Джена се пречиства от Джино на Божи гроб!

Джена КанараНадя и Атанас Стоеви, които до няколко месеца ще станат  свекърва и свекър на Джена  заведоха бъдещото семейство на Божи гроб.

Те искали да подарят незабравима  и богоугодна екскурзия на двамата влюбени, пък и самите те да се поклонят и да забравят всичко старо  преди сватбата.
Посещението им на Божи Гроб изобщо не било случайно, дестинацията – избрана внимателно.  Влюбените много искали да се пречистят преди сватбата и да се опитат да измолят прошка за евентуалните си грехове.

Причината е, че двамата напоследък събрали голямо количество негативна енергия заради Джино. По време на целия си престой в България отритнатият годеник не спря да сипе огън и жупел върху фолкаджийката, да развява годежния пръстен, който му върнала, да разказва с подробности за връзката им, да обяснява дори интимни неща, да се прави на жертва, а нея да я изкарва интересчийка и мъжемелачка.

През цялото време Джена стоически понасяше ударите и запазваше достойно мълчание. Така Джино остана да си каканиже сам за изгубената любов, нараненото си сърце и измамените му родители, които я били приели като собствена дъщеря.

Цялата тази помия обаче нямаше как да не се отрази зле върху новата двойка. Джена се оплакала, че негативната енергия, която бълвал бившият й я задушавала и искала най-после да се отърве от нея. Затова като научила, че се е качил на самолета за Америка й олекнало.

Но за всеки случай решила, че посещението на Божи гроб ще я отърве окончателно от неприятните спомени от презокеанската й любов.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/xoDJr9RnrRw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *