Доц. Мангъров: Няма повторно заразяване с Ковид! Ваксинирането си е на ваша отговорност!

3

Ваксинацията се натовари с много големи и неадекватни очаквания, обяви днес доц. Атанас Мангъров на пресконференция.

„Доскоро се смяташе, че ако всички се ваксинират, нещата ще приключат. Само че всички ваксини, с които днес се оперира срещу ковид, бяха създадени за няколко месеца и в тях има само един -единствен антиген – този на Спайка – шипчестият протеин”, посочи доц. Мангъров.

„За вируса не представлява никакъв проблем да заобиколи този протеин, и това се вижда във всички страни, където имаме висок процент имунизирани. Наблюдава се във Великобритания и в Израел, където повече от половината новозаразени са хора, които предварително са били ваксинирани и се заразяват за първи път”, заяви Мангъров.

Той твърди, че хора, които са прекарали по естествен начин който и да е от вариантите на ковид, не се заразяват повторно нито от „Делта”, нито от „Бета”, нито от „Алфа”.

„Всички тези ваксини бяха създадени за много кратко време. Те не са изпитани по правилата на медицинското изкуство”, каза още Мангъров. И добави, че: „Всеки, който се ваксинира, го прави на своя отговорност – независимо дали го разбира, или не”. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

3 КОМЕНТАРИ

  1. БЛАГОДАРИМ НА ГОСПОД ЧЕ ВИ ИМА ДОЦЕНТ МАНГЪРОВ ГОРДЕЕМ СЕ С ВАС ИМАТЕ НАРОДНАТА НИ ОБИЧ И ДОВЕРИЕ

  2. Доцент Мангъров много неща премълчава и правилно постъпва, за да не го постигне съдбата на президента на Танзания. Който иска да се информира в нета е пълно с информация – и за това, че във ваксините се съдържат наночастици и за това,че се съдържат генномодифицирани субстанции и за това как това, което ви бодат с ваксините влияе на ДНК-то ви и на имунната ви система.
    Човекът правилно ви казва – бодете се на своя отговорност.Той ви показва плевнята, вие търсете вратата. Не е длъжен да си слага главата в торбата заради такива, които ги мързи да четат или нямат капацитет да осмислят прочетеното.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *