Доналд Тръмп: КРИМ Е НА РУСИЯ! Който се готви да го връща на Украйна, ИСКА ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА!

2

ТръмпОпитите на САЩ да отнемат със сила  Крим от Русия и да го върнат  на Украйна, ще предизвикат  Трета световна война.

Това каза неочаквано Доланд Тръмп на предизборен митинг в Охайо.

За да се застрахова, че не говори това само предизборно, той припомни свое интервю отпреди две години, в което предупредил, че натискът на Америка срещу Русия за връщането на Крим на украинците бил дърпане на дявола за опашката и нещата стояли на кантар. Ако Крим бъде отнет насилствено от руснаците, щяла да започне безмилостна война, в която ще загинат стотици хиляди, че и милиони хора.

А кой го иска това – попита той и визира сегашната американска администрация и политика.

Кандидатът за Президент на САЩ стигна и по-далеч. Обеща, че ако влезе в Белия дом през ноември, ще прекрати санкциите срещу Москва.

И заяви, че Русия е желан партньор на САЩ в борбата с Ислямска държава.

В  Кремъл посрещнаха думите му скептично и ги определиха като  „предизборна реторика”, тъй като който и да стане президент на САЩ, големите оръжейни акули ще искат конфронтация, а не мир и разбирателство.

Без да иска обаче, Тръмп призна, че решенията за санкциите идват само от САЩ, а ЕС са пионки, които просто ги изпълняват.

По-голяма стойност имат думите на френските депутати, които бяха на посещение в Крим и казаха, че по улиците са срещнали много щастливи и усмихнати хора, които нямали вид на поробени. И че поведението на обикновените граждани на полуострова показва, че те са руснаци, имат руско самосъзнание и са истинска част от Русия. Подобна била позицията дори на кримските татари, които са едва 12 % от населението на полуострова.

Жан Клод Юнкер също се обяви против санкциите, поне в икономическата им част, и поиска среща в Москва.

Седем държави от ЕС заплашиха с напускане, ако не им позволят да възобновят търговските си отношения с Русия.

Крим ще си остане руски, защото е такъв от векове.

Там нямаше анексиране, а референдум, в който народът изрази волята си.

Но защо това се признава едва след две години на студена информационна война, политически скандали и икономически ограничения към Русия?

Кой спечели от конфронтацията?

Европа със сигурност не!

Единственият печеливш е световният „страж“ на мира – САЩ.

А каква песен ще запее Тръмп, ако в крайна сметка го изберат за президент, ще видим.

Едва ли ще му разрешат той да пише текста и музиката.

Но въпреки това Крим ще си остане руски, а родните русофоби, начело с Плевнелиев, ще продължат да лаят фалшивото американско кънтри до прегракване.

Ако до тогава все още ще се намира кой да им приглася или на кого да пригласят!!! Skandalno.net

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. От санкциите срещу Русия, ние губим милиарди. Нашите папагали от калибъра Борисов, Захариева и други сволочи гласуват ЗА санкции. Слепи ли сте, прости ли сте?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *