Деан и Радина заминаха на се*с маратон на морето

Деян РадинаДеян Донков и Радина Кърджилова ще се отдадат на едномесечен се*с маратон, преди да започне сезона. Това обявиха самите те и се изпънаха морно на хавлиите си.

Миналото лято те изкараха два месеца на морето в гушкане и пиене, но сега не им остана време. Двамата се оказаха с прекалено много ангажименти и успяха да се освободят едва в началото на август. От първи септември пък отново излизат на сцената и така до другото лято.

Донков призна, че спират да работят за бебе, защото Радина е поела прекалено много роли и трябва да ги изпълни. Тази година не е добра за бебета, догодина ще я мислим. В момента ще се наслаждаваме само на плажа, на слънцето, на морето и на самите себе си. Даже смятаме да се опознаем отново, защото от ангажименти в София направо нямаме време да се видим.

Това е една се*с ваканция, каза актьорът, а любимата му се изчерви в предвкусване на всички вечери от ваканцията.

Двамата не само са поели нови роли, но ще се снимат и в сериал. Засега името му се пази в тайна, но всички обещават, че ще е касов.

Колкото до почивката дано отново не прочетем, че Радина повръща в някой бар, а Деян насинява окото й. Надяваме се този бурен период от тяхната любов вече да е отминал.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *