Джино се Превърна в Скелет! (Потресаваща Снимка)

0

Джино1Победителят от „ВИП Брадър“ Джино Бианкалана, който едва оцеля след кошмарна катастрофа с мотор, вече претърпя седмата си операция.

Той издържа и нея, но състоянието му още е плашещо и неустойчиво, все още има възможност от усложнения и затова не е изписан от болницата.

Джино вече е вън от пряка опасност за живота, но е оставен под наблюдение в болницата. Оттам все още не искат да го изписват, а в този вид той не може и да излезе.

Все пак брадрът си е върнал отчасти доброто настроение, защото е позволил да го снимат в болницата и даже се усмихва, но малко измъчено. Гледката е доста стряскаща, омотан е в разни жици, на системи е, състоянието му се следи от уреди.

От кадъра обаче се вижда, че суетата на Бианкалана е толкова голяма, че е викал фризьор дори в болницата, за да оформи прическата му, с която толкова се гордееше и която в риалити шоуто безсърдечно бе остригана от хората на Нико Тупарев. 
джино2
От катастрофата най-големи поражения  има върху левия крак на Бианкалана. Той буквално е бил наново сглобен от медиците и в момента все още е неподвижен, а в ставите и костите му има много пирони. Ще минат месеци, докато се възстанови и тръгне с патерици.

Джино има и счупване на таза, за радост не фатално. Също с много упоритост и лежане то ще се оправи. Сантиметри по-нагоре травма е означавала парализа за цял живот.

Късметлия съм аз, каза Бианкалана оптимистично. След седем операции оживях, а останалото е само търпение. Той обаче сериозно се притеснява дали отново ще може да кара мотор.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://www.youtube.com/watch?v=oVVPVtjjnu0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *