Денят на Победата или Денят на Европа е 9-ти май? И щеше ли да я има Европа без Руската Саможертва! Виж Тук:

Ден на победатаЛуди скандали тресат „демократичното“ ни общество на тема: Трябва ли да празнуваме на 9 май – Денят на победата срещу хитлерофашизма.

Русофоби крещят от няколко дни, че 9 май е комунистически празник и всички, които го честват, са отявлени комунисти и путинофили.

Под команда соросоидните грантаджии излязоха по телевизиите и изляха куп обвинения и псевдо аргументи, че не СССР е спечелил Втората световна война!!! Не руски солдат забил знамето върху Райхстага, а войник на съюзниците – Англия и САЩ.

До такава степен бе омаловажена ролята на Русия във войната, че излезе, че изобщо не е участвала.

втора световнаА блокадата на Ленинград? А умрелите от глад хора там? А най-голямата битка в историята на Европа – тази в Сталинград, в която умират 2.5 млн. войници и от двете страни, а най-свирепата и мащабна танкова битка в историята на човечеството – Курската дъга?!?

А 20-те милиона загинали руснаци в знайни и незнайни гробове, пръснати из цяла Европа? А милионите съветски вдовици, които изкараха войната в тила и заприличали на скелети осигуряваха храната за армията и едва намираха какво да сложат вечер на масата на децата си?

А огромните нацистки концлагери, в които руските войници влизаха и вадеха едва дишащи мумии и им даваха оскъдните си дажби, за да не умрат от глад?

Псевдо-Демократите-Соросоиди обаче обявиха днешния ден за Ден на Европа. Българските блюдолизци и платени американски мекерета отбелязват угоднически втория празник. Докато на първия присъстваха едва няколко родни политици.

концлагерПрезидентът Плевнелиев тегли една възторжена подлизурска реч за обединена Европа и се направи, че Втора световна война не е имало. Ден на победата не е имало. Такава страница в историята липсва и милионите убити руснаци, които със смъртта си спасиха именно Европа от нацистката напаст нямат никакво значение.

Само едно не разбират нашите скъпи политици.

Ако нямаше Ден на победата, нямаше да има и Ден на Европа.

Защото Европа щеше да липсва от картата в този си вид, в който е сега.

Не отричайте историята, господа!

Рано или късно тя ще ви настигне и ще ви подири сметка за лъжите!

А една лъжа повторена сто пъти е… просто една сто пъти по-голяма лъжа!

Честит Ден на победата братя руси! – от благодарния български народ!!! Skandalno.net

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/ILqwVodvt98

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

2 коментара

  1. Нисък поклон на падналите във войната! И защо цитирате Президента? Това е болен човек който и на себе си не вярва. Това е един некадърен програмист превърнат от някого в топ строител забогатял неизвестно как и от къде. моля оставете човека да се самозадоволява с речи и изявления…

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *