Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Даването на Оръжие на Украйна е Предателство спрямо Българския Народ!

Адв. Мариана Христова

Искам да кажа какво мисля по няколко въпроса:

1. Да кажа, че такава наглост, каквато си позволи чужд дипломат не мога да си представя дори в най-ежедневни човешки отношения! Ти да отидеш да молиш за нещо и да си позволиш да кажеш, че ако не ти го даде, човекът отсреща помага на друг или да го наречеш някакъв си е меганахалство и на такъв човек нищо не бих дала, дори да го имам. При това след като дадохме повече, от колкото можем да си позволим за помощи; приютихме техни хора, които тук си живеят царски в хотелите и получават пари, повече от нашите пенсионери и деца, за разлика от богатата Западна Европа, където са наврени като сардели във физкултурните салони и никой не им дава пари, а ги оставят да се оправят както могат; веят техни и фашистки знамена; вандалстват по паметниците ни и смятат, че всички сме им длъжни, докато ние събираме капачки за кувьози и пенсионерите ни просят, за да оцелеят. Направо не мога да повярвам, че не се намери един политик с вдигната глава, който да му даде адекватен отговор насреща! То бива некадърност, безгръбначие и подлизурство, но това на нищо не прилича!

2. Даването на оръжие на Украйна е национално предателство спрямо българските интереси и нито Русия, нито Украйна имат право да ни ги определят! Обяснявам защо:

– Всяка оръжейна пратка, изпратена за Украйна не достига предназначението си и е прихващана и унищожавана за часове. Абсолютно малоумно и безотговорно е изпращането на оръжие от страна на България, която и без това не разполага с достатъчно такова за самата себе си, а в същото време е в обсега на руските ракети, дори в момента и на практика е на първа линия, ако конфликтът се разрасне извън границите на Украйна. Следователно подобно действие означава ние да останем без оръжие, а помощта за Украйна на практика ще е същата, като да го изхвърлим в морето.

– Това е предварително известно на украинския външен, който въпреки всичко наглее, сипе обиди и тропа с краче у нас. Следователно те не разчитат, че наистина ще получат оръжие ефективно, а се опитват да разиграват сценарии и си правят ПР на наш гръб и за наша сметка пред света или си гонят някакви техни си интереси, например да въвлекат още държави в конфликта, с цел да получат така мечтаното разрастване на военните действия срещу Русия.

От НАТО вече се застраховаха. Днес казаха, че не притискали никоя европейска държава да дава оръжие на Украйна. Било си суверенно решение и решение по съвест на държавите. Тоест, НАТО каза: Ако дадете оръжие на Украйна и Русия ви нападне, ние няма да се намесим. Тоест, НАТО се опитва да ни подхлъзне, белким се излъжем се намесим, та конфликта да стане още по-кървав.

– Изпращането на оръжие за Украйна е с преки последици за нас по няколко линии, защото Русия предупреди, че следи всички държави, които го правят, обявява ги за вражески и ще ги атакува, въпреки че доставката не е осъществена – така че хоп, нарисувахме и втората червена концентрична окръжност около България, като мишена, освен допълнителните финансови загуби и загуби на военна техника, които и без това не можем да си позволим.

– Да се разчита на последваща помощ от НАТО с оръжие за нас, което да ни попълни дефицитите, може да хрумне само на някой пълен идиот! След отказът да ни предадат платените вече F16, въпреки новите бройки, които искаха да си платим отново авансово и след като заявиха, че имало опасност информация да изтече към Русия от Граф Игнатиево и на най-големият малоумник трябва вече да му е ясно, че ако не дай Боже Русия ни нападне, тук карфица няма да влезе – веднъж, защото нямат никакво намерение да ни пращат, второ, защото Русия ще упражнява същото, което прави с Украйна, унищожаване на пратките още при тяхното потегляне към или кацане на територията. И какво ще правим тогава без и без това смехотворното оръжие, което имаме в момента?!

Надявам се, че стана ясно.

Светли Великденски Празници и МИР!

Мариана Христова

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

12 кометара за Даването на Оръжие на Украйна е Предателство спрямо Българския Народ!

 1. Благомир Отговор

  22.04.2022 в 0:43

  НАТО вън! Слава России!

 2. Колев Отговор

  22.04.2022 в 0:45

  На много от нас ни е ясно,но докога ще търпим такива политически НЕ лидери, а ИЗРОДИ като Бойко Борисов и цялата му шайка, Христо Иванов и оня сбъркан генерал, Учиндолския шоумен, че и останалите политически парцали. Засега само две партии заслужават доверие и това са Възраждане и БСП, макар и там да има цял куп от атлантици.Всичките ни медии са просто прокажени.Пък какви бисерни предавания прави Люба Кулезич, просто да припаднеш. Нали е забранен езика на омразата, май позволен е само срещу „Путинова“ Русия и срещу путинофилите. Повдига ми се, ние сме тръгнали по пътя на Украина.

  • наблюдател Отговор

   22.04.2022 в 17:56

   Колко много протести, изгорели ,самоубили се човека сваляме ги ноооооо АМЕРРИКА СИ ГИ НАЗНАЧАВА отново и отново.Чрез фалшивите избори нищо не ще се постигне.
   Политическата МАФИЯ командвана от САЩ трябва да бъде изметене.

 3. Анонимен Отговор

  22.04.2022 в 1:30

  ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ ЗАЕДНО С ДЕЦАТА И ВНУЦИТЕ ВИ ПОЛИТИЦИ И МЕДИИ РАК ДА ВИ ХВАНЕ В ГЪРЛАТА НЕНАЯДНИ ОТ 2 ГОДИНИ ОБГРИЖВАМ БОЛЕН С 400 ЛВ ПЕНСИЯ АЗ НЕ СЪМ ПЕНСИОНЕР НЕ МОГА И ДА РАБОТЯ ЗАЩОТО НЯМА КОЙ ДА СЕ ГРИЖИ ЗА БОЛНИЯ ОТ ПАРКИНСОН ТРУДНО ПОДВИЖЕН И С ПСИХОПРОБЛЕМИ ТОН ДЪРВА СА 200 ЛВ.ПЛАЩАМ СМЕТКИТЕ И ЗА ЛЕКАРСТВА ХРАНА И ПАМПЕРСИ НЕ ОСТАВАТ 2 ГОДИНИ ТЕЛК БЕШЕ НЕВЪЗМОЖЕН ЗАРАДИ ПСЕВДОПАНДЕМИЯТА КРАДЕТЕ И ХРАНТУТИТЕ БАНДЕРОВСКИ НАЦИСТИ ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ ДНЕС НА ВЕЛИКИ ЧЕТВЪРТЪК РАК ДА ВИ ИЗЯДЕ АИР ОТ НАРОДНИТЕ ПАРИ ДА НЕ ВИДИТЕ П Р О К Л Е Т И ДА СТЕ

 4. Анонимен Отговор

  22.04.2022 в 2:47

  ДОБРЕ ДОШЪЛ “ САМРАТ “ НА ТОЗИ СВЯТ ПОБЕДА ЗА БРАТСКА ВОВЕКИ РУСИЯ

 5. небоцкан Отговор

  22.04.2022 в 3:22

  Спуснатото фашистко правителство вкара в капана украинците и ето конфликта между два близки народа е налице.Факт е и това,че сега Украйна ще загуби част от територията си, но кой каквото сам си направи,нали знаете приказката.
  Тоя шут зеленски се пусна нашмъркан в интернет, незнаещ на кой свят е а западната пропаганда го представя като герой, какво отвратително лицемерие.

 6. Анонимна Отговор

  22.04.2022 в 7:52

  Същите нагли изказвания и изисквания имаше и посланикът им относно смяната на имената на улиците ни. Украинската паплач мисли,че всички са им длъжни и много си повярваха, държат се като господари.. Ще ги видя като клоунът зеленски обяви капитулацията на измислената им държавица как ще си позоляват подобно поведение

 7. Димитрова Отговор

  22.04.2022 в 9:29

  Управляват ни зомбита. Каквото им се заповяда от техните господари, това правят. Няма ли кой да дойде и да си ги прибере ? Трагедия сме.

 8. KRISCO Отговор

  22.04.2022 в 9:38

  за съжаление ние сме си виновни понеже ги търпим , не може да идваш и да искаш някой да ти дава оръжие безвъзмездно знаейки какво е отношението на народа ни към Русия .докато тези идиоти от правителството не носят наказателна отговорност веднага и на момента , за национално предателство , винаги ще е така. няма един вкаран в затвора и осъден .тия украинци са дезертьори и са тук понеже си мислят че някой друг ще им плажа сметките.нагли са до безобразие , и са прави след като имат насреща дупедавци от всички правителства досега .

 9. Анонимен Отговор

  22.04.2022 в 10:57

  ПОБЕДА ЗА БРАТСКА СВЯТА РУСИЯ КАПИТУЛАЦИЯ ЗА НАЦИСТКА УКРАЙНА КАРТАГЕН ТРЯБВА ДА ПАДНЕ

 10. П3 Отговор

  22.04.2022 в 13:11

  В тая надпревара между партиите за изпращане на оръжие за Украйна им лъснаха задниците на всички. Разбра се, че не им дреме за България и че са партии, работещи за чужди интереси.

 11. наблюдател Отговор

  22.04.2022 в 17:57

  Колко много протести, изгорели ,самоубили се човека сваляме ги ноооооо АМЕРРИКА СИ ГИ НАЗНАЧАВА отново и отново.Чрез фалшивите избори нищо не ще се постигне.
  Политическата МАФИЯ командвана от САЩ трябва да бъде изметене.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *