Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Доц. Сарийски от БАН: Еврото ще Унищожи Икономиката ни! Затова бързат да ни вкарат в Еврозоната:

Най- бедната страна в ЕС България, с най- слабата икономика, се оказа (според брюкселските икономист-протагандисти) „изключително изряден“ и предпочитан кандидат за Еврозоната. Така се стигна до решението България да приеме еврото през 2024 и то без преходен период. „С това решение обаче България ще загуби завинаги националната си валута и останалата малка част от суверенитета си. Не е ясно какво точно е изпълнила, на какви критерии е отговорила страната ни, за да влезе по бързата писта в Еврозоната“, коментира доц. Сарийски от БАН в свое интервю.

Ние сме на дъното на ЕС по доходи и икономическо развитие. Няма очевидна причина да сме заслужили мястото си сред най- развитите и богати страни в Еврозоната. Това бързане, тази припряност от страна на Брюксел има едно- единствено обяснение – като рискова страна заради близостта си с геополитическия враг на Запада Русия, България трябва час по-скоро да бъде бетонирана в европейската федерация, наречена ЕС, и да няма никакви възможности за маневриране, за излизане от западащия ЕС и за присъединяване към други по-перспективни съюзи, категоричен е доц. Сарийски.

А истината е, че перспективата пред българската икономика става още по- мрачна със задаващото се трайно поскъпване на горивата и електроенергията. След като страната ни под натиска на САЩ и ЕС беше принудена да се откаже от Южен поток, от който проект щеше да печели такси за преминаване в размер на 400 млн. долара годишно и щеше да ползва руски природен газ на половин цена… сега България е принудена да си плаща на посредници за газта. България е твърде далеч от „Северен поток- 2“, който ще облагодетелства единствено Германия. В същото време, след като си осигури изгодна газ от Русия, Германия ще продължи с пълна сила да лансира т.нар. зелена сделка – която е от изгода само и единствено за Берлин. Докато Източна и Централна Европа ще бъдат поставени в още по- тежки зависимости от скъпия американски шистов втечнен газ.

Зелената сделка е изгодна за онези икономики, които разчитат на печалба от краен продукт, от търговия, услуги, финанси и пр. Страните от Източна Европа обаче не са сред тях. Единственото нещо, на което разчитат те е някаква индустрия. Но зелената сделка ще ги принуди да се откажат от останалите си енергийни мощности, което ще направи цената на тока твърде висока за тях. А за развитие на икономиката при високи цени на тока, изобщо не може да се говори. Производството става нерентабилно.

Ако обобщим картината: Когато България се откаже от валутата си и приеме еврото. Когато България се откаже от все още действащите си енергийни мощности и започне да внася скъпоструващ ток. Когато икономиката ни спре напълно да произвежда и страната ни стигне до 100 % внос на всичко… То знайте, че тогава България ще е официална колония на САЩ. натам вървим. Skandalno.net

Надя Колева, Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

4 кометара за Доц. Сарийски от БАН: Еврото ще Унищожи Икономиката ни! Затова бързат да ни вкарат в Еврозоната:

 1. Анонимен Отговор

  02.07.2021 в 5:53

  ХОРА,ЩЕ ФАЛШИФИЦИРАТ ГЛАСУВАНЕТО ЧРЕЗ МАШИНИТЕ,А НЕ ЧРЕЗ КУПЕНИЯ ВОТ!
  ИСКАЙТЕ ХАРТИЕНА БЮЛЕТИНА!

 2. Анонимен Отговор

  02.07.2021 в 6:28

  НАТО ЕС САЩ СОРОС ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ НА ЕВРОТО ИСКАМЕ СИ НАШИЯ БЪЛГАРСКИ ЛЕВ

 3. Чавдар Отговор

  02.07.2021 в 10:27

  А защо държавата ни в лицето на служебното правителство, а и всички останали кандидати за властта (с едно изключение, което ми е известно – Възраждане) са съгласни и дори настояват да приемем еврото? Гадни предатели…Любопитен съм какво е мнението на лидера на БСП Корнелия Нинова по въпроса.

  • Веско Отговор

   02.07.2021 в 20:47

   Точно възраждане не ми ги хвали- 100 % популисти, копирали едно към едно идеите на Волен Сидеров и сайтове като този- скандално.нет. Говорил съм си лично по политически дела с Костадин костадинов и пиарката му. Само едно ще ти кажа- много им е важно да се говори „Възраждане е за референдум за излизане от ЕС и НАТО“, а не „Възраждане е за излизане от ЕС и НАТО“. Толкова им е важно, че при споменаване на втория вариант и двамата изпадат в истерия. Коцето е артист, който много добре знае, че с тия идеи няма как американците да го пуснат в парламента. затова знай, че влезе ли Възраждане в парламента, значи се е договорило с американците и само ще го играе антисистемна партия. Такава беше и ролята на волен сидеров с атака в предишни парламенти. Костадин костадинов просто иска да заеме бизнес нишата на Волен сидеров. Това е.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *