Диляна Попова се сдоби с Мъжка Кифла! Вижте го само: СНИМКИ

Диляна Попова1Диляна Попова си намери майстора… или поне сродната душа!

Тя си е хванала мъж-кифла, който дори я задминава в суетността и желанието да бъде избаран от главата до  петите. Новото й гадже я конкурира навсякъде, особено пред огледалото.  Това е коафьорът Парашкев Тодоров – Финчи, който е известен със сръчните си ръце, богатото въображение, огромната си суета и най-вече – че не е като повечето си колеги и не си пада по мъже, а жените са негова първа страст.

За да бъде в крак с модата и да се докарва пред клиентките си, той следял всяка новост, препускал по скъпите магазини, обличал се по последния писък на дизайнерите и стоял пред огледалото с часове, за да добие спортно – елегантен и едновременно елегантно – небрежен вид.

Гардеробът му пращял от модни аксесоари (все маркови) и  никога не си купувал евтини парцалки, а само най-доброто!

Финчи обичал да позира и за селфита и пред камери и се изживявал като артист, тъй като смятал, че професията му също е артистична.

Всички негови странности Диляна приемала философски. За нея изобщо не било проблем, че мъжът й стои  повече време пред огледалото от самата нея. Важното било, че я обича, а след предателството на Блатечки моделката била зажадняла за любов и ласки.

Финчи й давал и двете и най-важното – приемал сина й Борил като свое дете. А за една жена това е много важно. Затова на моделката не й пукало, че е суетен. Важното било, че е мъж на място и на всичкото отгоре известен и красив.

Коафьорът Финчи
Финчи също позира за арт-снимки

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *