Драма! Турски любовник изостави Линдарева

0

зорницаЗорница Линдарева ближе рани в Турция и не иска да се прибира у нас.

Тя изпаднала в поредната криза, когато турчин я харесал, двамата прекарали страстна тримесечна афера и когато тя се надявала, че най-после ще получи пръстен, любимият й бил шута и обяснил, че няма намерение да се жени за нея, а просто искал да си прекарат приятно. Зори му вдигнала чутовен скандал, опитала се да му издере очите и да го ритне по топките, но той благоразумно избягал.

След поредното любовно фиаско, моделката  се срамувала да се върне в България, за да не стане за смях. Тя се затворила в хотела и непрекъснато се тешала, както само тя си знае – с бутилки тежко вино и друг алкохол. Зори е пред нервен срив,  майка й усещала това по кратките разговори по телефона и упорито  й търсела добър психолог, за да преодолеят кризата и милата й щерка да не достигне отново до анорексията или булимията, до които я доведоха предишни неуспешни връзки.

Психиката на позастарялата манекенка и без това е лабилна, а проблемът й е, че не може да завърти свестен мъж край себе си. Попада все на женени или неподходящи, или на хора, които не могат да издържат нервните й изблици и бягат далеч, за да си нямат проблеми.  

По същия начин я заряза и Тачо, който не можа да я издържи дори само като любовница.

След поредната любовна драма Линдарева отново е рухнала.

Майка й смята да отиде в Турция и да си я прибере, тъй като зарязаната щерка упорито не искала да се върне вкъщи.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *