приказките на Щаба, но и от това, което се случи в Италия и Испания. Все пак там много хора загубиха живота си.

– В Италия не се случи нищо ново. На ден там умират средно по 2200-2400 души, а в България 300-320 по различни причини. Вирусът е страхотен джентълмен. Той се държи към всички хора еднакво. Едни ги разболява малко, други малко повече, трети изобщо не ги разболява. Хора с придружаващи заболявания, заразени с Ковид-19 просто умряха по едно и също време, вместо по различно. През 2017 година в Италия са починали 37 500 човека от асоцииране към грипа. Това се случва от края на октомври до април. Сега разликата е, че за 4 седмици асоциирани с короновирус, са починали 30 000 човека. Това е.

– При по-малко заразени мерките бяха по-тежки. Сега, при повече заразени, мерките се разхлабват все повече. Как си го обяснявате?

– Много просто – преди работеха 4 лаборатории, сега 11. 1400 проби се правят на ден и се откриват 23- ма заразени. Имайте предвид, че една проба не е един човек. Един човек е три-четири проби.

– Открито застанахте срещу решенията на властите за борба с коронавируса. Това не ви ли притеснява?

– Нищо не ме притеснява, защото имам безспорни доказателства, че случващото е против медицинската наука. Кого да слушам – системата или медицинската наука?! Смятам за по-лесно и по-честно да слушам медицинската наука. Лъжите не са ми по вкуса.

– Започнаха ли повече хора да се изследват?

– След заповедта на министър Кирил Ананиев, че трябва да предаваме информацията за изследваните, от 28-април на практика спряха имунологичните тестове. Аз казах, че няма да предам нищо, дори и да ме глобят. Нещо не се появяват хората от РЗИ. Няма ги. И вчера, след като обжалвах заповедта, спрях изпълнението й. Сега хората пак се тестват, поразчупиха се нещата. Съжалявам, но ако ПСР-ът позитивира, това не значи, че си болен.

– А какво значи?

– Значи, че аз имаш нещо в устата. Даже не си и заразен. Коронавирус ще ми намерят само, ако от биологичният ми материал са взели РНК и са го дали на електронен микроскоп, който да покаже вируса с коронките отгоре. Като ми намерят в устата РНК, това не значи, че съм заразен. И китайците го казаха 100 пъти. В статията им пише: „Ние изследвахме нашия медицински персонал, от които 98% имаха в изследвания материал РНК“. Нито един от тях не беше болен, нито пък разпространяваше заразата, защото ако беше толкова заразно, те всички щяха да се натръшкат. Но това не се случи и на 45-тия ден лекарите свалиха маските, защото разбраха, че става въпрос за нищо. Нито е толкова заразно, нито е толкова патогенно, нито пък толкова смъртоносно.

– Повече медицина или повече политика има около „извънредната ситуация“?

Аз съзрях, че няма нищо страшно в този вирус, след като минаха 28 дни от момента, в който бе създаден НОЩ и 42 дни от момента, в който започнаха да умират италианците. Към 30 март на мен ми светна „инфекциозната“ мисъл в главата, че пандемията е пълна измама. Оттогава хвърлих маската и ръкавиците. По-голяма простотия от ръкавици не бях чувал, защото дали ще ти полепне нещо по ръцете или по ръкавиците, е все тая. Резултатът е еднакъв. Хората забравиха медицината. Нещата отиват към изуй гащи. Затова политиците се чудят сега как да излязат от ситуацията. Не знаят какво да направят. Най-правилното нещо, което могат да направят, е да излязат и да кажат: „Сбъркахме! Извинявайте!. Има болест, но трябваше да се действа по друг начин. Този не беше правилен. Простете ни!“. Това ако го направят няма кой да ги бутне от власт повече. Опозиция няма да има.

– Много ваши колеги са на мнение, че е трябвало да се изолират най-уязвимите-възрастните хора и тези с придружаващи заболявания.

– Вече е късно да се изолират възрастните хора. В началото това, което се направи, беше правилно. Правилно затворихме театрите, киносалоните, моловете. Правилно спряхме децата от училище. Но трябваше за започнем да наблюдаваме какво става. Да тестваме хората и да не ги плашим, защото се стигна до там, нуждаещите се да не могат да отидат на лекар. Докторът преглежда по телефона, можете ли да си представите! Следващата мярка беше да не се карантинират за 14 дни хората от чужбина, а само за 5 дни. Ако някой се разболява, се разболява на 5-я ден. Никакво спиране на парковете и градините. Заведенията-вътре не, но навън да. Все пак не сме безрасъдници да гледаме умно в тавана и да казваме, че няма нищо. Никой не е казал, че нямаме нищо. Въпросът е как се отнасяме с него. Можеше да се каже: „Ако заведенията имат възможност да сложат столчета навън, нека да го направят“. Защо се затварят хотелите? Какво става там, след като всеки си е по стаите. То е равносилно на това да се затворят апартаментите в жилищните блокове. Може да се организира храненето в хотелите по часове. Голяма глупост бе да се спрат командировките на хората. На 14-я, 17-я и 18-я ден трябваше да се направи оценка на това колко болни има, а не колко заразоносителя са намерени. Ние сме малка популация. Даже германците не можаха да изолират т. нар. минимална инфекциозна доза. Защо няма? Защото не можем да намерим достатъчно болни. Това е обикновена медицина.

– Да разбираме ли, че обещаният ад няма да дойде?

– Нищо подобно. Адът се случи. Заради тази измислена пандемия хората с различни действително тежки заболявания, които трябваше да се лекуват, не бяха приети в болниците, не бяха прегледани. Сега ще има втора и трета вълна от болни, но те няма да са от Ковид-19, а от хронично болни от всякакви други болести, които не са се лекували по време на извънредното положение. Ще има и новозаболели от спадналия имунитет, заради принудителното им затваряне по домовете. Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Д-р Георги Тодоров: 76% от хората не могат да хванат COVID-19, Резистентни са! Вирусът е напълно безобиден, а властите мамят!

  1. Анонимен Отговор

    13.05.2020 в 11:29

    ДИКТАТОРА БЪЛГАРОУБИЕЦ БОРИСОВ ОТ С. БАНКЯ ОТЛИЧНИКА НА ТЕРОРИСТИТЕ НАТО ЕС САЩ СОРОС УБИ БЪЛГАРИЯ С КАРАНТИНАТА И НАМЕРЕНИЕНТО СИ ДА ВАКСИНИРА НАСИЛСТВЕНО НАРОДА С ВАКСИНАТА УБИЕЦ НА БИЛ ГЕЙТС ДА ОБЕЗЛЮДИ БЪЛГАРИЯ ЗА ПРИЦЕЛ СРЕЩУ БРАТСКА РУСИЯ САМО ЗА ДА ОТКРАДНЕ ОЩЕ 10 МИЛИАРДА БЪЛГАРСКИ НАРОДЕ ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ СИ ОБРЕЧЕН ЖИВОТА ТИ Е В РЪЦЕТЕ НА ДИКТАТОРА БЪЛГАРОУБИЕЦ БОРИСОВ ЗАЩО НАРОДЕ УТРЕ НЕ ВЪСТАНЕШ ДА МУ СЧУПИШ ВРАТЪ СВОБОДАТА НА БЪЛГАРИЯ МИНАВА ПРЕЗ ТРУПЪ НА ТИРАНИНА БОРИСОВ И ХУНТАТА МУ ГЕРБ

  2. Анонимен Отговор

    14.05.2020 в 13:24

    ВАКСИНИТЕ НА БИЛ ГЕЙТС СА С БЛАГОСЛОВИЯТА НА С З О И УНИЦЕФ ВАКСИНИ УБИЙЦИ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО БОЙКО БЪЛГАРОУБИЕЦА ГИ ВЪВЕЖДА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПРЪВ В ЕВРОПА ВЪРХУ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ВАКСИНИРАНИТЕ ДО ЕДНА ГОДИНА УМИРАТ ЗА БЪРЗО ОБЕЗЛЮДЯВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *