Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Дъното! Бойко Борисов в нов запис: Радев е ТЪНАПАР! 2 милиона си избраха Прост Летец за Президент! П*ЧКА ИМ МАЙЧИНА! ВИДЕО!

Нов скандален запис с гласа на премиера Борисов изтече в публичното пространство. Записът е със заглавие ”Баце и Томи”. На него се чува как Борисов говори за президента по изключително вулгарен начин.

Това е поредната скандална порция аудиозаписи с премиера Бойко Борисов. Преди няколко дни евродепутатът Елена Йончева оповести американска експертиза, която доказва автентичността на първия от тях, който се появи в средата на юни.

Новият разговор е с продължителност 4 минути:

….Акъл се набива, Томиславе, на умен човек. На прост човек кур се набива! Той не може да поеме акъл, мое да поеме един к*р. Като се трови, като му се еб*ва майката и така нататък.

Това може простия човек.

С класа начело на протеста. Ами тя харчи двайсет на сто бензин, бе… да харчи трийсет на сто в Бургас… И той ми протестира за цена на горива…

Абе, уйо…

Само че не в тех е проблема. Проблема е Радев. С това, че излезе и каза – два милион и половин не са виновни за бедността, виновно е правителството… Ама правителството плати миналата шест милиарда и седемстотин за неговата партия…

Бедният човек се вози в градския транспорт, който е най-добрия  в София, а не се задръства града… Само че тази приказка, като излезеш да я изговориш, ще те чуят сто двеста хиляди от интелигентните хора и ще кажат – да , правилно…

Само че когато си обграден от тъпанари нито може да се прави политика, нито да се говори истината и да се праят реформи. Няма такова нещо.

Не, правилни неща не могат да се правят…

Правилни неща с такъв президент не се правят. С такава опозиция не се прави.

… ЕстественНо…

Сто пъти ви казах, крепиме фронта до европейските избори. Европейските избори като ги набиеме, тогава вече може да им говориме. До европейските избори всеко нещо, което правите им дава… Сега не е момента да дигаме данък. Не е сега момента. Правилно ли е? Правилно е.

Ако има разумни хора ще кажат АшколсуАм…

Във Финладния забраняват вече в града Хелзинки да се движат коли от догодина… Само градския транспорт…електро… Но това са финландци, не са БГ, не са си избрали един прост летец! Бил летец… Ми ние имаме хиляди летци! Тоя къде вози по двеста и петдесе пътника в самолета е сто пъти повече летец у гражданската авиация… П*чка им майчина!

…. Ама няма се оправим, братко… Ама няма да го оправиш… Нито ще се оправи от нас, нито от Корнелия…. После…

… чува се гласът на Томислав Дончев…

… Това, че ще плати десет лева те излизат и казват вдигам му данъка… Казва ти го държавния глава в кавички, щото той не може да е държавен глава тоя тъпанар… Когато ти го каже държавния глава ти не спориш с мене, спориш с два милиона и половина, които са припознали, че тоя е техния защитник от тебе!

… Е! Е! Е!… Защо му даваме това да го прави?!

… Да си еб* п*тката майчина! Аз питам сега защо вдигаме тоа правилния данък… Не мое ли юни да се дигне…

… Знаеш ли колко е прихода у бюджета … двайсет милиона… толко колко дадох Генчо Начев да си дострои болницата…

… Е… влиза в общинските бюджети… Я да си еб*т майката!

… Чакай сега… че ме ядосваш и ти…

… Сега че ги опраа!…

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

7 кометара за Дъното! Бойко Борисов в нов запис: Радев е ТЪНАПАР! 2 милиона си избраха Прост Летец за Президент! П*ЧКА ИМ МАЙЧИНА! ВИДЕО!

 1. 1234 Отговор

  30.07.2020 в 9:57

  Поне „превеждайте“ правилно: „Ес класа начело на протеста. Ми тя харчи двайсе на сто бензин бе….Дже класата харчи трийсе на сто в Бургас“ и т. н.

 2. МИД Отговор

  30.07.2020 в 11:20

  Чета коментара на един простак ,който изразяване няма , дипломатичност и се срамувам ,че ни управлява. То толкова прост че и за овчар не става.

 3. РЕАЛИСТ Отговор

  30.07.2020 в 11:34

  ПИЧКА МУ МАИЧИНА НА НЕГО.

 4. РЕАЛИСТ Отговор

  30.07.2020 в 11:43

  ПИЧКА МУ МАИЧИНА НА НЕГО.НА ТЪПАТА И НАГЛА МУТРА.

 5. Владимир Отговор

  30.07.2020 в 12:33

  Какво се чудите?
  Нима законите за Еволюжията не важат и за Простащината?!

 6. НЕСТОР МАХНО Отговор

  30.07.2020 в 23:00

  КАТО МУ СЛУШАМ ТЪПОТИИТЕ СИ СПОМНИХ РАННИТЕ ГОДИНИ НА ВЛАДИ ВЪРГАЛА,КОГАТО СЕ ПРАВЕШЕ НА МУТРА.ЕТО ТОВА Е БОКО.НИВО МУТРА ОТ 90ТЕ.

 7. НЕСТОР МАХНО Отговор

  30.07.2020 в 23:05

  НИВОТО МУ Е КАТО НА МУТРА ОТ 90ТЕ ИЛИ КАТО КАРИКАТУРА НА РАННИТЕ ИЗЯВИ НА ВЛАДИ ВЪРГАЛА.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *