Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Гъмов разплака Светлана, обвини я, че спи с мъже за хубави парцалки

Светлана плаче ПреславаПлейметката Светлана Василева се разплака от думите на Гъмов и от въпроса какъв е смисълът на живота й.

Ето, ти ни разказваш, че си имала гадже, което не те е пускало да излизаш сама от къщи, освен до фризьора.  Стояла си затворена в луксозния му апартамент и си го чакала да се прибере. В името на какво бе, моме? На някой подарък от мола с повече нули на етикета ли?

Не е вярно. Той никога не ми е подарявал нищо, даже една роза не ми е купувал, защити се плеймейтката. Още по-зле! – разпери ръце актьорът.  Значи седиш и го чакаш за нищо. И да те води на скъпи ресторанти и клубове. Само заради това ли? Всъщност ти какво работеше през това време? И изобщо какво работиш, от какво се издържаш? Светлана почервеня цялата и  си призна, че не работела нищо.

Добре де, поне да беше захванала някакво образование. Ти не можеш да четеш, сричаш, а вчера се запъна да кажеш думата интелектуалец. А знаеш ли я какво означава? Аз съм тъпа, не ми се отдава ученето, трудно помня, за какво да уча и да се мъча, като нищо не разбирам, каза пак оправдателно Гонзовица.

Ами тогава как ще живееш занапред, попита я ММА-боецът Деян. Нито можеш да работиш, нито да учиш, какво ще правиш с живота си? Все мъже ли ще те издържат.

Никой не ме издържа, тропна с крак красавицата и зарони сълзи, заканвайки се, че ще си тръгне от Брадъра, защото не я разбирали.

Не говорим за теб, успокои я Гъмов. А за това, че има цяла тълпа момичета с хубави муцунки, които нито работят, нито учат и чакат Чичко Паричко да им купува роклички, коли и бижута. Че това вече е явление в България. Светлана ревна още повече, а Преслава я прегърна и я утеши.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *