Деси Цонева си Показа Задника в ефир! СНИМКИ (+18) Виж Тук:

1

Деси шампанскоДеси Цонева продължава да скандализира и от нея са възмутени даже и приятелите й.

След като влезе във ВИП Брадър по черен траурен сутиен, тя реши, че още на първия ден в Къщата може да покаже и задните си части.

Вчерашната мисия на Жана Бергендорф бе нелеката задача да целуне някой от съквартирантите уста в уста. Съквартирантите обаче бяха предупредени да се пазят и да не й позволяват. Един се наяде с чесън, друг взе да киха, а Жана се насочи отчаяно към единствената си близка вътре – Деси. Двете се сближиха в „Черешката на тортата“ и певицата, мислейки, че спасява бюджета, се метна да я целува. Цонева обаче палаво й избяга и накрая се навря демонстративно под масата.

Деси гъзЩерката на Митко Цонев единствена се разхождаше полугола с изрязано черно потниче и оскъдни жълти панталонки.  Шмугването й под масата беше целенасочено и тя доста време развява от там дупето си, за да могат да го огледат всички и най-вече камерите. Направи го, защото е сигурна, че подобна гледка няма да бъде пропусната и веднага ще се излъчи.

Както и стана.
Зрителите продължават да се възмущават от поведението й и е съвсем видно, че  влизането й във „ВИП брадър“, ще донесе сериозни негативи, както на самата нея, така и на цялото й звездно семейство.

Коментаторите в студиото на Гала я нарекоха „нахилена зелка“.

Сравнението беше точно, тъй като откакто е в Къшата усмивката на Деси не слиза от лицето й и тя напълно забравя, че е в траур.

В ръката й пък неизменно стои чаша шампанско или вино и тя не спира да пие даже и в спалнята. Дамата е дошла да се весели! Вече никой не вярва, че е там заради фондацията на баща си, а като се има предвид палавия й характер, нищо чудно и да се метне на врата на някого и да изкара един флирт! А защо пък само флирт, а не и още нещо… пред камерите?!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *