Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Двете лица на ВОЛЕН СИДЕРОВ! Вижте какви ги върши сега борецът срещу неправдите! Вижте ТУК!

„Не може да се прекланяте едновременно на Бога и на Мамона“, повтаря Волен Сидеров думите на Христос, очаквайки те да го разкрият пред симпатизантите и читателите като борец „за правда и за свобода“.

Но нас ни мъчи едно основателно съмнение. Че докато се е кланял на Бог, дълбоко в душата си, Сидеров е мислил само за облагите на Мамона. Кое подхранва това съмнение? Какви са неговите корени? И предпоставките за появата му?

Ами това съмнение се подхранва от един простичък факт. Винаги в предизборна обстановка Сидеров отваря торбата с обещанията и започва да ръси наред. Точно Сидеров искаше веднага да напуснем Евросъюза и НАТО, защото те унищожават България. Той твърдеше, че трябва да възстановим приятелските взаимоотношения с Русия. Не друг, а Сидеров говореше и пишеше в своите книги, че Западът е под властта на Мамона и ограбва безжалостно България. Именно Вождът на Атака искаше всички стратегически и структуроопределящи предприятия да се върнат в български ръце. Точно той ревеше по площадите, че държавата трябва да е по-силна от олигарсите. Той искаше да се спре ограбването на българското злато и ценни метали от американската „Дънди прешъс метълс“. Той крещеше с пълен глас всякакви обидни реплики срещу Бойко Борисов.

Но Волен Сидеров говореше тези неща, които целият български народ иска да се случат, само когато трябваше да се изкачи по стълбицата на властта до парламента. Щом се докопаше до поредния парламент, Волен веднага обръщаше плочата. И започваше да каканиже как избирателите не му били дали пълната власт. Били му дали малко проценти. И той изпълнявал волята на народа като влизал във всякакви коалиции. Уж за доброто на държавата. И за да нямало нестабилност. А това, че  хората продължават да живеят в мизерия – на кого му пука.  Вярно, живеят и умират в мизерия. Но пък стабилна мизерия.

Само че този път коронният номер на Волен няма да мине. Най-малкото защото в демократичните общества, никой на никого не дава пълната власт. Волен може да има пълна власт само, ако е цар. И самодържец. Но понеже не е нито едното, нито другото, той е длъжен да изпълнява волята на народа. На хората, които са го пратили в парламента.

И точно тук изскачат двете лица на Волен. Той започва да твърди, че хората са го пратили в парламента, за да влиза във всякакви коалиции. Само за да се добере до парламента и до повече власт, най-главният атакист  беше дост и с БСП, и с ГЕРБ. По едно време той, „патриотът“, дори беше в негласна коалиция с ДПС. И винаги, най-нахално твърдеше, че хората го били изпратили в Народното събрание, за да прави точно това.

Нека, обаче, да обясним на двуликия Янус, че хората, които гласуваха за Атака изобщо не са пратили атакисткия Вожд в парламента, за да става патерица на Борисов и ГЕРБ. Поради простата причина, че именно Борисов и ГЕРБ са виновни за днешната мизерия, в която живеят българските граждани. Че именно Борисов изпълнява безпрекословно всички антинародни заповеди на Вашингтон и Брюксел. Че именно той назначаваше в своите правителства най-големите русофоби като Даниел Митов, Миглена Кунева, Симеон Дянков и прочие некадърници, които съсипаха българо-руските взаимоотношения. Че именно той спря най-безцеремонно, жизнено важните за България големи енергийни проекти като АЕЦ „Белене“ и Южен поток. Че именно Борисов насочи всички пари в държавата за саниране, което хвърля парите в нечии дълбоки джобове, и не е от първа необходимост. Защото първата необходимост е да възстановим селското стопанство и промишлеността. Да задвижим икономиката, за да тръгне държавата напред. Но вместо да прави това, Борисов произвежда само скандали. А Сидеров, заедно със своите авери Симеонов и Каракачанов му помагат в тази „народополезна“ дейност.

На всичко отгоре, „патриотът“ Сидеров си служи и с откровени манипулации. Какво прави той като депутат в парламента? Не знаете ли? Ами ще ви кажем. Оправя своите хора в Ямбол. Той сам си признава, че лобира и използва влиянието си в парламента и правителството, за да пренасочи малко пари към град Ямбол. И това го прави не от загриженост към хората в Ямбол. А за да осигури преизбирането си като депутат. От Ямбол. И да продължи паразитното си съществуване в българското Народно събрание. Да продължи да се дере, че е патриот, но хората не му гласували голямо доверие. И затова на него не му оставало нищо друго освен да подпира поредната управляваща партия.

Ето това е Сидеров. И понеже е учил богословие, още се питаме, дали наистина не е  своеобразен наследник на онази част от българското духовенство, което бе осмяно от големите български писатели Елин Пелин и Чудомир? Те именно разкриха лицемерната попщина с фразата: „Не ме гледай какво върша, а слушай какво ти говоря“.

Така е. Истината винаги лъсва. Колкото и да се мъчат да я скрият Борисовци и Сидеровци.

Автор Иво Македонски,   Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Двете лица на ВОЛЕН СИДЕРОВ! Вижте какви ги върши сега борецът срещу неправдите! Вижте ТУК!

  1. МечКа Отговор

    25.10.2017 в 18:43

    Маските паднаха и под тях се видя истинското лице. Обикновено маските са еднакви, а лицата под тях – различни, но в българската политика е обратното. Да, тук маските са различни, а лицата под тях са еднакви, безлични и презрени. Пак сме на обратно спрямо останалите хора и пак не е за добро.

  2. МАРИЕТА Отговор

    06.11.2018 в 16:33

    МУРАФЕТИТЕ НА БЯЛАТА ЗЛАТКАСА ЯСНИ…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *