Готвят за Президент Страховит БългароУбиец и Предател! Няма да повярвате кой е Той:

2

anonimenТози български политик се е доказал! Той е една наистина блестяща кандидатура за президент и може би ще издигнем него.

Това заяви уж мимоходом Георги Първанов пред журналисти в кулоарите на парламента.

Той каза, че и много министри са за смяна, но не уточни кои.

Новината за кандидатурата на Ивайло Калфин за президент обаче не разтърси толкова политиците, колкото избирателите.

Този път се вдигна вой до небето в социалните мрежи, а вицето бе направен на салата.

Калфин ли? – питат майки на малки деца и сипят огън и жупел. Този човек оряза правата на стотици хиляди българчета и ги лиши от детски добавки, за да ги даде на циганите. Само най-бедните семейства взимат помощи, а другите се гърчат без грам помощ от държавата! После питат защо няма деца. А как да има, като нямаме с какво да ги храним?

Калфин? – питат пенсионери, които на всяка Коледа и Великден се чувстват дискриминирани в собствената си страна. Този човек нагло обяснява всеки път кой може да получи еднократно подаяние от държавата и кой – не. И ако имаш пенсия от 300 лева, минаваш в графата на богаташите и нямаш право дори на това подаяние. Още повече, че два месеца подред той обяснява, че няма пари, че къса залък от държавния бюджет, за да нахрани старците, а след това се хвали колко много е направил за социалната политика.

Какво можете да си купите за 40 лева, г-н Калфин? Влизали ли сте скоро в български магазин? – ядосват се хората от третата възраст.

Калфин? Не искаме и да го чуваме! – категорични са инвалидите, които бяха лишени от мизерните си пенсии и парите за лекарства. Преди всеки болен човек имаше право на добавка към пенсията си, за да може да си позволи придружител, или да си купи лекарства. Сега тези привилегии бяха отрязани и хора с по десет тежки заболявания, имат право само на 33 лева на месец и то при над 71 процента инвалидност. С тези 33 лева те имат право да си купят лекарства или да наемат някой два пъти в месеца да ги разходи навън.

Това е гавра! Това е нечовешко!

Най-жестоко реагират обаче тези българи, които не зависят от милостта на министъра.

Не искаме отново президент-марионетка!

Един човек, щом е сменил партията си веднъж, ще я сменя пак и пак. Щом е променил възгледите си, ще ги променя непрекъснато. Щом беше в опозиция, а като влезе в парламента, тутакси подкрепи правителството на ГЕРБ, за да е в играта, винаги ще гледа собствените си интереси. Не можеш да скачаш от партия в партия, не може днес да си ляв, утре – десен… и да искаш да ставаш президент!

Ако търсим такъв президент, вече си имаме Плевнелиев. Той поне е последователен в идиотията си!

А между него и Калфин няма никаква разлика!

Гоце пак се натиска да управлява чрез машата си Калфин.

Ще го оставим ли?

И въобще… има ли нужда България от бутафорията, наречена Президентска институция?!

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/Hl4RtmBOhj4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. БРУТАЛНИТЕ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА НА БЪЛГАРСКИЯ ПОЛИТИЧЕСКИ „ЕЛИТ“ ни принуждават да отстъпим от добрите си обноски и възпитание и да отговорим подобаващо с три думи – СРЕДЕН ПРЪСТ ЗА КАЛФИН !

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *