Джизъса се покая: Татуировките са сатанинско дело! Махам ги! Виж Тук:

1

Благой Георгиев категорично е решил да премахне татуировките от тялото си, макар че част от тях са прерисувани икони.

В момента по тялото му почти не е останало свободно място, затова и е пропуснал да увековечи с татуировки две от последните много важни събития в живота си, какъвто навик има. По тая причина е пропуснал да изпише името на сина си и на руската си съпруга. Но Благо вече и не иска да го направи, защото най-после му е дошъл акълът в главата и е осъзнал, че с многото си татуси е заприличал на мизерна стена от негърско гето, върху която някой яко се е развихрил с графитите.

Ако можех да върна времето и отново да стана 15-годишен, когато си направих първата татуировка, никога нямаше да повторя това! Започнах го, защото ми харесваше, а после продължих, защото развих някаква мания към кожните рисунки и картинки. Това е греховно дело и сега получих просветление, че е така. Бог е дал тялото на човека чисто и такова трябва да си остане. Не бива да се месим в Божиите дела, не бива да вървим срещу Създателя. Татуировките върху телата ни са мръсотия, която загрозява и душите ни„, твърди бившият национал.

35-годишният футболист  призна, че е обикалял клиниките и е разпитвал дали има начин да премахне татуировките. Било възможно да стане с лазер, но все пак щели да му останат белези. А Джизъса е прекалено суетен и не би си позволил да се размотава по убиците с белези по тялото. Затова в свое интервю каза, че ако не открие начин да махне рисунките, но така, че кожата му да остане чиста като на младенец, ще  остави татуировките  като символ на мъжката си глупост. И винаги ще се разкайва заради тях.
Ето какви мъдри мисли сподели още футболистът Благой Георгиев в интервюто си:

„Аз съм много грешен човек. Греша и после се покайвам, защото съм много набожен и често прекарвам времето си в манастири. След покаяние и причастие се пречиствам.  Обаче после повтарям грешката си и тя става двойна. Не искам да върша грях. Много се старая да не го правя“, откровен е в интервюто си Георгиев.

Говори се обаче, че не Бог, а Есмер е поискала да махне татусите си и той бил готов да й угоди, но при условие, че не му останат следи по изрисуваното като на папуас-човекоядец тяло.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *