Деян Донков спря алкохола и стана нов човек! Вижте какво го промени:

Актьорът Деян Донков е просто неузнаваем. Довчерашният бохем, коцкар и любител на купоните е претърпял коренна промяна и буквално не прилича на себе си.

Причината за това бил синът му Христо. Още след като забременяла Радина, той дал обет, че повече няма да пие и ще се грижи за новото си семейство. И го спазил. Той не искал да губи това, което му подарила съдбата и за втори път да остане самотник, влюбен само в чашката. Така се случи след развода на Донков с първата му съпруга – актрисата Анастасия Ингилизова. Деян съзнал, че вече е на възраст и трябва да се прибира на място, където го чакат с любов.

След като се отървал от алкохолната си зависимост, станало ясно, че под чепатия му и заядлив характер се крие чувствителен и съвестен мъж.

Радина, която преживя всичките му алкохолни изцепки и изяде една торба шамари, но ги преживя в името на любовта, сега не крие изненадата и задоволството си, че живее със съвсем различен човек. Колкото и да разправят, че вълкът козината си мени, но нравът не, се оказа, че и нрав може да се променя, стига да го искаш достатъчно.

Сега вкъщи Деян често запасвал готварската престилка и замествал жена си в кухнята. Правел сложни вегетариански манджи, понеже миналата година и той, и Радина отказаха месото.

Освен това сменял памперси и хранел сина си нощем, за да може жена му да си отспи. След майчинството Радина се върна на работа и вече играе в нова постановка. Сега тя хем е майка, хем актриса и й идва малко в повече да се грижи и за домакинството.

Когато и двамата с Деян са заети, на помощ идва бащата на Радина, на когото е кръстен бебокът А за през деня семейството е наело бавачка, за да е спокойно, че за малкия Ицо се полагат най-добрите грижи.

„Влюбената артистична двойка е по-влюбена отвсякога. Много им се радваме! Идват на работа хванати ръка за ръка и сякаш са други хора“, разказват колеги на артистичното семейство.

Двамата вече са се сгодили и през лятото смятат да сключат брак.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *