Денди в люта война със сестра си, нарича я лека жена

Денди тричутвърти чорапкиСветският лъв Денди от години е в люта  война със семейството си, което не го разбира, а той не разбира тях и ги нарича провинциалисти.

Любомир Милчев е особено напримирим към сестра си Недялка Илиева, която е директорка на едно от най-известните училища в Перник. Според местните  шефката на гимназията по металургия върти съмнителни сделки с обществени поръчки за училището, затова  се облича само в маркови дрехи и носи чанти от „Луи Вюитон“.  Тя се големее и се има за част от хайлайфа на Перник, а  Денди от хайлайфа на страната.

Двамата  не могат да прекарат и един ден заедно, без да си нанесат жестоки обиди, които нямат нищо общо с изискания тон, който иначе демонстрира Милчев.

Лошите чувства на светския хроникьор се пораждали от факта, че сестра му се славела като една от най-известните  леки дами в Перник. „Тя е нещо като гара разпределителна с мъжкия пол,  който не е пожелал, той не си е легнал с нея. Всички говорят зад гърба й и й се подиграват“, разказват от училището на Недялка. Името й непрекъснато се намесвало в скандали, като последният бил доста сериозен.  Преди няколко месеца на училищен празник тя накарала 11-12-годишни момиченца да танцуват еротични танци, да въртят предизвикателно дупета  и да пеят песни за секс.

Орезили ни децата, беше ужасно да ги гледаме как си допират дупетата на земята и ги търкат, сякаш си искат нещо, споделят възмутени родители. Заради всички изпълнения на въртоглавата си сестра,  Денди не искал по никакъв начин да свързват името му с нейното. Дори когато се прибирал понякога  в семейната къща в Перник, се правел, че не я познава, ако я срещне на улицата, не й се обаждал и не й ходел на  гости.

Тя пък на всички разправяла, че брат й е смахнат и се срамува от него.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *