Джино си тръгва за САЩ! Виж с Колко Българки Преспа риалити мачото!

1
Джино дънки
Джино не може да отрече, че у нас му липсваше женска компания

„След ВИП Брадър изобщо не  съм спал с жена. Не намерих подходяща“, заяви брадърът Джино Бианкалана и обяви, че си тръгва за Америка.

Винаги джентълмен? – побързаха да коментират някои. Дори да е имал връзка или връзки, се измъква с отрицание, за да спаси честта на дамите, с които го спрягаха за по една нощ. Просто неудачник, но принципен неудачник, защитиха го други. Но всички заедно си отдъхнаха, че най-после ще можем да се събуждаме и да заспиваме спокойно, без да се вълнуваме какви ги е сътворил мургавият български набеден милионер в поредното денонощие.

В последното си интервю  пред Мон Дьо Джино  заяви, че  Джена е била най-голямата му любов в живота и се е надявал да си я върне, но като излязъл от предаването, разбрал, че е сгодена. Тя беше с друг и не само беше, но и го возеше в моя автомобил, който й бях подарил. Не ми издържаха нервите и ги свалих и двамата от колата. Аз не й я бях подарил, за да качва други мъже в нея. Бях го направил да й е удобно и да може да ходи по участия, не по мъже! Не съжалявам, че си взех колата обратно. Тя не я заслужава, тя е нула за мен, едно нищо е!

Нося си и пръстена обратно, показа годежното бижу той. Щом тя ми го върна, значи не е достойна да го носи. Ще търся жената, която е достойна за този пръстен.  Тръгвам си за Америка сам, не намерих друга. Раната беше все още прясна. След Брадъра  не съм спал с жена. Искаше ми се, но се сдържах, тъй като тук още на другия ден щеше да се разчуе, пък и се страхувах, че ще ме изостави, а аз още една раздяла трудно ще преживея.

Моето бъдеще е в Америка, трудно ще намеря българка, която ще иска да дойде с мен. Там ще си търся щастието, там ще диря тази, на която да дам пръстена. Джена ме предаде, още ме боли, каза на изпроводяк Джино.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/PvUdoJTSaoY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Aydee mangal ,pederast mrasen.
    Marsh obratno v katuno,tapo ,prosto,mrasno kopele.
    Kreten i neshtastnik,
    bjagaj da spish v kamionite v Chicago,da eba twoja majka grozna..

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *