Гъмов пиян в ефир, по къси гащи и сако чака да стане любимец на публиката

1

Гъмов пиянГъмов се появи на лайв по къси гащи, риза и сако, солидно почерпен.

Той не спря да пие през целия сезон на ВИП Брадър, но продуцентите скриваха от зрителите непрекъснатите му запои. Докато при други участници и в други сезони камерата акцентираше на всяка чашка в повече на участниците и последвалите от това изцепки, Гъмов беше пазен като национално богатство. И все пак нямаше как да не се улови чашката, която неизменно стоеше в ръката му. А сега те са метални и не може да се разбере в тях ракия ли има, вино ли, уиски, или чай.

Снощи обаче на лайфа камерите не можеха да прескочат безценната чаша, която стоеше в краката на актьора и той през минута отпиваше от нея. В опиянението си пушеше в ефир, понякога две цигари едновременно, защото от приличие се опитваше да ги скрие.

Че се е нацепил здраво показа и Кичка, която трябваше да го прегърне по негово желание. Певицата тръгна примирено към него, той се изправи, но залитна и тя едва го удържа да не падне. Предпочитам да те прегърна, когато си трезвен, измърмори Бодурова и се върна на мястото си. Но и тези думи нямаше как да бъдат скрити в прекия ефир.

Преслава също видимо се беше почерпила и не реагираше със заучената си усмивка, а погледът й беше станал стъклен /вероятно от осветлението/, а след думите на Кичка я изгледа злобно и затрака с токчета към кухнята, за да си налее още.

Зрителите се питат кой толерира непрекъснато Гъмов, чие протеже е той и защо непрекъснато се акцентира всичко лошо върху Кичка и от време на време върху Люси, а не се дава какво правят богоизбраните в Къщата.

https://youtu.be/mzIS1bn-rBU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *