Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Разкритие: Борисов Подари 2-та ни Атомни Реактора на Турция?! Чака ни НОВО Турско РОБСТВО! Вижте ЗЛОВЕЩИТЕ ТАЙНИ Договорки за ЛИКВИДИРАНЕТО на България:

От последните минути: Предателят Бойко Борисов шитна двата реактора от АЕЦ Белене на Турция за жълти стотинки! България остава без ток! Вижте Защо:

Сензационно разкритие от последните минути: На 8 септември тази година, турският министър на енергетиката и природните ресурси и зет на Ердоган, Берат Албайрак дойде в България и се срещна с премиера Бойко Борисов и енергийния министър Теменужка Петкова.

Според наши сигурни източници, на тази среща премиерът Борисов и турският министър Албайрак са се договорили България да продаде на Турция двата руски реактора на АЕЦ „Белене“. На всичкото отгоре, реално заплащане оттурска страна не е предвидено. Двата реактора ще ни бъдат изплащани във времето с доставки на ток от Турция към България. Борисов и Албайрак са се разбрали още цената на турския ток за България да е безумно висока (между 10 и 12 ст. за киловат/час, при положение, че нашият АЕЦ „Козлодуй“ продава на Гърция ток за 6 ст. киловат/час- б.р.), за да може двата ни реактора да излязат на Турция без пари – точно на половината от цената, на която ги купихме от Русия.  Цялата статия прочети по-долу:

Както всички печеливши отрасли в българската промишленост, така и нашата енергетика, която беше на световно ниво, трябва да бъде окончателно ликвидирана.

Новите ни господари от Вашингтон и Брюксел получаваха обриви само при мисълта, че имаме една от най-мощните армии на Балканския полуостров и в цяла Европа. И я ликвидираха с помощта на нашите политици-послушковци, които получиха за това астрономически суми в банковите си сметки.

Нашето модерно селско стопанство и мощната ни промишленост, изградени от българския народ с братската помощ на СССР, също бяха трън в очите на янките и техните западни пудели. И набързо бяха унищожени.

ПЛОЩАДКА НА АЕЦ „БЕЛЕНЕ“

Накрая дойде ред и на перлата в короната на нашата индустрия – модерната и преуспяваща българска енергетика, която продаваше ток и на Турция, и на Румъния, и на Македония, и на Гърция. Ние бяхме енергийния център на Балканите. А чрез проектите Южен поток, АЕЦ „Белене“, Бургас – Александруполис и т.н., които нашите руски братя предложиха първо на нас, и то при невероятно изгодни за България условия, ние на практика щяхме да станем енергиен център за цяла Европа.

Само че през 2012 г. Борисов, с цялото си нахалство, обяви АЕЦ „Белене“ за „гьол, който погълнал милиарди левове“, а Южен поток – за екологично „опасен“! И така спря всички грамадни енергийни проекти, които България щеше да получи даром от мощна, славянска Русия.

Но спирането на големите руски енергийни проекти беше само една от стъпките в плана на Запада за разгромяване на нашата енергетика. Първата крачка всъщност беше направена от Меглена Кунева, която дълго време заблуждаваше българската общественост, че атомните реактори на АЕЦ „Козлодуй“ били много остарели и опасни – едва ли не като Чернобил. И затова трябвало да бъдат затворени. По нареждане на Европейската комисия.

Първо: ЕК няма и не е имала правомощия да нарежда каквото и да било на нашата държава. Второ: Блоковете на АЕЦ „Козлодуй“ бяха изцяло реновирани и модернизирани. Те практически станаха като нови- по-модерни и сигурни от тези в половин Западна Европа. Но въпреки вложените много милиони от българската държава в това обновление на мощностите на Първа атомна електроцентрала, тя трябваше почти напълно да бъде затворена. И трето: Оказа се, че такова „нареждане“ изобщо не е имало. Просто Кунева беше част от мащабния план на Транснационалните корпорации за унищожаването на България. А френската банка „Париба“, в чийто борд беше тя, финансира строежа на АЕЦ в Румъния. Така че задачата на Кунева беше да разчисти конкуренцията на французите на Балканите откъм България.

Европейската комисия, обаче, която също беше част от плана за унищожаване на източноевропейските славянски държави, поиска от нас да спрем през 2019 г. всички топлоелектрически централи с лигнитни въглища. ТЕЦ-овете обаче произвеждат около 47 % от потребяваната ел. енергия у нас.

А на всички е ясно, че без АЕЦ „Козлодуй“ и без ТЕЦ-овете, нашата страна остава без електричество. Просто няма да имаме ток. Нито за бита, нито за промишлеността.

И за да бъде картинката на поробването и унищожението на страната ни пълна, бе нужно още едно, последно предателство. На 8 септември тази година, турският министър на енергетиката и природните ресурси и зет на Ердоган, Берат Албайрак дойде в България и се срещна с премиера Бойко Борисов и енергийния министър Теменужка Петкова.

БЕРАТ АЛБАЙРАК

Според наши сигурни източници, на тази среща премиерът Борисов и турският министър Албайрак са се договорили България да продаде на Турция двата руски реактора на АЕЦ „Белене“. На всичкото отгоре, реално плащане не е предвидено. Двата реактора ще ни бъдат изплащани във времето с доставки на ток от Турция към България. Борисов и Албайрак са се разбрали още цената на турския ток за България да е безумно висока (между 10 и 12 ст. за киловат/час, при положение, че нашият АЕЦ „Козлодуй“ продава на Гърция ток за 6 ст. киловат/час- б.р.), за да може двата ни реактора да излязат на Турция буквално без пари.

В момента, според друг достоверен наш източник, се водят преговори и за продажбата на „Лукойл България“ на турска фирма. Едва ли е необходимо да добавяме, че по този начин енергетиката на България изчезва. А всичко, което е останало от нея, преминава в ръцете на турската държава.

Нека добавим, че в момента Турция изгражда три атомни електроцентрали в близост до българската граница. И двата български реактора от Белене ще бъдат монтирани именно там.

Така България попада изцяло в зависимост от прищевките на султан Ердоган. И новото турско робство виси като дамоклев меч над главите на всички ни.

А вместо да имаме евтин ток, ще продължаваме да плащаме от мизерните си заплати космически скъпа енергия, която всъщност ще става все по-скъпа и по-скъпа… А парите ни от сметките за ток ще потъват в джобовете на турските чорбаджии.

И преди да сте коментирали тази новина, ето ви коментарът на Скандално.нет, който днес ще е лаконичен:

Че Бойко Борисов е най-яркия национален предател и топ. погребалния агент на България, е ясно вече и на децата. Но нека знаят клетите идни български поколения, че национални предатели са били и всички онези обикновени български мижитурки и идиоти, които го избраха да вземе властта! Skandalno.net

 

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

17 кометара за Разкритие: Борисов Подари 2-та ни Атомни Реактора на Турция?! Чака ни НОВО Турско РОБСТВО! Вижте ЗЛОВЕЩИТЕ ТАЙНИ Договорки за ЛИКВИДИРАНЕТО на България:

 1. анонимен Отговор

  22.09.2017 в 20:38

  НЕПОПРАВИМО КЪСНО Е ЗА ВСИЧКО ДОСЕГА ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ИЗРИТА ГЕРБ И ВСИЧКИ КАДРУВАЛИ С ГЕРБ ПУЛГАРИЯ Е ПРОДАДЕНА ЦИГАНИЖИРАНА И ОПУСТОШЕНА ЦИАНКАЛИЯ СЕТА ЩЕ ДОУБИЕ ОСТАНАЛИТЕ БЕДНИ БЪЛГАРИ КОИТО НЯМАТ ПАРИ ЗА БИЛЕТ ДА СЕ СПАСЯТ ЧРЕЗ БЯГСТВО БЪЛГАРИЯ Е МОРГА БОРИСОВ Я УНИЩОЖИ ЗАЩОТО НИКОЙ НЕ ГО СПРЯ БЕЗ РУСИЯ БЪЛГАРИЯ МНОГО БЪРЗО СВЪРШИ

 2. анонимен Отговор

  22.09.2017 в 21:10

  ДНЕС 22 СЕПТЕМВРИ 2017 БЪЛГАРИЯ Е НАЙ ЗАВИСИМАТА ЕВРОПЕЙСКА ТЕРИТОРИЯ В ТАКАВА Я ПРЕВЪРНА МАФИОТА ПОЖАРНИКАР И НИКОЙ НЕ ГО СПРЯ ЧЕСТИТ ПРАЗДНИК НА ЗАВИСИМОСТА ОТ СЕЩ ЦРУ НЕТО ЕС БЕЗ РУСИЯ БЪЛГАРИЯ СВЪРШИ9

 3. Лина Отговор

  22.09.2017 в 21:22

  Народен съд за всички гербери!

 4. Елена Толева Отговор

  22.09.2017 в 21:43

  Знаем, Иво, много добре знаем, че „национални предатели са били и всички онези обикновени български мижитурки и идиоти, които го избраха да вземе властта“. Не е виновен само този, който яде баницата, а и този, който му я дава! Това са всички тези, които безмилостно и жестоко ни ограбват и се гаврят с труда ни за жълти стотинки!

 5. Илиана Отговор

  22.09.2017 в 21:51

  И пак няма да има наказани, нали?

 6. Бай Иван Отговор

  22.09.2017 в 21:57

  Всичко казано в статията е самата истина! Що се отнася до унищожаването на родната енергетика, мога да Ви припомня редица факти. Първо искаха да изкарат 1 и 2 блок на АЕЦ Козлодуй, че са с деструктуриран метал и изрязаха парчета образци от корпусите на реакторите, които изпратиха в Церн и в Дубна за изследване. Резултатите и от двете лаборатории бяха, че метала и на двата реактора е в прекрасно състояние! Това обаче не спаси двата блока! Еничарите извършиха предателското си дело. След това затвориха и 3 и 4 блок, които до последния ,момент бяха модернизирани с най-съвременната автоматика купена от Западна Европа! За това само през последната година преди да ги спрат бяха похарчени над 650 милиона долара! Спомням си, че шефа на МАГАТЕ (организацията за контрол на използването на атомната енергия за мирни цели) ни призоваваше-Българи, Не затваряйте 3 и 4 блокове на АЕЦ Козлодуй.Те са много по-надежни от повечето Европейски атомни централи! Само, че нашите предатели бяха договорили вече комисионните и не се посрамиха да ги затворят! Заради това, а после и с далаверата с ВЕЙ България претърпя неизмерими загуби (някои казват над 30-50 милиарда долара, но вероятно са много повече). Нещо повече тя изгуби стратегическото си място на енергиен център и престана да е първи производител и продавач на електроенмергия на Балканите! За сметка на това румънската АЕЦ Черна вода строена с пари на банка Париба вече можеше да си продава тока!(А онази пачавра Кунева влезе в борда на банката за да си вземе законно мръсните пари за предателството. Вместо да гние в затвора за награда я направиха вицепремиер и министър в правителството на Б.Б.) Не ми се припомнят и историите с АЕЦ Беляне, чиито два реактора които щяха да струват 4,8 милиарда долара,не бяха построени, защото са руски, а американците ни предлагаха 1 бр. на Уестихаус (какъвто няма никъде в Европа) за 8,5 милиарда. Понеже Б.Б. го усукваше, че нямаме пари да ги построим, руснаците предложиха да ги построят те и с произведения ток да си върнат вложените средства. Само, че и това не стана, защото американските началници казаха НЕ. Следващото Не на американците бе за проекта Южен поток. Той бе стратегически за страната ни, защото ако се бе осъществил нас щяха да ни пазят както руснаците, така и западна Европа, че ако щете и Турция, защото в България нямаше да се допуска нестабилност и тероризъм! На всичкото отгоре щяхме да си прибираме едни милиони долари за транзита. Щяхме да вземаме евтин руски газ и нашите работници щяха да го обслужват, а това са много работни места! Само, че националните предатели отново се намесиха и превиха гръб пред интересите на САЩ и се обърнахме срещу Нащата освободителка братска Русия! Така Южен поток стана Турски поток. Неблагодарността и предателството се наказват страшно, затова си припомнете думите ми през 2019 г. Тогава транзита на газ през Усрайна и през нас спира. Само за Турция ние транзитираме над 14 милиарда кубика газ. Отделно е този за Гърция, Сърбия и Македония, а съшо и този за нас. Тогава ще спрат парите, които България взима за транзита. Цените на газа ще са с турска надценка и газопроводите за Европа ще минават през Гърция, така, че нас никой няма да ни бръсне за слива! Така е драги ми сънародници, като си избирате такива управници! Да ви са честити! И продължавайте да вярвате на средствата за масова дезинформация!

 7. анонимен Отговор

  23.09.2017 в 6:22

  ако се беше намерил някой да растреля БОЙКО МАФИОТА нямаше сега да е така и още не е късно за такъв патриотичен подвиг

 8. анонимен Отговор

  23.09.2017 в 8:51

  ЦЯЛА НОЩ СИ МИСЛИХ КАТО ГЛЕДАХ МУТРИТЕ НА ЦВЪКО ФАЛШИФИКАТОРА НА БЮЛЕТИНИ И БОРИСОВ МАФИОТА КОИТО УНИЩОЖИ БЪЛГАРИЯ ЗА 9 ГОДИНИ КАК СЕ ЛИГАВИХА ГОВОРЕЙКИ ЗА НЕЗАВИСИМОСТ НА ОКУПИРАНАТА ОТ СВЕТОВНАТА И НАЦИОНАЛНА МАФИЯ ЖАЛКА БЪЛГАРИЯ И ЧЕ АКО СИ БЕШЕ С БРАТСКА РУСИЯ КОЛКО НАПРЕД МОЖЕШЕ ДА БЪДЕ ЖАЛКО И НЕПОПРАВИМО СПАСЕНИЕТО ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ СЪС БОРИСОВ НЯМА БЪЛГАРИЯ ГЕРБ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ БЪЛГАРИЯ ТОВА Е ГЕРБ СПАСЕНИЕТО И НЕЗАВИСИМОСТА СА ДАЛЕЧ ОТ БЪЛГАРИЯ И ГЕРБ КОРАБА БЪЛГАРИЯ ПОТЪНА БЕЗ БРАТСКА РУСИЯ ВЕЧНА И ПАМЕТ НА НЕЗАВИСИМОСТА НА БЪЛГАРИЯ

 9. Садам Отговор

  23.09.2017 в 12:00

  Продажно племе от векове е така и все търси вината в другите

 10. Петър Петков Отговор

  23.09.2017 в 12:48

  Ако това е вярно а не клюка ще е голям позор за България.Докога ГЕРБ ще мисли за собственият си джоб.За да направят сделката ,значи има далавера.Ще допуснем ли това да се случи? Защо мълчим и се съгласяваме да ни мачкат?

 11. Моравин Отговор

  23.09.2017 в 18:31

  Голяма част от новата политическа класа е виновна. Ще ми се, всичко това да не е истина! Дали пък няма да дойде Видовден?!

 12. анонимен Отговор

  24.09.2017 в 10:25

  ВИДОВ ДЕН ЩЕ ДОЙДЕ КОГАТО БЪЛГАРСКИЯ НАРОД Е ГОТОВ И ЕДИНЕН САМ ДА СИ ИЗБЕРЕ ДАТАТА НА ВИДОВ ДЕН ДО СЕГА В БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ БЕЗ БРАТСКА РУСИЯ НЕ СМЕ СЕ СПАСЯВАЛИ ОТ НИКОГО И ОТ ИГО САМО БРАТСКА РУСИЯ Е СПАСЕНИЕТО НИ 95% БЪЛГАРИ ИСКАМЕ БРАТУШКИТЕ ГЕНЕРАЛ РАДЕВ НИ ОБЕЩА ДА ИЗПЪЛНЯВА ВОЛЯТА НА НАРОДА ДЪЛЖИ НИ ГО НАРОДА НЕ МОЖЕ ДА ЧАКА ДЪЛГО НОЩА РАЖДА ИЗ МЪРТВА УТРОБА ВЕКОВНАТА ЗЛОБА НА РОБА

 13. анонимен Отговор

  24.09.2017 в 17:39

  ДА ГО УБИЕ ГОСПОД МАФИОТА БОРИСОВ

 14. Анонимен Отговор

  24.09.2017 в 21:50

  Това май ще е последния пирон в ковчега на БЪЛГАРИЯ.

 15. Деанина Отговор

  26.09.2017 в 19:33

  Милата ми родина.Високи сини планени ,реки и златни равнини,небето като от коприна това е моята родина!Обичам таз земя прекрасна тъй както си обичам мама тук мила ми е всяка птичка и всяка мъничка тревичка!!!Ако обичате България престанете с тази агресия и викане един по друг.Да продадоха ни земята и държавата ей тъй.Да ни бяха направили резерват за защитени видове,още не е късно.Огледайте се да видите какви умни и красиви деца разтят.Аз съм завършен песимист,станах оптимист!Аз съм Българка!!!

 16. пламен пъчев Отговор

  18.03.2018 в 13:14

  това по-горе – хубаво. има обаче един мааааааалък „проблемчик“ – преди борисов да яхне коня, на седлото бяха други послушковци – станишев и цялата бесепарска глутница. и съвсем справедливо бодигардът борисов, когото избраха не заради блестящия му ум, а защото беше дълго желана противоотрова на всякакви червени и сини /което е едно и също/ синчета и дъщерички на номенклатурата веднъж каза, че ако тази централа е трябвало да заработи /със субсидии от русия ?/, то не е било нужно НЕГО да чакат. и друго – дълго време руснаците се наслушаха и нагледаха какви сме копелета и америконафили, и лизачи, и русофоби. така че, – големите им преференции за един милиарден проект в една вражеска /вече/ тям страна също са малко измислица. както и да е…

 17. Галина Отговор

  04.05.2018 в 11:20

  Жалко е! Както се казва какво бяхме, какво станахме. При целият този упадък на България, се сещам за филма „Аспарух„ и думите на хана да пазим и обичаме България. Това е станало през лето 681.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *