Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Движение „Че Гевара“ към Правителството: Ако не Озаптите Нацисткото Безумие в България – Ще Избухне Гражданска Война!

С огромно възмущение и гняв посрещнахме новината за поредното оскверняване на Паметника на Съветската армия в София.

Вече е трудно да си затваряме очите и да мълчим пред вандалските прояви на хора, обладани от политическа и историческа омраза към Съветския съюз, Русия и антифашистката идея.

Подобни прояви, прикривани и поощрявани, както от мизерията на родни политически гамени, така и от официалната българска власт, могат да предизвикат единствено радикализъм и ответни действия.

Побоища над антифашисти, разрушаване на паметници, поругаване на историческа памет, политически репресии и фашизъм – това са изблиците на съвременната гражданска война, която сегашния политически елит подхранва с поведението и медиите си.

Ние няма да забравим саможертвата на нашите предшественици, които спасиха света от кафявата чума!

Ние няма да простим поругаването на тяхната и на нашата памет!

Трябва да има наказани за този съвременен фашизъм и нацизъм!

Време е държавата да си дойде на мястото и да спре нацисткото безумие и участието на България в подкрепа за откровени нацистки идеологии и държави!

Трябва да има съд за престъпниците!

В името на Народа!

Обединен антифашистки фронт и Движение „Че Гевара”

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

16 кометара за Движение „Че Гевара“ към Правителството: Ако не Озаптите Нацисткото Безумие в България – Ще Избухне Гражданска Война!

 1. FuckEU Отговор

  23.02.2023 в 21:59

  Някой хора пак са се размечтали. Нямате правителство, това са корпоративни еничари, нямате полиция това са корпоративни башибозуци, нямата и държава, защото сме колония. А след дълги години псувни по хора като мен, които ви казваха истината, я докарахте да гражданска война…. Венсеремос…. ще смажем партньорската армия на ОТАН с лопати и сатъри…. Иначе продължавайте да си мислите, че чуждите армии идват за да възпират Русия, а не да бранят еничарите си.

  • FuckEU Отговор

   23.02.2023 в 22:01

   …….. и заграбените от българите земи и ресурси.

  • pavel ivanov Отговор

   26.02.2023 в 22:04

   Идиотът счупил паметника трябва да бъде осъден за Национално предателство и да бъде кастриран – той и целият му род, за да не се размножават подобни изроди в България.

 2. Цветан Николов Отговор

  23.02.2023 в 22:52

  Подкрепям Че Гевара.

 3. Ива Стаменова Отговор

  23.02.2023 в 23:26

  Подкрепа и от мен!ВЕНСЕРЕМОС!

 4. Иванов Отговор

  24.02.2023 в 3:36

  Едно рядко предаване със супер специалист по атомната енергетика, при това българин, при Карбовски СТРАХОТНО. Как са решили да ни довършат американците с помощта на цялата ни партийна ПОМИЯ. “ СПЕШНО! Търсят се ядрени политици, за да не ни спре токът / проф. Янко Янев при @MartinKarbowski“ БЕСЕН СЪМ.

 5. Анонимен Отговор

  24.02.2023 в 4:29

  БЛАГОСЛОВЕНИ ДА СТЕ “ ЧЕ ГЕВАРА “ ИМАТЕ НАРОДНАТА ОБИЧ СЪЮЗЕТЕ СЕ С “ ВЪЗРАЖДАНЕ “ И ВЪЗРАЖДАНЕ НА ОТЕЧЕСТВОТО АТАКА БСП ЗА ДА СМЕНИМ ПРАВИТЕЛСТВОТО ПОСЛЕ ОТ ВСИЧКИ ЗАЕДНО ЩЕ ИЗБЕРЕМ НАЙ ДОБРИТЕ

 6. събрано Отговор

  24.02.2023 в 8:14

  Дали ще бъде успешна или не – по скоро второто. Но е неоспорим факт, че назравя нова революция в България. Искат да изпратят на фронта срещу Русия децета ни и се сетиха да въведат задължително военно обучение в училище! Но първо фронт ще има тук – вътрешен и достатъчто кървав. Пък ако някой местен натовец оцелее – руснаците ще довършат започнатата от нас работа. Свят ще ви се завие, когато видите колко хора ща наскачат срещу краварите. От половината българи, които са русофили ще се събера една малка армия. Гора в България почти не остана но за няколко нови партизански отряда ще има!

 7. панчо виля Отговор

  24.02.2023 в 8:57

  Винаги е имало и ще има както истерици с болнаво прекалена емоционалност, така и пресметливи нагаждачи търсещи известност и покрай нея битово устройване и изгода. Най-лесно това става в смутни времена на противопоставяне и наличие на дивашко мракобесие готово да поощрява, насъсква и подклажда смутове, бунтове и огнища на напрежения, сблъсъци и войни. Когато чувството за ред, закон и справедливост е приспано в едно общество на ход идват мании за всепозволеност, агресивна нетърпимост и слободия. Особено ако на власт са мухляри податливи на чуждо влияние и достатъчен брой недотрепани изроди. Така е – в занемарена нива избуяват плевели и вредители.

 8. В Ъ П Р О С Отговор

  24.02.2023 в 9:32

  А НА ИЗБОРИТЕ ЗА ДВУЛИКОТОЖБСП ЛИ ГЛАСУВАХТЕ ИЛИ ЗА ЕВРО-ДЖЕНДЪСКАТА ТЪЛПА ГЕРБ, ДБ, ПП, ДПС, БВ И ПОДОБНИ ЛИЦЕМЕРИ ИЛИ ОТИДОХТЕ ЗА ГЪБИ ИЛИ НА РИБА ??????????????????????

  ДОКАТО НЕ УЗРЕЕ НАРОДЪТ И ГЛАСУВА ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ, ЩЕ СТАВА ПО-ЗЛЕ И ПО-ЗЛЕ.

 9. Спасимир Спасов Отговор

  24.02.2023 в 10:15

  С две думи:Дойде време да се въоръжаваме!
  Това е и моят призив.Когато дойде времето,а то ще дойде,поне да имаме равнопоставеност!
  Да живее БЪЛГАРИЯ!

 10. В Ъ П Р О С ДО ПАСОВ Отговор

  24.02.2023 в 10:26

  ЗНАЧИ НЯМА ДА ГЛАСУВАМЕ И ДА ПОСТИГНЕМ КАКВОТО ИСКАМЕ, А ЩЕ ВЪОРЪЖАВАМЕ 2 000 000 ПЕНСИОНЕРИ, ЦИГАНИ И МАЛКОТО ТРЕЗВО МИСЛЕЩИ. ПРАЗНОСЛОВИЕ И ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ, НАЙ ВЕРОЯТНО ОТ ЗАБЛУДЕН БЕСЕПАР. ОЯАКВАЙТЕ ТОГАВА ПРАВИТЕЛСТВО ПП+ДБ+ГЕРБ И ЦЕНИ ДОГОДИНА Х5 ОТ СЕГА. НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ КАК БСП ПРАВИ ЕДНО В СЪЮЗ С ДБ И ПП И ЗА КАКВО ГЛАСУВАХА БВ.

  МИСЛЕТЕ

  • ИСТИНАТА Отговор

   24.02.2023 в 17:45

   Всеки който гласува, ГЛАСУВА ЗА МАФИЯТА!!!

   • FuckEU

    24.02.2023 в 22:18

    Ти да видиш.
    Ясно е че си по умен и от Айнщайн.
    В хървърд ли си учил?

 11. Марков Отговор

  24.02.2023 в 16:38

  Подкрепям напълно всички, милеещи за страната ни, но в същото време, едва ли можем да очакваме, да се поправи стореното, от Община, която вече 1 година, държи поставено украинското знаме на фасадата си, вместо българския трикольор!

 12. ВСИЧКИ НЕГЛАСУВАЩИ Отговор

  24.02.2023 в 19:20

  СА МРЪНКАЧИ И КАРМИЧНИЯ ЗАКОН ЩЕ НАКАЖЕ ВСИЧКИ НИ. ИМА И ПРОВОКАТОРИ, КАТО ИСТИНАТА ПО-НАГОРЕ. ГЕРБ, ДБ, ПП, БВ, ДПС И БСП ТОЧНО ТОВА ИСКАТ. КОЛКОТО ПО-МАЛКО ГЛАСУВАЩИ, ТОЛКОВА ПО-ГОЛЯМ ПРОЦЕНТ ОТ КУПЕНИ ГЛАСОВЕ И ПОСЛЕ САМО ЩЕ ЛАЕТЕИ ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ КАК ЩЯЛИ СТЕ ДА СЕ ВЪОРЪЖИТЕ – ДРЪН ДРЪН.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *