Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Доказа се: Ковид-19 е Биологично Оръжие на САЩ срещу Китай

Вирусът „Ковид-19“ е основно оръжие в Първата биологична световна война, чиято първа диверсия беше в китайския град Ухан, а втората – в района на Техеран, Иран. Вирусът е разработен от САЩ с цел да спре икономическият възход на Китай, чиято икономика през 2020 г. е на път да загроби не само Америка, но и ЕС, и „Солидарният запад“ въобще. Но Пекин бързо разгада западната диверсия и върна „жеста“, като прати няколко био-бомби в САЩ, ЕС и партньори. И още: През 2015 г. американското научно списание „Нейчър“ публикува статия за това как американски учени разработвали вирус-убиец на основата на коронавируса и експериментирали откритието си върху прилепи. ЦЯЛАТА СТАТИЯ ВИЖ ПО-ДОЛУ:

Доналд Тръмп обвини Китай за това, че умишлено е допуснал избухването на КОВИД-19 и обяви, че ако се докаже това на 100 %, ще поиска от Китай компенсации в размер на 20 трилиона долара (колкото е дългът на САЩ към Китай-б.а.). „Разследваме. Нека видим какво ще стане … Ако са го направили умишлено, ще има последствия… Въпросът е дали Пекин е пуснал вируса нарочно или същият е изпуснат по невнимание от тяхна лаборатория“, каза американският президент.

Това изявление на Тръмп идва цял месец след като още на 24 март китайското Външно министерство обвини Съединените щати в създаването и разпространението на вируса „Ковид-19“. „Коронавирусът е пренесен в гр. Ухан от американски военни. Ковид-19 е лабораторно създаден вирус“, заяви говорителят на министерството Чжао Лицзян.

И месец по-късно излиза Тръмп с контра-обвиненията си. Но тия приказки на поредния американски президент и изпечен лъжец не са нищо друго, освен опит да прехвърли вината от виновния към невинния. Янките все така правят: Заподозрат ли ги в някоя афера, първата им работа е да обвинят противника си в същото.

Това е защитна психологическа реакция, усвоена от американците във външната им и вътрешна политика до съвършенство. Нямаш ли аргументи – лъжи, за да очерниш противника. Ако пък противникът ти има безкомпромисно уличаващи те доказателства – лъжи, за да ги обориш. Тук място за истината няма. Това им диктува прехваленият американски прагматизъм. И именно от този ъгъл трябва да анализираме американската външна политика. Защото такъв е и почеркът на Тръмп в обвиненията му срещу Китай за коронавируса.

Как иначе да действа, сред като да каже истината, е равносилно на самоубийство! А каква е истината? Ето я:

Вирусът „Ковид-19“ е основно оръжие в Първата биологична световна война, чиято първа диверсия беше в китайския град Ухан, а втората – в района на Техеран, Иран. Вирусът е разработен от САЩ с цел да спре икономическият възход на Китай, чиято икономика през 2020 г. е на път да загроби не само Америка, но и ЕС, и „Солидарният запад“ въобще. Последното го призна и самият Джими Картър. Преди седмица. Бившият US-президент свидетелства за това колко силно е притеснен Доналд Тръмп от факта, че през тази година китайската икономика задмина американската.

Щамът на коронавируса Ковид-19 е разработен в западни лаборатории така, както се прави много мощна бомба- с цел да удари определен регион, като най-силна е поразяващата му мощ в епицентъра, където е пуснат. След няколко предавания от човек на човек силата на „Ковид-19“ намалява до степен, че той вече не е смъртоносен. Това обяснява и защо жертвите в епицентъра на заразата Ухан бяха многократно повече от тези в останалата част на Китай. Същото важи и за столицата на Иран. Регионалния характер на пораженията на тази вирусна корона-бомба гарантираше на западните си изобретатели, че тя няма да се разпространи по цялата планета и да ги достигне. Но те не предвидиха, че китайците много бързо ще усетят кой им е скроил шапката и ще върнат „жеста“, като изнесат и върнат вируса в родината му на Запад. И Пекин пусна показно няколко био-бомби – една в Северна Италия, една в Ню Йорк, по една в Испания, Франция, Германия… по една в Япония и Южна Корея… колкото да намигне на западните поръчители и техните партньори, че подлият им и коварен план е разгадан. И като знак, че Той, Пекин продължава да държи нещата под контрол.

За регионалния характер на тази нова био-бомба говори и следният факт: Докато Северна Италия пламти от вирусната инфекция, в Южна Италия не са и чули за нея. И по-точно – заразени там има, но починали – почти не. А жертвите на епидемията в Западна Европа, САЩ, Канада, Япония, Австралия и Южна Корея (Западните съюзници) са 100 пъти повече (като процен от населението) от тези в Източна Европа… и хиляда пъти повече от тези в останалите части на света като Индия, Индонезия, Африка, Южна Америка…

А най-сигурното доказателство за това, че Ковид-19 е оръжейна био-разработка на САЩ и западните им съюзници е параноичната реакция  на същите след избухването на епидемията в Италия. Вируси с произход „Китай“ обиколиха света и през 2007  г. (птичи грип), и през 2009 г. (свински грип). Само в България жертвите на свинския грип през 2009 г. бяха 4 хиляди – предимно млади хора. Подобно висока беше смъртността от китайския свински грип и в останалите страни по света. Но тогава на нито една Западна държава не й хрумна да обявява пандемия или пък да спре икономиката си тотал, както до една направиха сега. И го направиха веднага щом коронавирусът стъпи в Италия и взе първите си 20 жертви. На какво да отдадем тази тяхна параноя тогава, при положение че и днес, 2 месеца по-късно, учените в САЩ и ЕС твърдят, че знаят почти нищо за този вирус. Вирус, който и към днешна дата е взел в пъти по-малко жертви от свинския грип през 2009 г. Очевидно на гузна съвест. Както и на добро познание за природата на този конкретен щам на коронавируса. Кой по-добре от САЩ и Западните им партньори, създателите на „Ковид-19“, знае по-добре на какво е способно отрочето им. Тоест: Избухването на няколко био-бомби „Ковид-19“  на тяхна територия им даде ясен знак, че Китай не само е разгадал диверсията като такава, но е разбрал и кои са поръчителите… и сега им връща „жеста“. Е как да не се параноясаш и как да не се скриеш в землянката, когато научиш, че противникът ти те е разкрил.

И още нещо: Медиите от сутрин до вечер ви облъчват с твърдението, че света е в корона-карантина. Всъщност това е лъжа – половината свят не е. Индия, Индонезия, Латинска Америка и Африка не са под никаква карантина. В карантина са единствено Западният свят и доскоро Китай, които водят война – Първата световна биологична война! 

Но да се върнем на Доналд Тръмп и неговите закъснели обвинения срещу Китай за корона-пандемията и стартиралото US-разследване по въпроса:

За западната политическа школа да кажеш истината, значи да станеш уязвим, защото всички ще знаят всичко за теб. И неслучайно в US- политиката този, който каже истината, винаги губи. Това желязно правило на новите ни „братушки“ е демонстрирано много добре в американския сериал „Къща от карти“. Там можете да откриете истината за американската политика. Истина, заради която главният герой в сериала, изигран от актьора Кевин Спейси, плати висока цена – той беше изпратен в болница за задължителна терапия, беше подложен на наказателна психиатрия…

Друг жанр са американските държавни и международни „разследвания“. Как протичат те: Първо се поставя крайната цел, а след това се изнамират скалъпени „факти“, които да я обслужат… За реални Факти тук място няма. Важна е целта, а целта оправдава средствата.

За Тръмп, например, целта е една, докато за китайците е друга. От гледна точка на Тръмп, вирусът COVID-19 е китайски, а от китайска гледна точка – американски.

Под „китайски произход на вируса“ Тръмп разбира, че Ковид-19 е тръгнал от Китай и следователно китайците са виновни. Той си е представял развитието на ситуацията така: китайците се разболяват, влизат в карантина, активността им спада, икономиката им спира… и Китай полита надолу. Той вече не може да претендира да е първа световна икономика, тоест спира да е заплаха за САЩ и да я избутва надолу, понеже двете икономики са като скачени съдове.

Защото продължаващият икономически възход на Китай би унищожил САЩ, би сложил край на вярата на света в американскиата изключителност и мощ… А от там и край на вярата в долара и в силата и непобедимостта на американската военна машина, която пък поддържа вярата в долара.

А вярата в долара е метафизична и силно ирационална категория, на базата на която САЩ в продължение на десетилетия бяха свободни да си печатат толкова долари, колкото си искат и по този начин да грабят останалия свят. Защото лековерните и силно наплашени диваци и варвари (терминологията е на Джон Хобсън) от останалата част на планетата купуваха тези кухи долари, давайки срещу тях злато, газ, нефт и други реални активи.

И сега си представете какво ще се случи (а то вече се случва) когато митът за американската изключителност и всесилният долар рухне заради факта, че вече не САЩ, а Китай е първа икономическа сила в света? Това ще е „Последният ден на Помпей“. И САЩ по никакъв начин не трябва да го позволят. И янките впрегнаха всички сили, включително и вирусо-биологичните,  да спрат и предотвратят китайския възход.

В този смисъл думите на Тръмп (от 20 август 2019 г.), че „Голямата заплаха за самото съществуване на САЩ е една – икономическият възход на Китай“, са силно илюстративни. Затова и се появи вирусът в самия център на индустриалното сърце на Китай – гр. Ухан. И в началото всичко вървеше по мед и масло – „Ковид-19“ покосяваше само китайци. Оттук е и формулата на Тръмп „китайски вирус“. Китайската икономика спря. Растежът й пък съвсем… Претенциите на Пекин за първа световна икономика и полагащото му се световно лидерство, бяха спрени. Тръмп си пое дъх. Но тогава нещо се обърка. САЩ се сблъска с китайските мъдра прозорливост и желязно чувство за логика.

От гледна точка на китайците вирусът е американски, както официално беше обявено от китайското външно министерство. Но логиката на китайците е различна, тя не е инфантилно-арогантна като американската: Китай знае, че Съединените щати разполагат с най-големия брой био-химични лаборатории в света, където от десетилетия насам янките експериментират с бактериологични оръжия за военни цели. Такива имат и китайците, но там контролът е железен.

В китайската база данни се пази и шпионска информация, за която по-късно, през 2015 г. писа и авторитетното американско научно списание „Нейчър“. Какво съдържаше тази информация: Учени от САЩ провели успешни експерименти с коронавирус, поръчани от Пентагона. Американските микробиолози създали щам на коронавирус, който е смъртоносен за хората, като за целта експериментирали с прилепи. Според изданието „Нейчър“ биолозите създали вирус, който може директно да зарази човек и да причини смъртта му. Пак да кажем, че публикацията е в американско научно списание и е от 2015 г.

Според американската логика обаче прилепът – вирусоносител и заразените хора са от Китай… следователно вирусът е китайски

Тръмп не може да признае вината си. Следователно той говори типично по американски – тоест използва различни градации на лъжата. Да речем, коронавирусът произхожда от Ухан, а Ухан е в Китай. Китайците се разболяха от него първи, което означава, че американската теорема е доказана: вирусът е китайски. И ако е така, тогава Китай трябва да носи отговорност и да плати на САЩ 20 трилиона долара компенсации, което е равносилно на това да им опрости дълга..

Смятате ли тези твърдения и претенции на Тръмп за налудничави, инфантилни и без никаква логика?!? Не се опитвайте да го разберете, ако не сте американец, защото това е типично американска логика. САЩ твърдят още, че Китай укрили от света информация за коронавируса. Това че Китай най-отривисто информира СЗО за избухването на неизвестна болест още на 31 декември 2019 г. – това изобщо не впечатлява американците. Те са изключителни, затова слушат само собствените си кухи глави, преливащи от тъпотия и арогантност.

А в наглостта си стигнаха дотам, държавният им секретар Майк Помпео да изисква от жертвата Пекин прозрачност по въпроса за появата на коронавируса, а журналистите от „Фокс Нюз“ да обвиняват Китай в „най-скъпата операция за скриване на доказателства за епидемия“ в историята. Това е Америка, където всички обяснения се свеждат до формулировката „лъжем и мажем в интерес на държавната сигурност“? Освен това Щатите вече проведоха разследването, за което се закани Тръмп: Във Фейсбук. Където над 400 хил. американци подкрепиха твърдението, че Китай е виновен, а САЩ – не. В това се изразява прословутата „американска изключителност“. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

9 кометара за Доказа се: Ковид-19 е Биологично Оръжие на САЩ срещу Китай

 1. Мария Илиева Отговор

  26.04.2020 в 7:39

  Още от самото начало съмненията бяха , че вирусът е американски а не дело на Китай. Трябва да си малоумен ,за да не разбереш защо най напред удари Китай , веднага след това Иран а от там и Европа. От години всяко нещастие на планетата идва от САЩ. Къде не създадоха войни САЩ и то безсмислени. Колко страни разрушиха , колко невинни хора умряха. Напълниха Европа с имигранти , унищожиха икономиките , включително и тази на България. От тези идиоти нищо хубаво не можеш да очакваш.Единствената надежда е Русия. И ако искаме и ние и света да е добре трябва да я подкрепим в много нейни действия.

 2. Безпартиен Отговор

  26.04.2020 в 8:15

  Този материал се оказа последното парче пъзела. Народите от целия свят са настръхнали срещу Америка. Да му мислят подлогите им, да се спасяват, докато е време!

 3. Анонимен Отговор

  26.04.2020 в 13:46

  НОВИТЕ БРАТЯ АМЕРИКАНЦИ ПОДГОТВЯТ ВАКСИНА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ДВЕ ТРЕТИ ОТ ХОРАТА НА СВЕТА И БЕЗПЛОДИЕ БИЛ ГЕЙТС НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НАРОДЕ ВАКСИНАТА Е ГЕНОЦИД САМО РУСКА ВАКСИНА МОЖЕ ЗНАЕМ КОЙ НИ ОБИЧА И ИСКА ДА НИ ИМА САМО ВЕЛИКА БРАТСКА НАВЕКИ РУСИЯ

 4. Анонимен Отговор

  26.04.2020 в 13:50

  СОЦИОПАТА БЪЛГАРОУБИЕЦ БОРИСОВ ДАДЕ 80 МИЛИОНА НА АМЕРИКАНЦИТЕ НАШИ НАРОДНИ ПАРИ ЗА ДА НИ УНИЩОЖИ ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ НА 14 МАЙ

 5. ЛаРа Отговор

  26.04.2020 в 18:23

  Браво на автора Благов. Всичко това чух още в първите дни на епидемията. Но с този материал и неговите факти вече съм сигурна в истинната причина за епидемията.
  Тия американци не разбраха ли, че са не трета, а може би 5 или 10 сила на планетата. С това , което правят печелят само ненавист и омраза от трезвомислещите народи. До кога ще търпим и българските им подлоги и фанатизирани елементи? Хора бдете! Хора, осъзнайте сложността от опастностите за нас и нашите деца. Дано несъм права, но май ще се наложи пак Русия да ни спасява и помага…

 6. Иван Отговор

  26.04.2020 в 23:23

  В този театър е трудно да се каже, кой кум, кой сват и кой на булката брат. Даже на Путин не вярвам в момента, а какво остава за Тръмпи и Сиджи.

 7. Михаела Отговор

  17.06.2020 в 12:16

  Първо – четете и разпространявате публикация в сайт за фалшиви новини.
  Второ – САЩ са най-губещите в момента от цялата ситуация. Който мисли, че световния хегемнон САЩ са толкова глупави да създадат вирус, който да ги прецака после, значи не може да мисли :)
  Никъде по света не пише официално и не се приема идея за задължителна ваксина против COVID-19. Само тъпанари вярват, че Бил Гейтс (който от десетилетия спонсорира разработка на всякакви ваксини и помага на изостанала Африка да се справя с малария, ебола и др.)е решил да накара всички световни правителства да задължат гражданите си да се ваксинират, при това и чип да си имплантират.
  Знам, че българите са адски прости, за това за 13 века не са постигнали нищо значимо, но нека да оставят развитите и умни нации да дърпат човечеството напред. Да не се обаждат неподготвени и да се вкарват у конспирации.

 8. КОТКАТА Отговор

  18.06.2020 в 0:25

  … да спре икономическиЯ, бе неграмотници!

 9. СМЪРТ ЗА ЮДЕЙСКИТЕ ИМПЕРИАЛИСТИЧЕСКИ СВИНИ ОТ САЩ, ИЗРАЕЛ, ЗАПАДНИТЕ ЦЕНСТИ НАЧЕЛО С БИЛ ГЕЙТС, КОЙТО ПРОПАГАНДИРА ВАКСИНИТЕ !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *