Деян и Радина се ширят в нов апартамент, има и детска стая

Деян и Радина чушкиНово жилище за около 80 хиляди евро в идеалния център на София купи актьорът Деян Донков за себе си и за своята любима Радина Кърджилова.

Тузарският апартамент  се намира буквално на пъпа на столицата  близко до Петте кьошета, разказват приятели на актьора. Въпреки че жилището е в сравнително стара сграда, то било ремонтирано до последната тухла и се превърнало в удобно и просторно гнездо, в което двамата да се глезят в необходимия им лукс.

Донков и Кърджилова ще могат да ходят при добро желание пеша на работа, а сутрин да си пият кафето неглиже  на просторна тераса, която гледа към тих и зелен вътрешен двор. Двамата ще обитават  голяма спалня, просторен хол, кокетна удобна кухничка и още една по-малка стая, която в бъдеще може да бъде превърната в детска стая. Двойката силно иска наследник и вече му е осигурила място.

 В момента Радина е силно заета с избирането на мебели, пердета и дреболии, които да осигурят  домашния уют,  който ще ги посреща вечер след уморителни изяви на сцената, или посещения на нощни клубове.

Деян пък се занимавал с майсторите и ги надзиравал, а те доизкусурявали и последните ъгълчета по вътрешния облик на дома им. Звездата, която в момента удари джакпота и играе в световна пподукция, броил половината от парите кеш, а останалите ги е доплатил като ипотекирал жилището.

Донков признава, че станал домошар и все по-рядко излиза от къщи, когато не е на работа. Радина също има по-здрав и спокоен вид и сега остава да се появи и мечтаното бебе.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *